!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

0 Τα 7 Βήματα της Αστρικής Προβολής..πως Βγαίνουμε από το Σώμα μας!!


Θα έλεγε κανείς πως η σύγχρονη ορθολογιστικά σκεπτόμενη εποχή μας έχει χάσει το ενδιαφέρον της για καθετί το ασυνήθιστο και το μυστηριώδες. Αυτό το αίσθημα μοιάζει να κυριαρχεί τουλάχιστον στη χώρα μας, η οποία την τελευταία περίοδο φαίνεται να διανύει μια περίεργη αρνητική φάση πορείας. Τα πράγματα όμως δεν είναι καθόλου έτσι!
Manchester 2005: Ερευνώντας τις Εξωσωματικές Εμπειρίες.
Η βεβαιότητα της άρνησης αυτής οφείλεται σε μια πραγματικά θαρραλέα ανακοίνωση που συνάντησα πρόσφατα στον υπερσύνδεσμο του Πανεπιστημίου του Manchester. Μια επίσημη ανακοίνωση στο διαδικτυακό χώρο που αναφέρεται στα ενεργά ερευνητικά έργα του πανεπιστημίου σχετικά με το ζήτημα των εξωσωματικών εμπειριών (ΟΒΕ).

0 Αυτοκινητόδρομος περνά μέσα από ουρανοξύστη!

perirga.gr - Δρόμος μέσα από κτήριο

0 Το κόκκινο πιπέρι κόβει την όρεξη και…τα κιλά

Perierga.gr - Το κόκκινο πιπέρι κόβει την όρεξη Το καγιέν λειτουργεί ως φυσικό διαιτητικό προϊόν
To κόκκινο πιπέρι, ή πιπέρι καγιέν, βοηθά στο να κόβεται η όρεξη και να ελέγχεται αποτελεσματικότερα το βάρος

Λονδίνο
Αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι η κατανάλωση του πιπεριού καγιέν κόβει την όρεξη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα φυσικό διαιτητικό «εργαλείο». Το πιπέρι καγιέν είναι η σκόνη αποξηραμένων πιπεριών τσίλι και,

0 Φεύγει το μπουζί, έρχεται το λέιζερ!

Μετά από 150 χρόνια εφαρμογής του κλασικού αναφλεκτήρα, η ανάπτυξη νέων μικροσκοπικών και αποδοτικών λέιζερ θα μπορούσε ενδεχομένως να σηματοδοτήσει το ξεκίνημα μιας νέας εποχής στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.
Perierga.gr - Φεύγει το μπουζί, έρχεται το …λέιζερ!Επανάσταση στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας θα μπορούσε να φέρει μια νέα τεχνολογία ανάφλεξης του κινητήρα που βασίζεται σε λέιζερ, σύμφωνα με ρουμάνους και ιάπωνες ειδικούς.
Η ευρηματική ιδέα των επιστημόνων αφορά στη χρήση φθηνών λέιζερ για την ανάφλεξη του μείγματος καύσιμου-αέρα στους κινητήρες εσωτερικής καύσης. Όπως αναφέρουν οι επινοητές της μάλιστα, η συγκεκριμένη τεχνολογία θα μπορούσε ενδεχομένως να

0 Το iphone σας μια κινητη συναυλια!

Σκεφτήκατε πότε ότι μπορείτε να κάνετε πάρτι απλά με ένα iphone!

Με το Block rocker της ion γινεται!
Διαθέτει έναν υψηλής απόδοσης ενισχυτή με τέσσερις εισαγωγές για σύνδεση  μικροφώνων, μουσικών οργάνων, CD/MP3 συσκευές, και αποβάθρα για iPod. Να είστε σίγουροι πως ότι event και να διοργανώσετε  οπού και αν βρίσκεστε θα έχει σίγουρη επιτυχία .
Η μακράς διαρκείας επαναφορτιζόμενη μπαταρία, η συμπαγής κατασκευή και  ο φορητό σχεδιασμός , επιβεβαιώνουν ότι BLOCK ROCKER μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε και παντού.

0 Γράμμα φυλακισμένου στην γυναίκα του!

 





Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

0 Μαϊμούδες του δαχτύλου!

Είναι ένα θέμα που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο, μαϊμούδες τόσο μικρόσωμες με μέγεθος ενός δαχτύλου περίπου. Οι φωτόγραφίες είναι πραγματικές ωστόσο πρόκειται για νεογέννητα που όταν μεγαλώσουν ξεπερνούν τα 40 εκατοστά σε μήκος.
Είναι το μικρότερο πρωτεύον ζώο του πλανήτη και ανήκουν σε ένα είδος που είναι γνωστό σαν μαϊμουδες πυγμαίοι ή μαϊμουδες τσέπης ή μικροσκοπικά λιοντάρια
Αυτά τα γλυκά μικροσκοπικά ζωάκια είναι στην πραγματικότητα ιδιαίτερα άγρια και όταν μεγαλώσουν είναι αρκετά επικίνδυνα. Οφείλουμε βέβαια να επισημάνουμε ότι δεν πρόκειται για κατοικίδια αλλά για άγρια ζώα.

Perierga.gr  Μαϊμούδες του δαχτύλου!

0 Οι Αγγελίες εργασίας και τα κρυφά νοήματα...για να μην πάτε απροετοίμαστοι!!

Για να ξέρετε τι σας περιμένει
Άλλα λένε και άλλα εννοούν. Εντάξει, όχι πάντα αλλά τουλάχιστον πάρα πολύ συχνά...

