!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

0 Κατά φαντασίαν θύμα βιασμού νεαρή κοπέλα!

Κατά φαντασίαν θύμα βιασμού νεαρή κοπέλα!Δεν τη βίασαν αλλοδαποί αλλά τη χτύπησαν βαποράκια!

Αφού κατάφερε να αναστατώσει ολόκληρη την Πάτρα και να ξεσηκώσει τους κατοίκους της εναντίον των μεταναστών, η νεαρή κοπέλα που μεταφέρθηκε προ ημερών χτυπημένη σε όλο της το σώμα παραδέχθηκε τελικά ότι δεν είχε πέσει θύμα απόπειρας ομαδικού βιασμού! Τα τραύματα στο σώμα της προήλθαν από τον τσακωμό της με διακινητές ναρκωτικών των οποίων είναι χρήστης!

Η νεαρή γυναίκα είχε καταγγείλει στους γιατρούς του νοσοκομείου, όπου κατέφυγε για τις πρώτες βοήθειες, ότι δέχθηκε επίθεση από μια ομάδα Αφγανών οι οποίοι προσπάθησαν να την βιάσουν ομαδικά ενώ ανέβαινε τις σκάλες ενός δρόμου της πόλης. Όμως, απέφυγε να δώσει κατάθεση στην Αστυνομία που, μετά τα αλλεπάλληλα δημοσιεύματα, την αναζήτησε για να διερευνήσει τι είχε συμβεί.

0 Γκαζάκια σε καφετέρια στο Παλαιό Φάληρο!

Γκαζάκια σε καφετέρια στο Παλαιό ΦάληροΆφαντοι οι δράστες

Αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από τέσσερα γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι, στη 1.30 τα ξημερώματα, σε είσοδο στην οδό Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο.

Από τα τέσσερα γκαζάκια εξερράγησαν τα δύο, με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά, η οποία προξένησε υλικές ζημιές στην καφετέρια.

www.newsbeast.gr

0 Είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον κοσμηματοπώλη!!


Είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον κοσμηματοπώλη

Οι ληστές πυροβόλησαν εν ψυχρώ τον 34χρονο

Καρτέρι θανάτου στον άτυχο κοσμηματοπώλη είχαν στήσει οι δύο αδίστακτοι δράστες, οι οποίοι τον πυροβόλησαν θανάσιμα σήμερα το πρωί μέσα το κατάστημά του, στην οδό Πλαστήρα 5, στη Λυκόβρυση.

Ο 34χρονος, Γιώργος Αλεξόπουλος, πατέρας ενός δίχρονου κοριτσιού, δέχθηκε περισσότερες από τρεις σφαίρες πυροβόλου όπλου όταν προσπάθησε να αντισταθεί στους δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν στο κατάστημα με σκοπό τη ληστεία.

Οι άγνωστοι πήγαν με μηχανή  έξω από το κοσμηματοπωλείο και περίμεναν τον ιδιοκτήτη να ανοίξει το κατάστημα.

0 Την Τετάρτη, η Ευρώπη συζητά το ελληνικό θέμα!!!

Την Τετάρτη, η Ευρώπη συζητά το ελληνικό θέμα

Συνεδρίαση των υφυπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στη Βιέννη

Οι υφυπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα συναντηθούν αύριο Τετάρτη στη Βιέννη για να συζητήσουν την κρίση του ελληνικού χρέους, δήλωσε σήμερα προς το Γαλλικό Πρακτορείο ευρωπαίος αξιωματούχος, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Η συνεδρίαση αυτή θα έχει αντικείμενο τη χρηματοπιστωτική κατάσταση της Ελλάδας και ενδεχόμενες νέες αρωγές προς τη χώρα, στη βάση του «σχεδίου» εισήγησης της Τρόικας, που αποτελείται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και της οποίας οι εμπειρογνώμονες εκτιμούν αυτή τη στιγμή την περίπτωση της Ελλάδας, σύμφωνα με την πηγή αυτή.

