!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

0 Στο νοσοκομείο και η κόρη της Whitney Houston

Στο νοσοκομείο και η κόρη της Whitney Houston

Στο νοσοκομείο και η κόρη της Whitney Houston

Λίγο μετά το θάνατο της μητέρας της η 18χρονη Bobbi Kristina μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση.
Καθώς πληροφορήθηκε το θάνατό της η νεαρή κόρη της Whitney Houston άρχισε να ουρλιάζει σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς να την αφήσουν να δει τη μητέρα της. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, η κατάστασή της χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να την ηρεμήσουν.

0 Μαζική επίθεση των Anonymous σε ελληνικά κυβερνητικά sites!



Μαζική επίθεση των Anonymous σε ελληνικά κυβερνητικά sites!
Ισχυρό πλήγμα από τους Anonymous στο ελληνικό διαδίκτυο...
Εκτός λειτουργίας είναι εδώ και λίγη ώρα τα site της Βουλής (www.parliament.gr), της Ελληνικής Αστυνομίας (www.astynomia.gr) , του Έλληνα Πρωθυπουργού (www.primeminister.gov.gr), του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (www.ydt.gr), του Υπ. Οικονομικών (www.minfin.gr), το site του Υπουργού Oικονομικών (www.evenizelos.gr), το site του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (www.yyka.gov.gr), της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www. gsis.gov.gr), το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (www.mod.gr), το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο (www.esr.gr).
Οι hackers έριξαν τα site την μέθοδο του Distributed Denial of Service Attack, που ουσιαστικά είναι το «βομβάρδισμα» των site με αποτέλεσμα την υπερφόρτωση των server που τα φιλοξενούν.
Όλα αυτά ενώ ήταν σε εξέλιξη η κρίσιμη ψηφοφορία στην Βουλή για το Μνημόνιο 2 και λίγες μόνο ώρες αφότου hackers έριξαν την ιστοσελίδα των Γενικών αρχείων του Κράτους.
Η λίστα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, ενώ την επίθεση έχουν αναλάβει οι Anonymous.

0 «Έσβησε» η Γουίτνεϊ Χιούστον

«Έσβησε» η Γουίτνεϊ Χιούστον
Η αμερικανίδα σταρ, με τους εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και τους δεκάδες πλατινένιους δίσκους "έσβησε" σε ηλικία 48 ετών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο Beverly Hilton στο Λος Αντζελες. "Δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια" δήλωσε μόνο αξιωματούχος της αστυνομίας.
Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου.
"Δυστυχώς είναι αλήθεια"

0 «Αυτή είναι η Ελλάδα και δεν αφήνουμε να την πάρει κανείς»!

Facebook: «Αυτή είναι η Ελλάδα και δεν αφήνουμε να την πάρει κανείς»!
Μια εντυπωσιακή φωτογραφία – από αυτές που μόνο στην Ελλάδα  μπορεί κάποιος να βρει -  κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Facebook.
Οι χρήστες του Facebook έχουν γεμίσει τα Wall τους με μια πανέμορφη φωτογραφία του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, την ώρα που ο ήλιος «βουτάει» στα καταγάλανα νερά.
Για τα εθνικά μας σύμβολα έχουμε ακούσει πολλά τελευταία! Αποκορύφωμα τα όσα έγιναν γνωστά πριν λίγες ημέρες για την ενοικίαση της Ακρόπολης.
Οι χρήστες λοιπόν καλούν ο ένας τον άλλο να ποστάρουν την φωτογραφία με το εξής μήνυμα:
«Ότι και να κάνουν, την Ελλάδα δεν θα τους αφήσουμε να μας την πάρουν!»

0 Ο λαός βράζει: Χαμός στο Twitter για το διάγγελμα Παπαδήμου (pics)

Ο λαός βράζει: Χαμός στο Twitter για το διάγγελμα Παπαδήμου (pics)
Διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό απηύθυνε ο πρωθυπουργός, εν μέσω πολιτικού και κυρίως κοινωνικού αναβρασμού.
"Είμαστε σε απόσταση αναπνοής από το σημείο μηδέν. Το ελληνικό Κοινοβούλιο καλείται αύριο να αναλάβει μια ιστορική ευθύνη. Καλείται να εξετάσει και να εγκρίνει το νέο οικονομικό πρόγραμμα της Ελλάδας, το οποίο αποτελεί προϋπόθεση για τη χρηματοδοτική στήριξη της χώρας κατά τα επόμενα χρόνια.", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λουκάς Παπαδήμος.
Τα σχόλια στο Twitter για το διάγγελμα καθόλου κολακευτικά...
Ο λαός έχει μέσα του οργή και θυμό και το αποτυπώνει με κάθε τρόπο και σε πρώτη ευκαιρία.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

0 Όλες οι μεταγραφές του Ιανουαριου

ΚΠΡ ο Τζιμπρίλ Σισέ, Σάντερλαντ ο Κυργιάκος, Τζένοα ο Μπελούστσι, Ίντερ ο Γκουαρίν, Τιάγκο Μότα η Παρί, Μίλαν ο Μουντάρι. LIVE η τελευταία μέρα των μεταγραφών...

Ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέγραψε συμβόλαιο με την ΚΠΡ, επιστρέφοντας στην Αγγλία.
Ένας ακόμη πρώην της Λίβερπουλ επέστρεψε στο νησί, καθώς ο Σωτήρης Κυργιάκος υπέγραψε στην Σάντερλαντ.
Η Σάντερλαντ πήρε επίσης δανεικό μέχρι το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Σίτι τον 31άχρονο Άγγλο αριστερό μπακ, Γουέιν Μπριντζ.

0 Ο Ρίτσαρντς, ο Ακαλέ και οι υπόλοιποι

Δείτε ποιες ομάδες "χτύπησαν" στο τελευταίο 24ώρο της μεταγραφικής περιόδου και ποια είναι τα καινούργια μέλη της Superleague σε ένα από τα πιο φτωχά παζάρια όλων των τελευταίων ετών.

Μεταγραφές με το σταγονόμετρο ανακοίνωσαν οι ομάδες της Superleague το τελευταίο 24ωρο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

0 Κρύο καιρός για… μίνι: Η αστεία φωτογραφία που λάτρεψαν οι χρήστες του Facebook!

Κρύο καιρός για… μίνι: Η αστεία φωτογραφία που λάτρεψαν οι χρήστες του Facebook!Τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα περιμένουμε αυτή την εβδομάδα σύμφωνα με τους μετεωρολόγους και ήδη από σήμερα ο καιρός μας έχει δείξει τις άγριες διαθέσεις του.
Μέχρι την Παρασκευή μάλιστα θα σημειωθούν πολικές θερμοκρασίες, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.
Μια επίκαιρη - λόγω του παγετού - φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες πάταγο στο Facebook!
Η φωτογραφία που έχει κάνει ρεκόρ κοινοποιήσεων και likes δείχνει δύο κοπέλες να φορούν καυτά σορτς και ψιλοτάκουνα, ενώ τριγύρω τους τα πάντα είναι χιονισμένα!
Οι Έλληνες χρήστες κάνουν τρελά σχόλια στο κοινωνικό δίκτυο με την εν λόγω φωτογραφία (τα περισσότερα είναι ακατάλληλα), αν και δεν είναι τραβηγμένη στην Ελλάδα, όπως τουλάχιστον μπορούμε να συμπεράνουμε από τις πινακίδες του αυτοκινήτου στο βάθος!

0 Απίστευτο: 350 κρατούμενοι παρενοχλούσαν τα θύματά τους μέσω Facebook!

Απίστευτο: 350 κρατούμενοι παρενοχλούσαν τα θύματά τους μέσω Facebook!
Το νούμερο προκαλεί πραγματικά σοκ. 350 κρατούμενοι παρενοχλούσαν μέσω Facebook τα θύματά τους ή τις οικογένειές τους τα τελευταία 2 χρόνια, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Κατά καιρούς έχουμε δει αρκετά μεμονωμένα παραδείγματα, ωστόσο η στατιστική που παρουσιάζει η βρετανική εφημερίδα είναι πραγματικά σοκαριστική...
Εγκληματίες και ακόμα και δολοφόνοι καταδικασμένοι με βαριές ποινές, κατάφερναν μέσω smartphones τα οποία έβαζαν κρυφά στις φυλακές, να μπαίνουν στο Facebook και να δημοσιεύουν προσβλητικά μηνύματα και προκλητικές φωτογραφίες, προσβάσιμες μάλιστα ακόμα και στις οικογένειες των θυμάτων τους!
''Είναι μια προσβολή'', είπε η αδελφή ενός 16χρονου που δολοφονήθηκε από τον Jade Braithwaite, ο οποίος δημοσίευσε σελίδα φορώντας μπλουζάκι που έγραφε ''Ελευθερία στον Jade''...
Πρόσφατα ένας 19χρονος που δολοφόνησε έναν καταστηματάρχη ανέβασε φωτογραφία στο Facebook στην οποία έκανε χειρονομίες σαν να πυροβολούσε!
Οι αρχές ζητούν πλέον από το Facebook να καταργεί άμεσα τους λογαριασμούς φυλακισμένων...
mediagate.gr