Μισθός από 600€ – 2000€:  Ο μισθός είναι 600€

Συστάσεις: Η δουλειά έχει κλείσει ήδη από μέσα

Χρειάζονται ικανότητες επικοινωνίας: Telemarketing

Μισθός διαπραγματεύσιμος: Θα πάρουμε όποιον ζητάει λιγότερα

0 Μωρό Κύκλωπας!!(περιέχει σκληρές εικόνες)


Μωρό-Κύκλωπας
Ένα σπάνιο και περίεργο περιστατικό παρουσιάστηκε σε μαιευτήριο της Ινδίας, όπου μια γυναίκα γέννησε ένα μωρό-κύκλωπα, με ένα μόνο μάτι και χωρίς μύτη.

0 Όταν οι σταρ ήταν ακόμα παιδιά


Scarlett Johansson



0 10 Αποκρουστικές Ασθένειες..(περιέχει σκληρές εικόνες)

1. Διαταραχή του μπλε δέρματος
apokroustikes astheneie 03 10 αποκρουστικές ασθένειες (Pics)

Μια μεγάλη οικογένεια γνωστή ως οι “μπλε άνθρωποι” έμεναν στους λόφους του Troublesome Creek στο Kentucky μέχρι τα 1960. Οι περισσότεροι από αυτούς έζησαν πάνω από 80 χρόνια χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά όλοι τους είχαν μπλε δέρμα. Το φαινόμενο αυτό μάλιστα πέρασε από γενιά σε γενιά. Το χρώμα τους, αν και ονομάστηκε “η διαταραχή του μπλε δέρματος” το φαινόμενο, δεν ήταν ακριβώς μπλε αλλά πλησίαζε προς το σκούρο μπλε προς μωβ.

0 Οι ατάκες του Φατσέα!ο γνώστης της καθαρεύουσας!


Πρωταγωνιστής στο πετυχημένο καφέ της χαράς, ο λατρεμένος καφετζής του χωριού Βαγγέλης Φατσέας και οι αξέχαστες ατάκες του!Μερικά μόνο απο όλα τα μαργαριτάρια που ξεστόμισε είναι τα εξής :
Η Σταυρούλα εγκατέλειψε τη συζυγική μας αστεία
Έχω πολλά λεφτά, είμαι μεθυστάνας..

0 ΤΟ zeitgeist ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ...ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ....αν ειναι δυνατον....ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟΥΣ "ΥΠΕΡ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ"ΝΑΩΝ!

Παρατηρηση του απλου "επικολλητη"!Υπαρχουν και καποιοι....πως να τους πεις..."πλανεμενους"?..."κολλημενους"?...."ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ"...μαλλον!...οι οποιοι φορωντας τις ασημοστολιστες παρωπιδες του μαλακα νεοελληνα πιστευουν οτι θα σωσουν τον κοσμο απο τους "σαταναδες" και τους λαοπλανους σκηνοθετες!
Εγω απλα σας παρα θετω ενα link....χωρις δικες μου επισημανσεις και παρεμβολες,αν και......θα'κανα πολλες!Απλα για να ξερετε...οι συγγραφεις αυτων που θα διαβασετε ειναι μια (με τον σταυρο στο ζωναρι) ομαδα...φυσικα "ορθοδοξη...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....!

Ο.O.Δ.E. – blog (OΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ)
http://oode.wordpress.com/2008/09/03/zeitgeist
/

0 18/5/2011 - 19/5/2011 Οι MODE PLAGAL live στο HALF NOTE JAZZ CLUB


The Greek Fusion

Οι Mode Plagal είναι ένα συγκρότημα που χρησιμοποιώντας την jazz τεχνοτροπία, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό μουσικό ιδίωμα, με αναφορές κατά κύριο λόγο στην ελληνική παραδοσιακή μουσική αλλά και σε βυζαντινούς ήχους, βαλκανικούς, αφρικανικούς, funky, groovy, rock, blues ρυθμούς αλλά και σε πολλά άλλα στοιχεία που υπάρχουν στις μουσικές τους ως επιρροές. Ακροβατώντας για μία 20ετία με μαεστρία ανάμεσα σε όλα αυτά τα στοιχεία και συνδυάζοντάς τα με τον αυθορμητισμό, το χιούμορ και το κέφι τους – βασικό στοιχείο του ύφους της δουλειάς τους-έχουν καταφέρει να παράγουν ένα δικό τους μουσικό ιδίωμα και ένα μοναδικά αναγνωρίσιμο ήχο. Με προσεγμένους προσωπικούς δισκούς και εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι Mode Plagal - Κλέων Αντωνίου, Θοδωρής Ρέλλος , Αντώνης Μαράτος, Τάκης Κανέλλος, Florian Mikuta – ξεχωρίζουν για την αενάως δημιουργική προσέγγιση τους στη μουσική μέσα από την jazz και την world fusion. Στο πνεύμα αυτό, αλλά και με εμπνευσμένες και ευφάνταστες ποιητικές αναφορές και ο καινούργιος δίσκος τους με τίτλο «Στην κοιλιά του κήτους» που τώρα παρουσιάζουν...

Θοδωρής Ρέλλος: άλτο/ σοπράνο/βαρύτονο σαξόφωνο, φωνή
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Florian Mikuta: πλήκτρα
Αντώνης Μαράτος: μπάσο
Τάκης Κανέλλος: ντραμς,φωνη


Πηγη...http://www.halfnote.gr/parastasi.php?fun=enlarge&p_id=458

0 Νύχτα τρόμου για την τηλεοπτική νοικοκυρά Τζο Τόγκου!