Η ίδια η έκθεση, η οποία θα προσδιορίζει πού βρίσκεται η Αθήνα στην εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών της, αναμένεται επισήμως στο τέλος της εβδομάδας, αλλά μπορεί να μην δοθεί στη δημοσιότητα παρά τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

www.newsbeast.gr 

0 Η τρόικα συμφωνεί στη μείωση του ΦΠΑ

Η τρόικα συμφωνεί στη μείωση του ΦΠΑ

Στόχος η συναίνεση της ΝΔ στα μέτρα λιτότητας

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο γερμανικές πηγές, υποστηρίζει ότι η τρόικα συμφωνεί στη μείωση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας, με απώτερος στόχο να κερδίσει τη συναίνεση της ΝΔ για την εφαρμογή μέτρων λιτότητας και αποκρατικοποιήσεων.

Πηγές του υπουργείου Οικονομικών δεν διέψευσαν τις φήμες τονίζοντας, όμως, ότι η συγκεκριμένη πρόταση θα μπορούσε να εφαρμοστεί στο μέλλον (και όχι μέσα στο 2011) όταν θα υπάρχουν επαρκή έσοδα από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

www.newsbeast.gr 

0 Συναγερμός για τα μολυσμένα αγγουράκια στην Ευρώπη

0 Ξαφνικά αγάπησαν όλοι τους Αγανακτισμένους...

Ενας υπουργός και ένα βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος αποθεώνουν το κίνημα των Αγανακτισμένων... Ο ένας είναι βουλευτής που έχει περάσει όμως και από υπουργικές καρέκλες. Ο άλλος είναι υπουργός και μάλιστα τοποθετείται στο στενό περιβάλλον του πρωθυπουργού.

O ένας είναι ο κ. Γιώργος Φλωρίδης ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΙ εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στο Κίνημα των Αγανακτισμένων πολιτών.
Το χαρακτηρίζει ως «υπεύθυνο, πατριωτικό, γνήσιο λαϊκό αλλά και αντιδιχαστικό Κίνημα».

0 Τέλος στην ανωνυμία των bloggers με νέα απόφαση του Αρείου Πάγου !!!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το τέλος της ανωνυμίας των bloggers που είχε βάλει το 2009 ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεώργιος Σανιδάς και επικύρωσε εν συνεχεία ο σημερινός εισαγγελέας, Ιωάννης Τέντες επαναλαμβάνει με νέα γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου Δικαστηρίου Αθανάσιος Κατσιρώδης.

Το ζήτημα ανακινήθηκε μετά από νέο ερώτημα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο κ. Κατσιρώδης υιοθετεί τις αποφάσεις των κ.κ. Σανιδά και Τέντε.

Ο κ. Σανιδάς στη γνωμοδότησή του (9/2009) ανέφερε μεταξύ των άλλων ότι τα blogs στο Ιnternet δεν καταλαμβάνονται από το συνταγματικό απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης και επικοινωνίας, που κατοχυρώνονται από το άρθρο 19 του Συντάγματος, ενώ ούτε για την άρση του απορρήτου πρέπει να έχει προηγηθεί άδεια της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου (ΑΔΑΕ) ή οποιασδήποτε άλλης Αρχής.

0 Πάνω από 50.000 "Αγανακτισμένοι" στο Σύνταγμα - Σε ομηρία η Βουλή - Φυγαδεύουν τους βουλευτές από τον Εθνικό Κήπο




Πρωτοφανές είναι αυτό που συμβαίνει στην Πλατεία Συντάγματος, καθώς μία καθημερινή ημέρα, περισσότεροι από 50.000 διαδηλωτές είναι στο Σύνταγμα και διαδηλώνουν κατά των πολιτικών, του μνημονίου και της άχαρης ζωής που καλούνται να ζήσουν από εδώ και πέρα.

Είναι τέτοιο το πλήθος του κόσμου, που όλοι οι δρόμοι στο κέντρο είναι κλειστοί από την Ομόνοια και πάνω και επικρατεί κυκλοφοριακό χάος στους γύρω δρόμους. Μάλιστα, από το μεγάλο πλήθος, οι διαδηλωτές ξέφυγαν από την προσοχή των αστυνομικών και έκλεισε και η Βασιλίσσης Σοφίας με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι πολιτικοί να βγουν από τη Βουλή.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

0 Η γιαγιά - θυρωρός του Έβερεστ!!

«Υπάρχουν και απατεώνες ορειβάτες του Έβερεστ» δηλώνει η Ελίζαμπεθ Χόλεϊ

Η γιαγιά - θυρωρός του ΈβερεστΠριν από 50 χρόνια η 87χρονη σήμερα Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Χόλεϊ, τότε δημοσιογράφος του περιοδικού «Τime», άφησε πίσω της μια «στρωμένη» ζωή στο Σικάγο για να παραδοθεί στη δική της ισόβια περιπέτεια στη σκιά του Έβερεστ.

Εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Κατμαντού το 1960. Με μεθοδικότητα μυρμηγκιού καταγράφει κάθε χρόνο όλα τα στατιστικά στοιχεία των ορειβατικών αποστολών. Είναι έγκυρη, θαλερή και δεν χαρίζεται σε κανέναν.

Στην εφημερίδα το «Βήμα», η Ελίζαμπεθ Χόλεϊ καταγγέλλει για παράδειγμα ως «ψεύτρα» μια Νοτιοκορεάτισσα, η οποία ισχυρίζεται ότι «έχει κατακτήσει και τις 14 ψηλότερες κορυφές του πλανήτη». Καταγγέλλει την κυβέρνηση του Νεπάλ ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά τους ορειβάτες για να καταπιέζει τους ντόπιους.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

0 Τι Σκεφτεται Πραγματικα;


Oταν την κοιτάς στα μάτια -όχι, δεν τα ρίχνει χαμηλά- συνήθως σκέφτεσαι: «Τι μπορεί να σκέφτεται τώρα;». Πράγματι, πεθαίνεις να το μάθεις. Καημενούλη μου. Μερικές φορές, η περιέργειά σου είναι πιο δυνατή κι από τους μεγαλύτερους φόβους σου. Πολύ καλά, λοιπόν. Δεν θα σου χαλάσω χατίρι, θα σου πω. Καταρχήν, κάθε γυναίκα αντιδρά διαφορετικά, ωστόσο με αυτά που θα διαβάσεις, είμαι σίγουρη ότι θα σου λυθούν μερικές απορίες και θα μείνεις και με ανοιχτό στόμα. Εντάξει, κλείσ' το προς το παρόν και διάβασε. Αν εξακολουθήσεις να μη μας καταλαβαίνεις, συμβουλέψου ψυχολόγο - κατά προτίμηση, γυναίκα.

0 To Sex που σου Aξιζει !!


5 νέα μέρη για να το κάνεις
 

Στον Πύργο του Ναυαγοσώστη
Είναι αναμφισβήτητα η ιδανική εποχή για να το δοκιμάσεις, διότι ούτε πολύ κόσμο έχει στις παραλίες (άρα και ναυαγοσώστες) ούτε κρύο κάνει για να πουντιάσεις. Φόρεσε, λοιπόν, ένα πορτοκαλί σορτσάκι (για να μπεις και στο mood του Μιτς) και κάνε εξάσκηση σε όσες στάσεις θέλεις και μπορείς. Ιδανική πάντα το doggy style, με εκείνη στα τέσσερα και σένα όρθιο να κοιτάς το απέραντο γαλάζιο.
Πίσω από Καταρράκτη
Πετάξου μέχρι την Εδεσσα, τη Σαμοθράκη, τον Ολυμπο, πέταξε από πάνω σου (και πάνω της) τα ρούχα και χωθείτε πίσω από τα τρεχούμενα νερά. Στάση που θα βολέψει και τους δυο σας: στα όρθια με σένα από πίσω. Προσοχή! Μην ξεχάσεις τις πετσέτες.

0 Ξεκινα το Ψαρεμα ....


Μη μένεις άλλο στο φάτε μάτια ψάρια. Η παραλία είναι γεμάτη καυτά κορμιά, έτοιμα να δαγκώσουν το δόλωμα που θα ρίξεις. Εννιά στις δέκα είναι ανοιχτές στο ενδεχόμενο να γνωρίσουν κάποιον στην παραλία, σύμφωνα με γκάλοπ στο οποίο συμμετείχαν 2.257 γυναίκες. Δεν θα χρειαστεί καν να της βγάλεις τα ρούχα. Θα το αφήσεις ανεκμετάλλευτο;
Μείνε στην ψάθα
Χορεύοντας πάνω στο μπαρ με κολλητό φωσφοριζέ μαγιό σίγουρα θα σε προσέξει. Θα σε δείξει όμως στις φίλες της για να γελάσουν παρέα. Βρες διακριτικούς τρόπους για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Αν υπάρχει ένα ύψωμα στην παραλία, κάτσε εκεί. Δεν έχει σημασία αν θα έχεις την κλασική ψάθα ή μονόχρωμη πετσέτα για να ξεχωρίσεις. Μόνο άκου τη συμβουλή του ειδικού στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος Marc Salem και απόφυγε πετσέτες με ρίγες ή σχέδια με παιδιά. Αλλιώς, εσύ θα κοιτάς το στήθος της κι εκείνη θα βλέπει στα μάτια σου τον πατέρα των παιδιών της.

