!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

0 Εφιάλτης στον δρόμο με την ξανθιά

Πολλαπλή σύγκρουση πανάκριβων αυτοκινήτων προκάλεσε μια ξανθιά κυρία στο Μονακό. Δείτε εικόνες από το σημείο του ατυχήματος.
Perierga.gr - Εφιάλτης στον δρόμο με την ξανθιά
«Δεν θα μπορούσε να βρεθεί χειρότερο μέρος στο κόσμο για μια τέτοια σύγκρουση απ΄ ότι έξω από το Place du Casino του Μονακό στη μέση του καλοκαιριού»
Αυτό ανέφερε ένας τουρίστας που φωτογράφιζε ασταμάτητα το «τρελό» ατύχημα, που είχε πρωταγωνίστρια για άλλη μια φορά μια ξανθιά κυρία!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

0 Πέταξε τη γυναίκα του από το παράθυρο

Perierga.gr - Πέταξε τη γυναίκα του από το παράθυροΟικογενειακό επεισόδιο, μεταξύ ζευγαριού κατέληξε με τη γυναίκα να «φεύγει» στο δρόμο από το παράθυρο του σπιτιού.
Το περιστατικό που αναστάτωσε τους κατοίκους της περιοχής του Μέσα Λασιθάκι στο Οροπέδιο Λασιθίου συνέβη χθες το βράδυ, όταν το ζευγάρι λογομάχησε έντονα με αποτέλεσμα η γυναίκα να «προσγειωθεί» στο οδόστρωμα.
Ευτυχώς η σύζυγος δεν τραυματίσθηκε σοβαρά, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε έτσι ο καυγάς διερευνώνται από τις Αστυνομικές Αρχές Λασιθίου.
πηγή: flashnews.gr

0 Συνεχίζουν οι οδηγοί ταξί - Ένταση στον Πειραιά



Μικροεπεισόδια μεταξύ αστυνομικών δυνάμεων και ιδιοκτητών ταξί σημειώθηκαν το πρωί έξω από την ακτή Ξαβερίου στο λιμάνι του Πειραιά, όπου οι αυτοκινητιστές πραγματοποιούν από τα ξημερώματα παράσταση διαμαρτυρίας χωρίς τα αυτοκίνητά τους, αντιδρώντας στο άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια ομάδα από ιδιοκτήτες ταξί στην οδό Χατζηκυριακού θέλησαν να εμποδίσουν την έξοδο των τουριστικών λεωφορείων από το λιμάνι. Η αστυνομία επενέβη και τους απώθησε χωρίς να υπάρξει συνέχεια στο επεισόδιο.

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

0 Αδύνατο το ταξίδι στον χρόνο


Ομάδα φυσικών από το Πανεπιστήμιο Επιστήμης και Τεχνολογίας του Χονγκ Κονγκ υποστηρίζει πώς τίποτε δεν μπορεί να ταξιδέψει με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός. Αυτό, μεταξύ άλλων, σημαίνει ότι τα ταξίδια στον χρόνο είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν αφού για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να αναπτυχθούν ταχύτητες μεγαλύτερες από εκείνη του φωτός.
Ο ΚΟΚ του Σύμπαντος
Perierga.gr - Αδύνατο το ταξίδι στον χρόνοΟι ερευνητές απέδειξαν πώς ούτε ένα μεμονωμένο φωτόνιο ούτε μια δέσμη φωτός, δεν μπορούν να κινηθούν με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του φωτός «υπακούοντας» έτσι στην θεωρία του Αϊνστάιν.

«Ο Αϊνστάιν είχε πει ότι η ταχύτητα του φωτός είναι είναι ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας του σύμπαντος ή με πιο απλά λόγια: τίποτε δεν μπορεί να τρέξει ταχύτερα από το φως. Η ερευνητική ομάδα υπό τον καθηγητή Ντιού Σένγκβανγκ απέδειξε ότι ένα φωτόνιο, που αποτελεί την θεμελιώδη κβαντική δομή του φωτός, υπακούει στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα» αναφέρει σε ανακοίνωση του το πανεπιστήμιο.