Στιγμές τρόμου και αγωνίας πέρασε η τηλεοπτική νοικοκυρά του Ant1, Τζο Τόγκου, η οποία πριν από λίγες μέρες ήρθε αντιμέτωπη με ληστές που προσπάθησαν -ανεπιτυχώς ευτυχώς- να μπουν στο σπίτι της στο Πανόραμα της Βούλας.

Όπως περιέγραψε η ίδια στην εφημερίδα “Espresso”, πριν λίγες μέρες γύρω στις τρεις τα χαράματα άκουσε το σκύλο της να γαβγίζει δυνατά, αλλά το μυαλό της δεν πήγε στο κακό. Σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει και τότε πάγωσε. Κατάλαβε ότι κάποιοι ή κάποιος είχε μπει στον κήπο και επιχειρούσε να μπει στο σπίτι. Αυτό που την τρόμαξε περισσότερο ήταν ότι στο ισόγειο του σπιτιού κοιμόταν ο γιος της.

0 Αυτοκτόνησε ανήλικο μοντέλο

Τι μήνυμα άφησε στο facebook η 16χρονη Gabby Joseph

Τραγικό επίλογο έγραψε στη ζωή της η μόλις 16 ετών Gabby Joseph. Η νεαρή Βρετανή είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα βήματά της στο χώρο της μόδας και πολλοί την θεωρούσαν ένα υποσχόμενο πρόσωπο. Η Joseph έπεσε στις γραμμές τραίνου και χτυπήθηκε από διερχόμενο συρμό κοντά στο σπίτι της στη Νότια Ουαλία.

0 Ποιοί νεκροί επικοινωνούν συχνότερα..? (ηχητικό ντοκουμέντο)


Ποίοι νεκροί είναι πιθανότερο να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους;

   David Fontana: "Πιστεύω πως τα άτομα που όσο είναι ζωντανά ενδιαφέρονται για το πεδίο της μεταφυσικής επικοινωνίας και ψάχνουν απαντήσεις, είναι πολύ πιθανότερο να  προσπαθήσουν να επιβεβαιώσουν και να αποδείξουν μετα τον θάνατό τους οτι η ψυχή επιβιώνει.
  Επίσης υπάρχουν τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις νεκρών που επιλέγουν να επικοινωνήσουν μετα-θάνατον:
α-όταν υπάρχει έντονη συναισθηματική ανάγκη από μεριάς νεκρών γιατί ο δικός τους άνθρωπος περνάει ίσως μια δυσκολία ,
β-όταν εκκρεμεί κάποια υπόθεση που δεν ολοκλήρωσαν πριν πεθάνουν,
γ- όταν επιθυμούν να ρίξουν φως στις συνθήκες θανάτου τους
Αυτά μπορεί να αποτελέσουν κίνητρα για τα πνεύματα ώστε να έχουν οργανική μεταφυσική επικοινωνία -E.V.P- με τον κόσμο των ζωντανών."

0 Οι νεκροί επιλέγουν αν θα μιλήσουν μαζί μας..μέσω E.V.P!!!

  O David Fontana είναι καθηγητής ψυχολογίας στο Cardiff  University και αντιπρόεδρος της Ενωσης Ψυχικών Ερευνών. Στην συνέντευξη του στ0 pyles.tv και τον Γιάννη Μούτσο αποκαλύπτει τα "μυστικά" της επικοινωνίας με τους νεκρούς μέσω ηλεκτρονικών μηχανημάτων -φαινόμενο E.V.P.- και εξηγεί γιατί κάποιοι νεκροί δεν επικοινωνούν ποτέ με τους δικούς τους ανθρώπους.

"Οι νεκροί αποφασίζουν εάν και πότε θα επικοινωνήσουν μαζί μας."
ghost_moore2.jpg  "Στην περίπτωση της επικοινωνίας με πνεύματα και άϋλες οντότητες μέσω ηλεκτρονικών συσκευών -E.V.P- οι άνθρωποι είμαστε αδύναμοι.
  Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να έχουμε έτοιμες τις  τεχνικές προυποθέσεις για μια τέτοια επαφή. Το πότε και το αν τελικά θα γίνει, εξαρτάται αποκλειστικά απο το πνεύμα. Εκείνο αποφασίζει να επικοινωνήσει μαζί μας. Υπάρχουν βέβαια και άλλοι παράγοντες. Έχουμε καταγράψει μηνύματα πνευμάτων που μας λένε οτι προσπαθούν καιρό να επικοινωνήσουν με ένα δικό τους πρόσωπο αλλα δεν τα καταφέρνουν λόγω διαφόρων παραγόντων, όπως  είναι για παράδειγμα οι ατμοσφαιρικές συνθήκες!

0 Γνωρίζατε ότι...

1. Ένα άλογο, βάρους 540 κιλών, τρώει περίπου 7 φορές το βάρος του σε τροφή κάθε χρόνο.
2. Ένα φασόλι έχει περισσότερο DNA ανά κύτταρο, συγκριτικά με το ανθρώπινο κύτταρο.
3. Σύμφωνα με έναν νόμο στη Μινεσότα, κανένα παιδί κάτω των 12 ετών δεν επιτρέπεται να μιλάει στο τηλέφωνο, εκτός και αν ο διάλογός του παρακολουθείται από έναν από τους δύο γονείς.
4. Ένα χαλασμένο ρολόι δείχνει σωστά την ώρα τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.
5. Ένας καρχαρίας μπορεί να μυρίσει μία σταγόνα αίματος σε 100 εκατομμύρια σταγόνες νερού.

