!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

0 Έχασε τη μάχη ο Θοδωρος Αγγελόπουλος έπειτα από τροχαίο

Κατέληξε το βράδυ της Τρίτης, στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν έπειτα από τροχαίο, ο μεγάλος Έλληνας σκηνοθέτης Θόδωρος Αγγελόπουλος.

Ο Θόδωρος Αγγελόπουλος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο του Φαλήρου έπειτα από τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις 7 το απόγευμα της Τρίτης στον περιφερειακό δρόμο της Δραπετσώνας.

Ο σκηνοθέτης βρισκόταν στο σημείο για γύρισμα και τη στιγμή που διέσχιζε το οδόστρωμα, μετά το πρώτο τούνελ του περιφερειακού, παρασύρθηκε από ιδιωτική μοτοσικλέτα που οδηγούσε ειδικός φρουρός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

0 VIDEO: Κινητό τηλέφωνο με διάφανη οθόνη

VIDEO: Κινητό τηλέφωνο με διάφανη οθόνη
Σας ακούγεται απίστευτο; Είναι! Τουλάχιστον προς το παρόν...
Πρόκειται για μια δημιουργία των σχεδιαστών Shaocheng Huang και Yuyin Huang, που φέρει το όνομα «Brick», δηλαδή τούβλο.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο πρόκειται για μια πρωτοποριακή ιδέα που δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί ακόμη με τα σημερινά δεδομένα.
Το συγκεκριμένο concept smartphone με μεγάλη διάφανη οθόνη, φιλοδοξεί να να δώσει άλλο νόημα στην έννοια multitasking.
Για παράδειγμα, σκεφτείτε να μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες τη στιγμή που παρακολουθείτε μια ιστοσελίδα ή κάποιο video, αυτόματη μετάφραση ή μεγέθυνση κειμένου.
http://www.mediagate.gr/Technologia/item/14092-VIDEO-Kinito-tilefono-me-diafani-othoni 

0 Νέα επίθεση των Anonymous: «Εξαφάνισαν» το CBS.com!

Νέα επίθεση των Anonymous: «Εξαφάνισαν» το CBS.com!
Και ο πόλεμος στο διαδίκτυο συνεχίζεται!
Οι Anonymous μετά την επίδειξη ισχύος που πραγματοποίησαν πριν λίγα 24ωρα όταν «έριξαν» τις σελίδες του FBI, του Υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, της Ένωσης Κινηματογραφικών εταιριών, της ένωσης Δισκογραφικών εταιριών και της Universal Music, συνέχισαν το έργο τους!
Τελευταίος στόχος της δημοφιλούς ομάδας hackers ήταν το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι CBS.
Μόνο που αυτή την φορά δεν έριξαν απλά την ιστοσελίδα CBS.com αλλά φρόντισαν να την «καταστρέψουν».
Συγκεκριμένα, αφού «μπήκαν» στην ιστοσελίδα, διαγράψουν τα πάντα, με αποτέλεσμα όποιος επιχειρούσε να εισέλθει στο CBS.com να αντίκρυζε έκπληκτος μια index σελίδα.

0 Φωτογραφία – μάθημα ζωής ανάπηρου σκύλου κάνει το γύρο του Facebook

Φωτογραφία – μάθημα ζωής ανάπηρου σκύλου κάνει το γύρο του Facebook
Όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε νιώσει αδύναμοι, μόνοι και ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε καταστάσεις.
Τότε είναι που χρειαζόμαστε κάποιον να μας δώσει το χέρι ή να μας πει ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο. Αυτό μπορεί να το κάνει και μια φωτογραφία... Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του Facebook μια φωτογραφία με ένα ανάπηρο σκυλάκι που πράγματι «παραδίδει» μαθήματα ζωής.
Ο μικρούλης που λέγεται Hoppa γεννήθηκε στο Ισραήλ χωρίς τα μπροστινά του πόδια αλλά δεν το βάζει κάτω. Ο ιδιοκτήτης του το λάτρεψε από την πρώτη στιγμή και του έκανε δώρο ένα βοηθητικό «οδηγό» για να κινείται, να τρέχει και να παίζει όπως τα άλλα. Ο μικρός Hoppa δεν το έβαλε κάτω και δίνει το δικό του μήνυμα ότι η δύναμη για ζωή είναι πάνω από όλα, μην απογοητεύεστε!

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

0 Θήκη iPhone που αυτοεπισκευάζει τις γρατζουνιές!