0 Στις φλόγες η μεγαλύτερη φυτεία μαριχουάνας(+vid)


Η μεγαλύτερη φυτεία μαριχουάνας που ανακαλύφθηκε ποτέ στο Μεξικό, παραδόθηκε στις φλόγες από τις αρχές.  Η φυτεία κάλυπτε έκταση 1200 στρεμμάτων (!) και ήταν καλυμμένη με  μαύρο δίχτυ. Στο ερημικό περιβάλλον το μαύρο δίχτυ είναι ιδιαίτερα ευδιάκριτο, ωστόσο το ίδιο χρησιμοποιούν οι αγρότες της περιοχής για να προστατεύουν τις καλλιέργειες από τον καυτό ήλιο.
Η φυτεία εκτιμάται ότι θα απέδιδε 120 τόνους μαριαχουάνας, αξίας 160 εκ. δολλαρίων. Περίπου 60 εργάτες ήταν στο χώρο κατά τη στιγμή της επιδρομής της αστυνομίας. Η φυτεία διέθετε και ολοκληρωμένο σύστημα ποτίσματος με σωληνώσεις και άρδευση από δύο πηγάδια.
Τελικά η αστυνομία έβαλε φωτιά καταστρέφοντας τη φυτεία. Η περιοχή είναι αρκετά απομονωμένη αλλά δεν θα μας εξέπλησε αν οι κάτοικοι των γειτονικών περιοχών εμφάνισαν συμπτώματα …ευφορίας. Εκατόν είκοσι τόνοι είναι μεγάλη ποσότητα ακόμη κια αν κάποιος είναι δεκάδες χιλιόμετρα μακριά.
Perierga.gr - Η μεγαλύτερη φυτεία μαριχουάνας!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

0 Η γυναικεία γκρίνια μερικές φορές κάνει καλό!


Σε πρόσφατη έρευνα που έγινε, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι, όσοι άνδρες είναι παντρεμένοι ή απλά συζούν με κάποια γυναίκα, αναζητούν ιατρική φροντίδα για τα καρδιακά τους προβλήματα νωρίτερα από τους διαζευγμένους, τους χήρους ή τους ελεύθερους άνδρες!
Perierga.gr - Η γυναικεία γκρίνια μερικές φορές κάνει καλό!Τα «οφέλη» του γάμου στην υγεία, ιδιαίτερα για τους άνδρες, ήταν γνωστά από καιρό. Όμως, όπως διαπιστώθηκε από τους ερευνητές, όσοι είναι παντρεμένοι και αισθάνονται κάποιο καρδιακό ενόχλημα, έναν έντονο πόνο στο στήθος ή οτιδήποτε άλλο ανησυχητικό, έχουν περίπου 75,3% πιθανότητες να φθάσουν σε ένα νοσοκομείο και να εξεταστούν μέσα σε διάστημα έξι ωρών, εξαιτίας της γκρίνιας της συντρόφου. Εν αντιθέσει, όσοι είναι μόνοι έχουν πολύ λιγότερες πιθανότητες να φθάσουν στο νοσοκομείο στο ίδιο κρίσιμο χρονικό διάστημα.
Ο χρόνος αυτός, μέσα στον οποίο μια σύζυγος μπορεί να «πρήξει» με τη μουρμούρα της τον άντρα της, με αποτέλεσμα εκείνος -για να την κάνει να σταματήσει- να πάει στο νοσοκομείο μια ώρα αρχύτερα, είναι πολύ κρίσιμος για την εξέλιξη μιας καρδιοπάθειας και τη σωστή θεραπευτική της αντιμετώπιση.
Ωστόσο, οι γυναίκες που είναι παντρεμένες ή συζούν με το σύντροφό τους, δεν έχουν το ίδιο «όφελος» υγείας όπως και οι άνδρες, αφού φαίνεται ότι οι πρώτες έχουν περισσότερες πιθανότητες να αναλάβουν το ρόλο του φροντιστή από ότι το –κατά τα άλλα- «ισχυρό» φύλλο!
Τέλος, οι ερευνητές διαπιστώνουν ότι, «η ταχύτερη ιατρική περίθαλψη μπορεί να αποτελεί και έναν ακόμη λόγο για τον οποίο οι παντρεμένοι άνδρες έχουν μικρότερο κίνδυνο καρδιαγγειακής θνησιμότητας από εκείνους που είναι μόνοι τους στη ζωή».
Η μελέτη έχει δημοσιευθεί στο περιοδικό Candian Medical Association (CMAJ).
πηγή: capitalhealth.gr