1 Κατασκευαστικές Αποτυχίες..

1 Σας Παρουσιάζουμε τις ΄΄Αστείες Πινακίδες 3΄΄ της Bloggmasters production®.

Ιδρώσαμε πολύ,ψάχναμε βράδια και μέρες ολόκληρες,φάγαμε τα νύχια μας στέγνωσαν τα μάτια μας,πάθανε κράμπα τα δάχτυλά μας πιάστηκε ο κώλος μας αλλά τα καταφέραμε και με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τις ''Αστείες Πινακίδες 3'' της Bloggmasters production®!!



0 Φωτογραφίες τραβηγμενες την κατάλληλη στιγμή !

Enjoy
right moment01 Photos Taken in the Right Moment

0 Αστεία Ονόματα Περιοχών!!

Βρίσκεται σε παραλιακή περιοχή της Κρήτης

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

0 9 Πολυσηζητημένες και Αμφιλεγόμενες φωτογραφίες..

9. Shenae Grimes

Shenae Grimes

Aυτή η φωτογραφία της 
Shenae Grimes (πρωταγωνίστριας της σειράς 90210) , επιβεβαίωσε τις φήμες περι νευρικής ανορεξίας της ηθοποιού. Στη φωτογραφία μπορούμε να διακρίνουμε τα πλευρά της. Η ίδια το αρνήθηκε λέγοντας πως ανέκαθεν είναι αδύνατη και δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα με το φαγητό.

0 Οι 10 πιο κακοντημένες γυναίκες του Hollywood!!

1.BRITNEY SPEARS

H Britney Spears όσο περίεργο και αν σας φαίνεται έχει στυλίστα!!!Ο Βritt Bardo ,που εκτός από την Britney ασχολείται και με τις Kate Hundson, Jennifer Lopez, Eva Mendes,δήλωσε οτι δεν έχει καμία σχέση με τις εμφανίσεις της Britney!! Παραδέχτηκε οτι την ντύνει και τη φτιάχνει,αλλά με το που φεύγει αυτός, η Britney φοράει πάντα ”τα δικά της” !!

0 Αν σου συμβαίνουν αυτά, τότε είσαι Έλληνας!


  • Δεν τρως ποτέ ßραδινό πριν τις 10µµ.
  • Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραβηχτείς στον σταθµό των ΚΤΕΛ για να παραλάßεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ µέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι ßουνού, ελιές και λεµόνια.
  • Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον µια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου.
  • Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσµος ζει χωρίς περίπτερα.
  • Υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε µποτιλιάρισµα στις 6π.µ.της Κυριακής.

0 Αυτοκινητόδρομος στον ωκεανό!

Perierga.gr - Δρόμος στον ωκεανό!Ο Δρόμος του Ατλαντικού Ωκεανού είναι ένα τμήμα 8 χλμ ενός αυτοκινητόδρομου στη Νορβηγία που συνδέει τις πόλεις Molde και Kristiansund. Ο δρόμος διασχίζει το αρχιπέλαγος της Νορβηγικής θάλασσας με μια σειρά από 12 γέφυρες που στηρίζονται σε διαδοχικές νησίδες. Είναι ένας δρόμος στον ωκεανό, όπως λένε οι ντόπιοι, και χαρίζει αξεχαστες εμπειρίες.
Πολλοί είναι αυτοί που διασχίζουν το δρόμο για τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει. Ωστόσο στο μέσο μιας καταιγίδας τα πράγματα γίνονται πιο δραματικά καθώς η οργή της φύσης ξεσπά στον αυτοκινητόδρομο. Υπάρχουν καλές πιθανότητες να παρατηρήσει κάποιος φάλαιβες ή φώκιες καθώς διασχίζει το δρόμο.

0 Τα πρώτα ηλεκτρονικά γυαλιά οράσεως έρχονται να αλλάξουν τα πάντα!

Perierga.gr - Ηλεκτρονικά γυαλιάΤα γυαλιά τα οποία κατασκευάζονται από την αμερικανική εταιρία PixelOptics, σύμφωνα με τη βρετανική «Ντέιλι Μέιλ», περιέχουν τους πρώτους στον κόσμο ηλεκτρονικούς φακούς εστίασης, που επιτρέπουν στον κάτοχό τους να αλλάζει εστίαση κατά βούληση, είτε απλώς σκύβοντας το κεφάλι του προς τα κάτω, είτε αγγίζοντας τον σκελετό.

Οι καινοτομικοί φακοί περιέχουν ένα λεπτό στρώμα υγρού κρυστάλλου που αλλάζει ευθυγράμμιση και, κατά συνέπεια, εστίαση. Ο

0 Δικαιώθηκε η ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν λόγο να πανηγυρίζουν και να αισθάνονται δικαιωμένοι! Η ένσταση που είχαν καταθέσει κατά του Ηλυσιακού την Μεγάλη Τετάρτη, εκδικάστηκε σήμερα με τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να την κάνει δεκτή και να αποβάλει την ομάδα των Ιλισίων από το πρωτάθλημα!
Δικαιώθηκε η ΑΕΚ!
Η δικαίωση για την ΑΕΚ ήρθε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ (την εκπροσώπησαν οι Σωκράτης Λαμπρόπουλος και οι Μπάμπης Καραμανλής και Δημήτρης Καρβέλας), όπου εκδικάστηκε η υπόθεση της ένστασης που είχε καταθέσει η ΚΑΕ κατά του Ηλυσιακού, λόγω της ιδιοκτησιακής σχέσης που είχε η ομάδα με τον ατζέντη παικτών, Τάσο Δελημπαλταδάκη. Ο δικαστής αφού εξέτασε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, κατέληξε στο να αποβάλει τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα.

