!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

0 Δέκα «κακά» πράγματα που σας κάνουν καλό!

Τα «κακά» πράγματα είναι πραγματικά… κακά για εσάς, όμως κάποιες φορές μπορεί να είναι και καλά σε ότι αφορά την υγεία σας! Αυτό μπορεί να σας σοκάρει αλλά εξακολουθεί να είναι αλήθεια. Μπορείτε να εισπνέετε, να τρώτε, να πίνετε και να κάνετε τα παρακάτω «κακά» πράγματα χωρίς φόβο, ωστόσο μην ξεχνάτε ότι κατά βάση έχουν αρνητικές συνέπειες.

  • 10. Μπύρα
Στη δέκατη θέση έχουμε τη μπύρα επειδή είναι καλύτερη από τα υπόλοιπα αλκοολούχα ποτά. Το ενδιαφέρον γεγονός για την μπύρα είναι ότι συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής σας λειτουργίας.
  • 9. Θυμός
Perierga.gr - Δέκα «κακά» πράγματα που σας κάνουν καλό!

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

0 Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Ο Βέλι Κάβλακ αγωνίστηκε την Τετάρτη κόντρα στην εθνική μας ομάδα προκαλώντας πολλά γέλια με το επώνυμο του. Το gazzetta.gr έφτιαξε μια ενδεκάδα που θα μπορούσε να κάνει πολλά στο γήπεδο.

Ξεκινάμε με τερματοφύλακα τον Πίτερ Ρουφάι. Ο Νιγηριανός μπορεί να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αλλά...
...είναι μια πολύ αξιόπιστη λύση για να δεχτεί πολλά γκολ. Σίγουρα στην άμυνα, «κέρβερος» θα είναι ο Κόλο Τουρέ καθώς έχει τα... μετόπισθεν. Μεγάλο πρόβλημα θα έχουμε με τον νυν αμυντικό της Ατλέτικο Ρόμα, Αλέσιο Τομπέζι καθώς είναι επιρρεπής στα λάθη. Τουλάχιστον, ο Ιταλός θα έχει ως παρτενέρ τον Τόμας Γκαμιέτε καθώς ο αμυντικός της Ρεμ από την Γουαδελούπη δεν συγχωρεί λάθη.


Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

0 Βελτιώστε το σήμα του iPhone σας

Επειδή μπορεί..........................................................



0 "Έφυγε" ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος

Σε ηλικία 100 ετών "έφυγε" από τη ζωή ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος, μέλος της θρυλικής πεντάδας των Ανδριανοπουλέων του Ολυμπιακού. Τη φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο φόρεσε πρώτη φορά το 1927 και την... έβγαλε το 1935 μόλις 24 χρονών.
Ο Λεωνίδας Ανδριανόπουλος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1911 και ήταν αδελφός του Γιώργου, Γιάννη, Βασίλη, Ντίνου της θρυλικής πεντάδας των Ανδριανοπουλέων του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ελλάδας. Επίσης, είχε άλλα δύο αδέλφια ποδοσφαιριστές σε πιο μικρές ομάδες του Πειραιά, τον Αριστείδη και το Στέλιο.

0 Ηθοποιός πέθανε στη σκηνή την ώρα που έπαιζε το θάνατό της!!


perierga.gr - Ηθοποιός πέθανε στη σκηνή την ώρα που έπαιζε το θάνατό της!!Το τραγικό όσο και παράδοξο αυτό περιστατικό συνέβη στις 24 Νοεμβρίου 1986 κατά τη δειάρκεια της θεατρικής παράστασης «The Drunkard» που παιζόταν στο Towson Moose Lodge της Βαλτιμόρης, όπου η 60χρονη τότε Edith Webster υποδυόταν το ρόλο της «γιαγιάς».
Σύμφωνα με την υπόθεση του έργου, στο δεύτερο μέρος της παράστασης, και λίγο πριν το τέλος, η «γιαγιά» τραγουδώντας το «Please don’t talk about me when I’m gone» (σ.σ. «Μην πείτε τίποτα για μένα όταν πεθάνω») σωριαζόταν νεκρή στο πάτωμα. Αυτό γινόταν καθημερινά, και για 8 περίπου χρόνια που η Edith έπαιζε το ρόλο.
Ήταν η στιγμή που όλοι οι θεατές χειροκροτούσαν την ηθοποιό για το εξαιρετικό της παίξιμο, χωρίς, όμως, να έχει αντιληφθεί κανείς πως τη συγκεκριμένη φορά τη χειροκροτούσαν για το… διπλό της θάνατο: Θεατρικό και πραγματικό! Λίγα λεπτά χρειάστηκαν μόνο για να καταλάβουν όλοι ότι η πρωταγωνίστρια είχε υποστεί καρδιακή προσβολή.
www.perierga.gr

0 Τα δέκα πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!


Perierga.gr - Τα δέκα πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!Πραγματικά δεν μπορεί να παέι το μυαλό σας στα περισσότερα από τα αντικείμενα που έχουν πεταχτεί μέσα στο γήπεδο…
10) Ο Πολ Γκασκόιν, λάτρης συγκεκριμένης σοκολάτας, όταν επέστρεψε ως αντίπαλος της Νιούκαστλ, με τη φανέλα της Τότεναμ δέχτηκε δεκάδες από τις αγαπημένες του σοκολάτες. Αυτός σήκωσε μία, την άνοιξε και την έφαγε.
Perierga.gr - Τα δέκα πιο απίθανα πράγματα που έχουν πετάξει οπαδοί μέσα στο γήπεδο!