0 Τα e-mail βλάπτουν το περιβάλλον


Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν Γάλλοι επιστήμονες της Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Ενέργειας (ADEME) με την συμμετοχή της εταιρείας Bio Intelligence Service οι οποίες για πρώτη φορά μελέτησαν τις περιβαλλοντικών επιπτώσεις ενός απλού ηλεκτρονικού μηνύματος.
Perierga.gr - Τα e-mail βλάπτουν το περιβάλλονΈνα e-mail ισοδυναμεί με 19 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα αναφέρουν οι επιστήμονες! Έτσι το 2% των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου προκύπτει λόγω της κατασκευής, χρήσης και απόρριψης ηλεκτρονικών συσκευών τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής- αντίστοιχο του ποσοστού που παράγεται από ολόκληρη την αεροπορική βιομηχανία.

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

0 Amy Winehouse Before drugs and After!!

0 Νεκρή η Amy Winehouse - Σοκ στο χώρο της μουσικής!!!


Νεκρή η Amy Winehouse - Σοκ στο χώρο της μουσικής  Το νέο κάνει το γύρο του διαδικτύου

Σοκ στον κόσμο της μουσικής έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο. Δύο ασθενοφόρα κλήθηκαν σήμερα Σάββατο στις 4 το απόγευμα στο σπίτι της, ενώ και η αστυνομία του Λονδίνου επιβεβαίωσε το θάνατό της απο άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Ωστόσο είναι γνωστά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η χαρισματική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

0 «Έφαγε» κλήση και ο Ομπάμα!

Η τροχαία της Βρετανίας δεν κάνει διακρίσεις, ακόμα και όταν είσαι ο Μπαράκ Ομπάμα. Το αυτοκίνητο του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν παράνομα σταθμευμένο, με αποτέλεσμα να του κόψουν πρόστιμο.
Ο Μπαράκ Ομπάμα, βρισκόταν στη Βρετανική πρωτεύουσα σε μία προκαθορισμένη επίσκεψη, όταν οι άνθρωποι της προσωπικής του ασφάλειας βρήκαν σε ένα από τα προεδρικά αυτοκίνητα ένα… πρόστιμο από την Τροχαία του Λονδίνου.
Perierga.gr - Έφαγε κλήση και ο Ομπάμα

0 Η ζωή είναι μια παραλία στο γιοτ …τροπικό νησί

Το σκάφος μοιάζει με απομονωμένο, ηφαιστειογενές νησί, με τις τροπικές παραλίες του και καλύβες που μπορούν να φιλοξενήσουν έως δέκα άτομα. Το σχεδίασε η βρετανική εταιρεία Yacht Island Deigns.
Στο κύριο κατάστρωμα υπάρχει ένας ορμίσκος με μια πισίνα που έχει θέα στον ωκεανό, στην οποία καταλήγει το νερό από έναν καταρράκτη.
Perierga.gr - Γιότ τροπικό νησί

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

0 Καρχαρίας βάρους μισού τόνου όρμηξε σε σκάφος!!

Από θαύμα σώθηκαν επτά ερευνητές...
όταν στο σκάφος τους πήδηξε ένας καρχαρίας τριών μέτρων!

Επί μια ώρα παρέμεινε ο καρχαρίας στο σκάφος το οποίο βρισκόταν στις ακτές του Κέιπ Τάουν, δίπλα στο Σιλ Αϊλαντ. Οι ερευνητές παρατηρούσαν τους καρχαρίες ενώ για να τους προσελκύσουν χρησιμοποίησαν σαρδέλες.



Όπως δήλωσε η επικεφαλής της ομάδας Ντόριεν Σρέντερ, τα νερά παρέμειναν ήρεμα για πέντε λεπτά και στη συνέχεια... όρμηξε ο καρχαρίας.