0 Vogue: Βγήκε η λίστα με τις πιο καλοντυμένες celebrities…!!

 

Στο νέο τεύχος της Αμερικάνικης Vogue λίγες και εκλεκτές αποφασίστηκαν ως οι καλοντυμένες γυναίκες της χρονιάς. Και φυσικά η λίστα αυτή παίζει τεράστιο ρόλο στην βιομηχανία της μόδας, μιας και η σιδηρά κυρία στο τιμόνι της vogue είναι η Anna Wintour.

0 Καφάο πολυκατοικίες!

Ο Γερμανός καλλιτέχνης EVOL μετατρέπει αντικείμενα που συναντάμε συχνά στο δρόμο, όπως κουτιά ηλεκτροδότησης και τηλεφωνίας (καφάο) σε πολυκατοικίες γεμάτες …ζωή. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια ζωγραφίζει κτήρια σε μικρογραφία.
Είναι τόσο προσεκτική η δουλειά του που έυκολα μπορούμε να διακρίνουμε τις μισάνοιχτες κουρτίνες, τις κεραίες δορυφορικής λήψης ή τα γκράφιτι. Αν και ζει στο Βερολίνο, ο EVOL, ζωγραφίζει κτήρια ανά την Ευρώπη, οπότε μην εκπλαγείτε αν δείθτε ένα μπροστά σας.
Perierga.gr - Καφάο πολυκατοικίες!

0 Τ α Πραγματικά ονόματα των Ελλήνων επωνύμων...

Καρπουζή, Κακοσαίος... Σίγουρα δεν είναι ιδιαίτερα εύηχα επίθετα! Πολλοί από τους διάσημους Έλληνες άλλαξαν το όνομά τους με σκοπό να κυνηγήσουν καριέρα στο χώρο τους.



Βάσια Τριφύλλη/Βασιλική Ελευθερίου

0 Οι μεγαλύτερες θεωρίες συνωμοσίας... για τον θανατό της Πριγκίπισσας Νταιάνας


Λιγότερο από 24 ώρες απομένουν μέχρι το γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της αγαπημένης του Κέιτ Μίντλετον και αναμφίβολα η μεγάλη απούσα από το χαρμόσυνο γεγονός θα είναι η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 14 χρόνια από το θάνατό της, στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα της 31ης Αυγούστου του 1997, στο οποίο έχασαν επίσης τη ζωή τους ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγιέτ και ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, οι θεωρίες συνωμοσίας για το θάνατο της πριγκίπισσας δίνουν και παίρνουν.

0 Ποδοσφαιριστής 1,5 ετών!


Perierga.gr - Ποδοσφαιριστής ετών 1,5Η νέα τεχνολογία και το Internet έχουν βοηθήσει πολλούς ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο να κάνουν γνωστά τα προσόντά τους. Ενα βίντεο είναι πλέον αρκετό. Όταν όμως μιλάμε για ένα ταλέντο ηλικίας 18 μηνών κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.

0 Ποτά''μπόμπες'' που σκοτώνουν....


http://www.newstoday.gr/sites/default/files/imagecache/article_multimedia/article/2011_04/stella.jpgΟι γονείς μιας 15χρονης κοπέλας δεν γνώριζαν τίποτα, όταν εκείνη έφυγε κρυφά από το σπίτι της για να πάει με την παρέα της να διασκεδάσει σε ένα μπαρ της περιοχής του Ρεθύμνου στη Κρήτη.

Δυστυχώς η μικρή Στέλλα, η μοναχοκόρη της οικογένειας, δεν ξαναγύρισε ποτέ, καθώς η εγκληματική ανευθυνότητα του ιδιοκτήτη του μπαρ την οδήγησε στον θάνατο.

0 Φωτογραφίες με Κίνηση!!!

Είναι, σύμφωνα με δικά τους λεγόμενα, «κάτι περισσότερο από φωτογραφία και κάτι λιγότερο από βίντεο». Δυο καλλιτέχνες κατάφεραν να δημιουργήσουν τις πρώτες φωτογραφίες με κίνηση!

Οι «cinemagraphs», όπως τις αποκαλούν, μοιάζουν με κανονικές φωτογραφίες, όμως στην πραγματικότητα έχουν ένα συγκεκριμένο μέρος το οποίο κινείται και έχει ως σκοπό να καθηλώνει το μάτι.

0 Πατέρας κατήγγειλε τον 2,5 ετών γιο του για το φόνο της συζύγου

Μία αμφιλεγόμενη αλλά σίγουρα τραγική υπόθεση είναι σε εξέλιξη στο Μίραμαρ της Φλόριντα των ΗΠΑ, όπου πατέρας ανέφερε τον θάνατο της γυναίκας του από πυροβολισμό, λέγοντας ότι προήλθε από όπλο που κρατούσε το μωρό της οικογένειας.

Σύμφωνα με την Αμεσο Δράση (το γνωστό μας πλέον 911, αντίστοιχο του ελληνικού 100), ο άνδρας είπε στις Αρχές ότι η μητέρα του παιδιού πυροβολήθηκε στην πλάτη και πέθανε. Ο πυροβολισμός προήλθε από όπλο που κρατούσε ο δυόμιση ετών γιός της οικογένειας, ενώ ο πατέρας προσπαθούσε να του το αποσπάσει, όπως ισχυρίστηκε.