Θήκη iPhone που αυτοεπισκευάζει τις γρατζουνιές!
Αν η εταιρία Nissan δεν είναι το πρώτο όνομα που μας έρχεται στο νου όταν πρόκειται για αξεσουάρ κινητών, έκανε σήμερα μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση.
Η ιαπωνική Nissan ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τη νέα σειρά θηκών για iPhone «Nissan Scratch Shield», οι οποίες «γιατρεύουν» τις γρατζουνιές από χτυπήματα στο κινητό.
Οι θήκες χρησιμοποιούν την καινοτόμο βαφή της εταιρίας που παρουσιάστηκε το 2005 και συναντάται σε διάφορα μοντέλα αυτοκινήτων της εταιρίας.
Το επαναστατικό αξεσουάρ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Τόκιο και την Advanced Softmaterials Inc., ενώ είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS, που καθιστά το υλικό ιδιαίτερα ευλύγιστο και στην όψη θυμίζει gel.
Οι iPhone θήκες παρουσιάστηκαν το Σαββατοκύριακο σε εκδήλωση στο Dubai και δόθηκαν δείγματα σε δημοσιογράφους και καταναλωτές για beta testing. Εάν η ζήτηση αποδειχθεί μεγάλη, η εταιρία είναι έτοιμη να τις κυκλοφορήσει και στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 2012.

0 Αγαπημένα παιχνίδια της Atari έρχονται στο Facebook

Αγαπημένα παιχνίδια της Atari έρχονται στο Facebook
Η Atari βλέποντας την επιτυχία των λεγόμενων social games αποφάσισε την κυκλοφορία 15 κλασικών παιχνιδιών της στο Facebook και τα άλλα social media, μέσα στο 2012.
Ήδη η Atari προσαρμόζεται στη σύγχρονη εποχή και ξεκίνησε έναν αγώνα κατά όλων των iOS εφαρμογών που πωλούνται από το App Store και θυμίζουν κλασικούς retro τίτλους της, ενώ κυκλοφόρησε παιχνίδια της για smartphone.
Φαίνεται λοιπόν πως ζήλεψε την επιτυχία της Zynga και αποφάσισε να εκμεταλευτεί και η ίδια τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες που προσφέρουν τα social networks...

0 Samsung vs Apple: Μηνύσεις για την ομοιότητα των προϊόντων

Ακόμη μια μήνυση εναντίον της Samsung στη Γερμανία κατέθεσε η εταιρία Apple και αυτή τη φορά αφορά τον σχεδιασμό 10 smartphones και 5 tablets.
Samsung vs Apple: Μηνύσεις για την ομοιότητα των προϊόντωνΗ μήνυση κατατέθηκε σε δικαστήριο του Ντίσελντορφ και κατηγορεί την Samsung για παραβίαση δικαιωμάτων στον σχεδιασμό και το design γνωστών προϊόντων της, ανάμεσα στα οποία το Galaxy S Plus και το S II, αλλά και οι ταμπλέτες 10.1 και 10.1 Ν.
«Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία προϊόντα της Samsung μοιάζουν με τα iPhone και τα iPad, στο σχήμα, τα υλικά, το interface, ακόμη και στη συσκευασία», σχολίασε ο Kristin Huguet, εκπρόσωπος της Apple.
«Αυτού του είδους η κατάφορη αντιγραφή είναι λάθος και πρέπει να προστατεύσουμε την πνευματική ιδιοκτησία της Apple όταν άλλες εταιρίες κλέβουν τις ιδέες μας», συμπλήρωσε.