0 Video:Η ώρα της εκτόξευσης!!

Perierga.gr - Η ώρα της εκτόξευσηςΚάμερες στο Endeavour για την τελευταία του αποστολή τοποθέτησε η NASA. Δείχνει πώς ακριβώς γίνεται η εκτόξευση και τι ακολουθεί.
Εντυπωσιακό οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες τοποθετημένες στο Endeavour δείχνει τη διαδικασία εκτόξευσης του διαστημόπλοιου την ίδια στιγμή που στη Γη, οι αξιωματούχου της NASA εξηγούν τι συμβαίνει.

0 Ο πιλότος λιποθύμησε και το αεροπλάνο πετούσε μόνο του!

Perierga.gr - Ο πιλότος λιποθύμησε και το αεροπλάνο πετούσε μόνο του!Ένα μονοκινητήριο εκπαιδευτικό αεροσκάφος πετούσε μόνο του επί σχεδόν μία ώρα, με κατεύθυνση την Ανταρκτική, όταν ο νεαρός πιλότος του… λιποθύμησε κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης από την Αδελαΐδα της Αυστραλίας.
Ο μαθητευόμενος πιλότος της εταιρείας Emirates Airlines, η άδεια του οποίου ανακλήθηκε μετά το επεισόδιο, ανακάλυψε ότι το αεροπλάνο του είχε ταξιδέψει μόνο του για 250 χιλιόμετρα κατά τα 55 λεπτά που ο ίδιος ήταν αναίσθητος.
Το μικρό αεροπλάνο προσπέρασε το αεροδρόμιο της Αδελαΐδας και είχε βγει στο Νότιο Ωκεανό όταν ο πιλότος ξαναβρήκε τις αισθήσεις του.
«Αν δεν είχε συνέλθει, το αεροπλάνο θα συνέχιζε μέχρι να μείνει από καύσιμα», είπε στην εφημερίδα Χέραλντ Σαν ο εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Ασφάλειας των Μεταφορών, Νταν Ο’ Μάλεϊ.
πηγή: newsit.gr

0 Κλέβουν τους “Αγανακτισμένους” - Προσπάθησαν να τους διώξουν από το Σύνταγμα




Δεκάδες “αγανακτισμένοι” μικροπωλητές και καντινιέριδες βρήκαν την ευκαιρία να “βγάλουν” το κάτι τις παραπάνω από τους συγκεντρωμένους ανέργους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους.

Αισχοκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο. Στα 4 – 5 ευρώ το σάντουιτς με καλαμάκι ή λουκάνικο δυο, τρεις φέτες ντομάτα και λίγο κρεμμυδάκι.

Όποιος διψάσει και κάνει το λάθος να αγοράσει μπίρα ή αναψυκτικό θα πρέπει να καταβάλει 2 ευρώ... και βέβαια ούτε λογος για απόδειξη ή αστυνόμευση από την δημοτική αρχή της εν λόγω κατάστασης.

0 Ιράν: Απαγχονίστηκαν δημοσίως για το βιασμό ενός παιδιού!!


Δύο Ιρανοί που είχαν καταδικαστεί σε θάνατο για το βιασμό ενός παιδιού απαγχονίστηκαν δημοσίως στην πόλη Κερμανσάχ, στο δυτικό Ιράν, μετέδωσε σήμερα το επίσημο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Irna.

Οι δύο άνδρες είχαν κριθεί ένοχοι ότι βίασαν ένα παιδί εννέα ετών και ότι βιντεοσκόπησαν την πράξη αυτή.

Το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την εκτέλεση φώναζε "σ'ευχαριστούμε δικαστική εξουσία", προσθέτει το Irna.