Το γεγονός ότι η άτυχη 33χρονη, ονόματι Julia Bennett, πυροβολήθηκε στην πλάτη, εγείρει κάποιες αμφιβολίες για την αλήθεια των λεγομένων του πατέρα, ενώ σημειώνεται ότι οι γονείς του παιδιού δεν ήταν παντρεμένοι και δεν κατοικούσαν μαζί την περίοδο του συμβάντος.

0 Γνωστή sexy τηλεπερσόνα αυνανίστηκε on camera


Γνωστή ξανθιά τηλεπερσόνα, που απασχολεί συνέχεια τα μέσα με τα καμώματά της, τα πέταξε όλα ενώ βρισκόταν στο μπαλκόνι δίπλα στην πισίνα και ξεκίνησε άνετη και χαλαρή να αυτοϊκανοποιείται.
H Victoria Silvstedt πήγε για διακοπές και είπε να το ρίξει λίγο έξω μόνη της.

0 Πώς να ξεφορτωθείς ένα one night stand



Αν υπήρχε Όσκαρ καλύτερης βραδιάς, θα ‘πρεπε να την πάρει η χτεσινή, γιατί τα είχε όλα. Φοβερή μουσική, αναλόγων διαστάσεων κέφι, ποτά που δεν ήταν μπόμπες κι ένα σωρό fuckable τύπισσες που λες και σε είχαν βάλει στο μάτι.
Απ’ όσο μπορείς να θυμάσαι (ήσουν λίγο λιώμα, παραδέξου το), όλη η παρέα σε χειροκροτούσε από μακριά (ή μήπως σου σφύριζε κοροϊδευτικά;) καθώς απομακρυνόσουν με το ξανθό αντικείμενο του πόθου όλου του club για μια νύχτα γεμάτη υποσχέσεις. Αυτά όλα βέβαια ίσχυαν μέχρι τη στιγμή που ξύπνησες σήμερα.

0 “Είδα τη δολοφονία της φίλης μου μέσω webcam”

 
Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε μπροστά στα μάτια του νεαρός στην Κίνα, ο οποίος υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της αγαπημένης του!
Η 23χρονη φοιτήτρια Qian Liu  δολοφονήθηκε στο σπίτι της στο Τορόντο του Καναδά και ο σοκαρισμένος ο φίλος της ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για το φονικό, καθώς την ώρα της επίθεσης συνομιλούσαν μέσω webcam.

0 Κινέζοι μετατρέπουν χοιρινό κρέας σε μοσχαρίσιο…

Έχουμε δει πολλά να γίνονται στην Κίνα αλλά αυτό ξεπερνάει τη φαντασία. Χρησιμοποιώντας ένα σκεύασμα μετατρέπουν το χοιρινό κρέας σε βοδινό!
Το «μαγικό» αυτό προϊόν έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε μικρά εστιατόρια στις πόλεις Hefei, Fujian, Jianxi και αλλού. Καθόλου παράξενο, αν αναλογιστούμε ότι η τιμή του βοδινού κράτος είναι τουλάχιστον τετραπλάσια από την τιμή του χοιρινού στην Κίνα.
Perierga.gr - Μετατρέπουν το χοιρινό σε μοσχάρι!Μετά την αυαξανόμενη φημολογία  για τη χρήση του σκευάσματος, ένας ρεπόρτερ καταφερε να το εντοπίσει και να καταγράψει τη διαδικασία μετατροπής σε εικόνες. Ανακάλυψε ότι πράγματι γίνεται χρήση του μείγματος αυτού και ότι μετά από 90 λεπτά ένα κομμάτι χοιρινού έχει την όψη και την οσμή μοσχαρίσιου

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

0 Ανθρώπινη «βόμβα» έσκασε στο θάνατo


ΔΕΙΤΕ: Καρέ καρέ την πτώση

Ο κασκαντέρ επιχείρησε το «human cannonball», γνωστό σε ελεύθερη μετάφραση και ως ανθρώπινη βόμβα παρουσία δεκάδων θεατών.

Όμως κατά την πτώση, υποχώρησε το δίχτυ ασφαλείας, με συνέπεια να υποστεί σφοδρά τραύματα στο λαιμό και το κεφάλι και να καταλήξει.

0 Εσείς το ξέρατε;

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας

Εσείς το ξέρατε;

Ούτε η γυναίκα, ούτε η μητέρα του Γκράχαμ Μπελ, μπόρεσαν να χαρούν τη σημαντικότερη εφεύρεσή του, το τηλέφωνο. Ήταν και οι δύο κουφές!





www.newsbeast.gr

0 Γονείς «κατάσκοποι« στο Facebook

Γονείς «κατάσκοποι« στο FacebookΠρόγραμμα προστασίας ανήλικων χρηστών

Η αμερικανική εταιρία προϊόντων διαδικτυακής ασφάλειας Check Point κυκλοφόρησε ένα νέο πρόγραμμα λογισμικού, το οποίο επιτρέπει στους  γονείς να παρακολουθούν κρυφά τις δραστηριότητες των παιδιών στο κοινωνικό δίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να είναι «φίλοι» με το παιδί τους.

0 Κινητό τηλέφωνο γιο-γιο


Κινητό τηλέφωνο γιο-γιοΚαλέστε... παίζοντας

Το γνωστό σε όλους μας γιο-γιο υπήρξε ένα από τα πλέον διαδεδομένα παιχνίδια σε όλο τον κόσμο, και μάλιστα με φανατικούς υποστηρικτές.