0 Πέθανε το 16χρονο κορίτσι - ιδιοφυΐα της Microsoft

Πέθανε το 16χρονο κορίτσι - ιδιοφυΐα της Microsoft
Η 16χρονη Arfa Karim Randhawa από το Πακιστάν ήταν η μικρότερη εργαζόμενη της Microsoft και όλοι έλεγαν ότι πρόκειται για μια ιδιοφυΐα.
Το κορίτσι άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ του Σαββάτου μετά από ένα επιληπτικό επεισόδιο και ανακοπή καρδιάς. Ο Bill Gates εξέφρασε τη βαθιά λύπη του και είχε προσφερθεί να πληρώσει για τη θεραπεία του κοριτσιού αλλά η 16χρονη μετά από μια επιπλοκή δεν τα κατάφερε ενώ νοσηλευόταν σε κώμα από τις 22 Δεκεμβρίου.
Το ταλέντο της Karim φάνηκε σε ηλικία 9 ετών όταν έγινε η πιο νέα επαγγελματίας, πτυχιούχος της Microsoft. Η 16χρονη έλαβε το Χρυσό Μετάλλιο «Fatimah Jinnah» στον τομέα της Επιστήμης και Τεχνολογίας, που δόθηκε από τον Πρωθυπουργό του Πακιστάν το 2005. Τον Νοέμβριο του 2006, κλήθηκε από τη Microsoft να είναι μιλήσει σε ένα τεχνολογικό συνέδριο στη Βαρκελώνη. Ήταν η μόνη από Πακιστάν ανάμεσα σε 5.000 προγραμματιστές.
Ο πατέρας της, Amjad Karim, ευχαρίστησε τον ιδρυτή της Microsoft για τις προσπάθειές του και είπε ότι η κόρη του ήταν μια σπίθα που «εισέπραξε την προσοχή και την αγάπη από τον καθένα στον πλανήτη». Η νεαρή κοπέλα έκανε περήφανη τη χώρα της αντιπροσωπεύοντας το Πακιστάν σε όλο τον κόσμο με την απίστευτη ικανότητα και δεξιοτεχνία της.
Ένα μόνιμο μνημείο θα ανεγερθεί προς τιμήν της στο Καράτσι σύμφωνα με το τοπικά Μ.Μ.Ε.
http://www.mediagate.gr/World-News/item/13831-Pethane-to-16hrono-koritsi-idiofy%CE%90a-tis-Microsoft 

0 Facebook: Ποιά μεγάλη ανακοίνωση έρχεται στις 18 Ιανουαρίου;

Οι αινιγματικές και με ελάχιστες πληροφορίες προσκλήσεις στα events μεγάλων εταιρειών φαίνεται πως είναι η τελευταία μόδα στο εξωτερικό...
Έτσι η μυστηριώδης πρόσκληση του Facebook σε ένα event την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου στην Ουάσινγκτον, γεννά πολλά ερωτήματα, ενώ αρκετοί θεωρούν ότι πρόκειται να γίνει η επίσημη ανακοίνωση του μεγάλου οικονομικού ανοίγματος του Facebook και της εισόδου του στο χρηματιστήριο.
Άλλοι πάλι γράφουν στο διαδίκτυο ότι ελπίζουν να μην ανακοινωθούν πάλι τίποτα μεγάλες αλλαγές στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ακόμα δεν "χωνέψαμε" καλά-καλά το timeline...
To μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι την Τετάρτη, οι φήμες θα οργιάζουν και ότι στο event θα σερβιριστούν... καναπεδάκια!
http://www.mediagate.gr/Social-Media/item/13720-Facebook-Poia-megali-anakoinosi-erhetai-stis-18-Ianoyarioy 

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

0 Ακυρώθηκαν προσωρινά οι πωλήσεις του iPhone 4S στην Κίνα μετά από φασαρίες στα πλήθη

Χάος προκλήθηκε στην Κίνα λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 4S στη χώρα όταν το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί έξω από τα καταστήματα Apple Store ξέφυγε εκτός ελέγχου προκαλώντας ζημιές και φασαρίες.

0 Νέο σενάριο... Αποκάλυψης προδίδει παράξενος ήχος σε πολλά μέρη του κόσμου!ΒΙΝΤΕΟ




Μυστηριώδεις ήχοι ακούγονται σε διάφορα
σημεία του πλανήτη και οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την προέλευση της περίεργης αυτής βοής. Τελευταίο περιστατικό στην Κόστα Ρίκα, ενώ στο παρελθόν η βοή ακούστηκε στην Ουκρανία, τη νότια Σουηδία, τον Καναδά και τη βόρειο-ανατολική Αγγλία.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

0 ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτη στο chat του Facebook κλέβει τα στοιχεία πιστωτικών καρτών