Με τον απαγχονισμό των δύο Ιρανών ανέρχεται σε 145 ο συνολικός αριθμός των ανθρώπων που έχουν εκτελεστεί από την αρχή της χρονιάς στο Ιράν, σύμφωνα με υπολογισμό του Γαλλικού Πρακτορείου που έγινε βάσει των πληροφοριών που έχουν μεταδώσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το Ιράν είναι μία από τις χώρες στις οποίες γίνονται οι περισσότερες εκτελέσεις στον κόσμο, μαζί με την Κίνα, τη Σαουδική Αραβία και τις ΗΠΑ.

www.newsit.gr

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

0 Αναμένεται τυφώνας στο νότιο τμήμα της Ιαπωνίας

Το νότιο τμήμα της Ιαπωνίας αναμένεται να πληγεί από τον ισχυρό τυφώνα Σόνγκντα, ενώ εκδόθηκε έκτακτη προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή. Ο τυφώνας έχει ανέμους μέγιστης ταχύτητας 180 χιλιομέτρων την ώρα.

Αναμένεται τυφώνας στο νότιο τμήμα της Ιαπωνίας
Το νότιο τμήμα της Ιαπωνίας αναμένεται να πληγεί σήμερα από έναν ισχυρό τυφώνα, ανακοίνωσε η εγχώρια μετεωρολογική υπηρεσία.

Εκδόθηκε έκτακτη προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή καθώς ο τυφώνας Σόνγκντα, ο πρώτος που απειλεί την περιοχή εφέτος, αναμένεται να πλήξει τις νήσους Μιγιάκο και Ισιγκάκι από σήμερα το απόγευμα πριν περάσει από την Οκινάουα την Κυριακή.

0 Ομπάμα, Στρος Καν – Μια εικόνα χίλιες λέξεις

Ο Μπάρακ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ συναντούν τον πρώην πρόεδρο του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν το 2009.
Στη φωτογραφία ο Αμερικανός πρόεδρος φαίνεται, από τη γλώσσα του σώματος, να… προστατεύει τη σύζυγό του από το γλυκοκοίταγμα του Γάλλου.
Η φωτογραφία θα μπορούσε να έχει λεζάντα: «Ντομινίκ μακριά τα χέρια σου, ούτε να το σκέφτεσαι καν»

Perierga.gr - Ομπάμα, Στρος Καν - Μια εικόνα χίλιες λέξεις
www.perierga.gr

0 Ποινικοποίησαν τη σέξι συμπεριφορά


Με σκοπό την πάταξη της πορνείας, νέο νομοσχέδιο στη Γιούτα των ΗΠΑ απαγορεύει τη… σέξι συμπεριφορά στο δρόμο! 
Ποινικοποίησαν τη σέξι συμπεριφοράΣε μια προσπάθεια να μειωθούν οι ιερόδουλες και η αστυνομία να μπορεί πιο εύκολα να τις συλλαμβάνει, η πολιτεία αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος ήταν να ποινικοποιήσει τη σέξι συμπεριφορά.
Ήδη δύο εταιρείες συνοδών κυριών έχουν καταθέσει μήνυση ενάντια στον νέο νομοσχέδιο, το οποίο μεταξύ άλλων ορίζει ότι θα συλλαμβάνεται όποιος επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα ή ακόμα χαϊδεύει τον εαυτό του.
Οι εταιρείες υποστηρίζουν ότι έτσι θα συλλαμβάνεται οποιοσδήποτε συμπεριφέρεται ή ντύνεται με σέξι τρόπο, όπως τις συνοδούς πολυτελείας και τις στριπτιζέζ.
πηγη:newsbomb.gr

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

0 Κάνε το πρώτο ραντεβού μοναδικό αλλιώς κάτσε και δες μπάλα

Μπορεί να έχεις κανονίσει τι θα φορέσεις, που θα την πας, να έχεις έτοιμες και δυο-τρεις ατάκες που πάντα πιάνουν, αλλά αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά. Ίσως να είναι οκ για ένα πετυχημένο ραντεβού, αλλά όχι για ένα αξέχαστο. Ώρα να μάθεις όλα τα μυστικά.


 
Τα πρώτα ραντεβού είναι μεγάλη παγίδα και κουβαλάνε συνήθως πολύ άγχος για σένα. Πρέπει βλέπεις να είναι όλα τέλεια. Γιατί αυτό είναι το σημείο που ή την κερδίζεις ή αλλάζει τόσο πολύ η γνώμη της για σένα που μέχρι και τον αριθμό του κινητού της θ' αλλάξει. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να της μείνεις αξέχαστος, αλλά μόνο μερικοί δοκιμασμένοι για να το καταφέρεις με την καλή του έννοια πάντα.