Ο σχεδιασμός του και η δημοτικότητα του ενέπνευσαν τον σχεδιαστή Shaik Ridzwa για τη σχεδίαση του κινητού τηλεφώνου Yo Yo. Ο σχεδιαστής εντέχνως προσπάθησε να διατηρήσει την σιλουέτα του γνωστού παιχνιδιού ώστε να ξεχωρίσει από το πληθώρα κινητών τηλεφώνων που κυκλοφορούν.

0 2012 και Το ημερολόγιο των Μάγια

Το ημερολόγιο των Μάγια ελάχιστα έμοιαζε με οποιαδήποτε άλλο γνωστό ημερολογιακό σύστημα άλλου λαού. Οι Μάγια όπως, και οι πρόγονοί τους Ολμέκοι, χρησιμοποίησαν ένα εντελώς ιδιαίτερο εικοσαδικό αριθμητικό σύστημα για την μέτρηση του χρόνου. Οι μεταγενέστεροι Αζτέκοι απλά το διατήρησαν αλλά μάλλον σε πολιτισμική παρακμή πια.
Οι Μάγια είχαν εικοσαήμερο μήνα, 18 μήνες ετησίως (360 ημέρες) και μετά συνεχίζοντας ανά εικοσάδες έφταναν στην μέγιστη μονάδα τους το «αλαούτουν» που αντιπροσώπευε 23.040.000.000 ημέρες. Είχαν έναν ημερολογιακό κύκλο 52 χρόνων που προέκυπτε από συνδυασμό δύο ημερολογίων τους του χαάμπ και του τσολκίν. Επιγραφές που βρέθηκαν στην τοποθεσία Κιρίγκα αναφέρονται σε γεγονότα πριν από 90.000.000 χρόνια, άλλη επιγραφή αναφέρεται σε 400.000.000 χρόνια πριν! Εντυπωσιακές μονάδες μέτρησης χρόνου που χρησιμοποιούσαν ήταν το Καλαμπτούν 57.600.000 ημέρες αλλά και το Κιντσιλιτούν με 1.152.000.000 ημέρες!

0 Πρέπει να χωρίσει τις 82 γυναίκες του!!!

Ένας 84χρονος Νιγηριανός με 86 συζύγους και 170 παιδιά αποδέχθηκε ένα διάταγμα των ισλαμικών αρχών το οποίο προβλέπει ότι πρέπει να διαζευχθεί τις 82 εξ αυτών, αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα των μέσων ενημέρωσης.
Το BBC, επικαλούμενο έναν τοπικό εμίρη, μετέδωσε ότι ο Μαχαμαντού Μπέλο Αμπουμπάκαρ συμφώνησε το Σάββατο στο μαζικό διαζύγιο.
Ο Αμπουμπάκαρ, πρώην δάσκαλος και ιεροκήρυκας, αντιμετώπιζε τη θανατική ποινή βάσει της Σαρίας, του ισλαμικού νόμου που θεσπίστηκε και πάλι το 2000 στη βορειοδυτική Νιγηρία.
Μολονότι η θανατική ποινή ακυρώθηκε, ο Αμπουμπάκαρ αντιμετώπιζε το ενδεχόμενο της έξωσης από το σπίτι του.
Νιγηριανά μέσα ενημέρωσης και το BBC είχαν πάρει συνέντευξη από τον Αμπουμπάκαρ μερικές εβδομάδες νωρίτερα και εκείνος είχε ισχυριστεί πως δεν προβλέπεται στο Κοράνι τιμωρία για όποιον έχει περισσότερες από τέσσερις συζύγους.
Ωστόσο το Νιγηριανό Ανώτατο Συμβούλιο Ισλαμικών Υποθέσεων αποφάνθηκε πως η Σαρία περιορίζει σαφώς τους άνδρες στις τέσσερις συζύγους.
Πηγή: news.ert.gr

0 Στα χέρια χάκερ δεδομένα 75 εκατ. χρηστών της Sony

 Δεν αποκλείεται να έχει γίνει παράνομη ηλεκτρονική χρήση και των καρτών τους

Στα χέρια χάκερς βρίσκονται προσωπικά δεδομένα των περίπου 75 εκατομμυρίων χρηστών του Playstation Network της Sony.

Οι «εισβολείς», όπως παραδέχτηκε με αρκετή καθυστέρηση η εταιρεία, εννέα μέρες αφού «έσκασε» το θέμα, έκλεψαν κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία ταυτότητας (ονόματα, διευθύνσεις, ημερομηνίες γέννησης κ.α.), διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πιθανώς, αλλά όχι επιβεβαιωμένα, αριθμούς πιστωτικών καρτών.

0 Τα 7 αμαρτήματα σήμερα!

Εχουν αξιολογηθεί από τη θρησκεία ως παραπτώματα που επισείουν την ύψιστη τιμωρία και καταδικάζονται εδώ και χιλιετίες από την εκάστοτε ηθική τάξη ως ελαττώματα που πρέπει να καταπολεμούνται.

Παρ' όλα αυτά η αλαζονεία, η απληστία, η ζηλοφθονία, η λαγνεία, η οργή και η λαιμαργία αποτελούν αδυναμίες που εξακολουθούν να «βασιλεύουν» στη σύγχρονη εποχή. Και αυτό γιατί είναι άρρηκτα
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  amarthmata.jpg Εμφανίσεις:  13 Μέγεθος:  59,6 KB 
συνδεδεμένες με την ανθρώπινη φύση.