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απάτη στο chat του Facebook κλέβει τα στοιχεία πιστωτικών καρτών
Τα 850 εκατομμύρια ανθρώπων που βρίσκονται στο Facebook αποτελούν καθημερινά, αγαπημένο στόχο των κακόβουλων χρηστών...
Ένα νέο 'κόλπο' ανακαλύφθηκε τώρα από τους υπεύθυνους των εργαστηρίων ασφαλείας της Kaspersky, όπου με ένα πολύπλοκο σύστημα phishing, ο κακόβουλος χρήστης αποκτά πρώτα πρόσβαση στον λογαριασμό μας, με τους γνωστούς τρόπους 'ψαρέματος', και στη συνέχεια αλλάζει τα στοιχεία μας και τις ρυθμίσεις στο λογαριασμό μας προκειμένου να εμφανίζεται ως εικόνα και όνομα μας το logo Facebook Security...
Στη συνέχεια μπαίνει στο chat και ξεκινά διάλογο με τους φίλους μας γράφοντας:
'Τελευταία προειδοποίηση. Ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί επειδή κάποιος σας έχει κάνει αναφορά. Σας παρακαλώ να επιβεβαιώσετε εκ νέου την ασφάλεια του λογαριασμού σας από το: ...'. Όλα βέβαια μοιάζουν με κάτι το νόμιμο.

0 Σε διαθεσιμότητα επειδή επιτέθηκε στους δολοφόνους του πατέρα της μέσω Facebook!

Σε διαθεσιμότητα επειδή επιτέθηκε στους δολοφόνους του πατέρα της μέσω Facebook!
Μια απίστευτη ιστορία δείχνει μια πραγματικά αρνητική πλευρά του Facebook.
Η Zoe Bennett εργαζόταν στην Βρετανία στον οργανισμό προώθησης τουρισμού της Τζαμάικα. Στις 17 Δεκεμβρίου έχασε τον πατέρα της ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση στο σπίτι του στην Τζαμάικα από άγνωστους, οι οποίοι τον μαχαίρωσαν πάνω από 15 φορές.
Η κόρη συντετριμμένη, και η οποία είναι και έγκυος, έγραψε στο Facebook της λίγο μετά την άφιξή της στην Τζαμάικα : "Αυτοί οι μπα....οι δολοφόνησαν τον πατέρα μου στην Τζαμάικα. Ο χτύπος της καρδιάς μου, η ζωή μου έφυγε".
Αντί για συλλυπητήρια όμως, λίγα 24ωρα μετά, ο οργανισμός τουρισμού την έβαλε σε διαθεσιμότητα και ξεκίνησε έρευνα για τα σχόλια αυτά!

0 Costa Concordia: Εικόνες και βίντεο από τον σύγχρονο Τιτανικό!

Costa Concordia: Εικόνες και βίντεο από τον σύγχρονο Τιτανικό!
To τραγικό ναυάγιο του πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia στην Τοσκάνη χθες το βράδυ αποτελεί πρώτη είδηση σήμερα στα διεθνή μέσα.
Στιγμές που θύμισαν Τιτανικό σύμφωνα με τον ξένο Τύπο έζησαν εχθές το βράδυ οι 4,200 επιβάτες του Costa Concordia, ενώ τουλάχιστον 3 είναι οι νεκροί μέχρι τώρα σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες. Οι συνθήκες του ναυαγίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, ενώ τα δημοσιεύματα τονίζουν ότι το βράδυ το κρουαζιερόπλοιο προσέκρουσε σε κάποιο εμπόδιο...
Η Mara Parmegiani Alfonsi, δημοσιογράφος, ήταν στην αίθουσα VIP.
Από το λιμάνι του Santo Stefano, όπου μεταφέρθηκε μετά τη διάσωση, μίλησε για τον πανικό, αλλά δεν μπορεί ακόμη να πει τι έφταιξε :

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

0 Το πιο μικρό ενυδρείο στον κόσμο χωράει σε μια παλάμη

VIDEO: Το πιο μικρό ενυδρείο στον κόσμο χωράει σε μια παλάμη
Αυτό είναι το πιο μικρό ενυδρείο στον κόσμο, χωράει σε μια παλάμη και μπορεί να γεμίσει με δυο κουταλάκια νερό.
Η μινιατούρα η οποία είναι κατασκευασμένη από γυαλί έχει μόλις 30 χιλιοστά πλάτος,24 χιλιοστά ύψος και 14 χιλιοστά βάθος. Χωράει μόνο ένα συγκεκριμένο είδος ψαριού να κολυμπήσει και σχεδιάστηκε από έναν Ρώσο καλλιτέχνη που ειδικεύεται στις μινιατούρες. Το νερό τοποθετήθηκε με ειδική σύριγγα για να είναι η ποσότητα που πρέπει για το ψάρι και αυτό τοποθετήθηκε με μια μίνι απόχη.
 http://www.mediagate.gr/