Οι επιστήμονες, οι οποίοι έχουν αρχίσει τα τελευταία χρόνια να αφιερώνουν σε αυτές τις μελέτες τους, τις θεωρούν εκφράσεις οικουμενικών χαρακτηριστικών, ενστίκτων που συνοδεύουν το ανθρώπινο είδος «εκ κατασκευής», εξυπηρετώντας την πορεία της εξέλιξης. Και αν ακόμα τις έχουν απαλλάξει από τη «θανάσιμη» διάστασή τους _ ορισμένες μάλιστα, όπως την παχυσαρκία, αποφεύγουν να τις καταλογίσουν στην ελεύθερη βούληση _ δεν παύουν να τις θεωρούν προβληματικές, αφού πολλές από αυτές φαίνεται να συνδέονται με αντικοινωνικές συμπεριφορές και διαταραχές της προσωπικότητας.

0 Παραλίγο να έχουμε και το δικό μας Φουκουσίμα...

Ο εφιάλτης πέρασε πάνω από το Λαύριο, την Κάρυστο κι άλλες περιοχές, την περίοδο που «φύτρωνε» στην Ιαπωνία το μοιραίο εργοστάσιο

Λαύριο, Κάρυστος, Τουρκολίμανο Κερατέας και δεκάδες άλλες περιοχές, επειδή βρίσκονταν κοντά στη θάλασσα και την πρωτεύουσα (!) ήταν κατά καιρούς οι υποψήφιοι τόποι για την εγκατάσταση πυρηνικού εργοστασίου στην Ελλάδα! Η προχειρότητα, η αφέλεια των πυρηνικών σχεδιασμών, αλλά και οι λαϊκές αντιδράσεις, σε συνδυασμό με την επιχειρηματολογία του συνόλου των επιστημόνων, τελικά, ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς. Ηταν τότε που άρχιζε να λειτουργεί το Φουκουσίμα...

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  assets_LARGE_t_420_51183549.JPG Εμφανίσεις:  9 Μέγεθος:  212,7 KB 

Από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, όπως είδαμε την περασμένη Κυριακή, η Ελλάδα φλερτάρει με την εγκατάσταση πυρηνικού εργοστασίου για παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Το καθεστώς πολιτικής ρευστότητας και ανωμαλίας εμποδίζει, όμως, τη σύναψη συμφωνίας.

Mε την επιβολή της δικτατορίας το 1967 επανέρχονται τα μεγαλεπήβολα σχέδια. Η χούντα επιχειρεί να αξιοποιήσει τις επαφές που είχαν προηγηθεί. Θέλει επιπλέον να δείξει ότι δεν είναι απομονωμένη διεθνώς και βρίσκει πρόθυμους συνομιλητές. Ετσι, στο πρώτο πενταετές πρόγραμμα της ΔΕΗ (1968-1972), που καταστρώνει ο άρχων της στρατηγός, Β. Καρδαμάκης, εκτιμάται ότι «το εις στερεά καύσιμα δυναμικό της χώρας είναι περιωρισμένον» και «ως εκ τούτου οι πυρηνικοί σταθμοί θα παίξουν μελλοντικώς σημαντικόν ρόλον».

0 Ελπίδες για θεραπεία του Αλτσχάιμερ από την Κρήτη

Πρωτοποριακή έρευνα παγκοσμίως στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, με επικεφαλής τον καθηγητή Αχιλλέα Γραβάνη, υπεύθυνο του Εργαστηρίου Φαρμακολογίας, εξουδετέρωσε ολοκληρωμένα και θεράπευσε στο εργαστήριο βαριές νευροεκφυλιστικές ασθένειες, όπως Αλτσχάιμερ, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.λπ., σε συνεργασία σταδιακά με το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, το Ιατροβιολογικό Ινστιτούτο της Ακαδημίας Αθηνών και το Ιδρυμα Τεχνολογίας και Ερευνας (ΙΤΕ).

Αυτό επιτεύχθηκε με τη χρησιμοποίηση μιας κατηγορίας ουσιών που ονομάζονται μικρονευροτροφίνες, και ιδιαιτέρως η λεγόμενη δευδροεπιανδροστερόνη (DHEA), με την κατάλληλη χρήση και τροποποίησή της, αντιμετώπισε αποτελεσματικά στο εργαστήριο σε ποντίκια τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες και ανοίγει το δρόμο για τη δημιουργία αποτελεσματικής θεραπείας, δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια ανθρώπους. Ηδη έχει κατατεθεί πρόταση ευρεσιτεχνίας για τη φαρμακευτική και θεραπευτική εκμετάλλευση από την ελληνική ερευνητική ομάδα, ενώ δημιουργήθηκε στο Ηράκλειο εταιρεία τεχνοβλαστός για την παραγωγή και αξιοποίηση των φαρμακευτικών και άλλων θεραπευτικών προϊόντων!

Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση Όνομα:  brain-thumb-medium.jpg Εμφανίσεις:  12 Μέγεθος:  17,5 KB 

Η τεράστια αυτή επιτυχία δείχνει τις μεγάλες δυνατότητες των Ελλήνων επιστημόνων και ταυτόχρονα αποτελεί πυξίδα ουσιαστικής ανάπτυξης για τις τυφλές πολιτικές ηγεσίες, που καταδυναστεύουν τον τόπο με ανοησίες που κατάντησαν επικίνδυνες.