!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

0 Γιατί οι δασκάλες γίνονται.. "ροζ" για τους μαθητές τους


Πληθαίνουν τα κρούσματα παρενόχλησης μαθητών από δασκάλες παγκοσμίως. Η ελληνική περίπτωση και οι θεωρίες που εξηγούν το φαινόμενο

Με αφορμή ένα άρθρο με τίτλο "Γιατί οι δασκάλες κάνουν σεξ με τους μαθητές τους", στο οποίο ο αρθρογράφος παραδεχόταν ότι δεν είχε απάντηση, αλλά ο τίτλος ήταν ένα καλό... δόλωμα για τους αναγνώστες, το Business Insider, επιχείρησε να απαντήσει στο ερώτημα, ψάχνοντας στο διαδίκτυο και κάνοντας αναφορά σε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις.
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά περιστατικά στα σχολεία κυρίως στο εξωτερικό, ενώ πρόσφατα είχαμε και στην Ελλάδα μια παρόμοια περίπτωση, που δίχασε την κοινή γνώμη, όταν 22χρονη δασκάλα αποκαλύφθηκε ότι είχεερωτική σχέση με 15χρονο μαθητή.
Η δασκάλα κατηγορήθηκε για αποπλάνηση, ωστόσο πολλοί στάθηκαν στο πλευρό της, κάνοντας λόγο για υποκρισία και υπερβολές της ελληνικής κοινωνίας.
Ο αρθρογράφος του Business Insider, Henry Blodget μετά από μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, επιχείρησε να ομαδοποιήσει τα περιστατικά, θέλοντας να απαντήσει στο "καυτό" ερώτημα, καταλήγοντας σε ορισμένες βασικές αιτίες:
Από έρωτα: Η αληθινός έρωτας μεταξύ δασκάλας και μαθητή είναι κάτι που όσο και αν φαίνεται περίεργο μπορεί να προκύψει.
Μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις είναι αυτή της 34χρονης Mary Kay Letournau, συζύγου και μητέρας, η οποία κατηγορήθηκε για τον βιασμό του 13χρονου Vili Fualaau στις ΗΠΑ. Η δασκάλα συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη μετά από 6 μήνες.

0 Οι stars που αποκαλύπτουν πότε έχασαν την παρθενιά τους


Από τον 8χρονο Sean Connery μέχρι την 32χρονη Lisa Kudrow, και από την 14χρονη Britney Spears στον 13χρονο Johnny Depp. Οι stars θυμούνται την πρώτη τους φορά. Άλλοι μετανιωμένοι και άλλοι ακόμα προσπαθούν να θυμηθούν τον/την παρτενέρ.
 
Η πρώτη φορά (στο σεξ) στους περισσότερους μένει αξέχαστη. Άλλοι τη θυμούνται με νοσταλγία και άλλοι θα ήθελαν να την ξεχάσουν. Έτσι λοιπόν, οι celebrities όπως και εμείς οι κοινοί θνητοί είχαν την πρώτη τους φορά. Και κατά καιρούς έχουν μιλήσει για την πρώτη τους γνωριμία με τη μια εκ των απολαύσεων της ζωής. Το σεξ.
Britney Spears
Στα 14 της η Britney Spears γνώρισε τις χαρές του έρωτα με έναν παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Και όχι, δεν ήταν ο πρώτος της ο Justin Timberlake όπως ήθελε η ίδια να πιστεύουν για εκείνη.

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

0 Η Ε.Μελέτη ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Twitter για όσους αμφιβάλουν πως έχει κορμάρα



Δεν παίζεται με τίποτα η Ελεονώρα Μελέτη! Επειδή "κουράστηκε" να ακούει ότι οι φωτογραφίες της που είδαν εχθές το φως της δημοσιότητας, από παραλία με μαγιό, ήταν προϊόν photoshop και ότι αποκλείεται να έχει τέτοιο σώμα, ανέβασε η ίδια φωτογραφία της στο twitter και μάλιστα πλάτη, για να αποδείξει ότι το κορμί της είναι αυθεντικό και χωρίς ρετούς!

Υποκλινόμαστε στη φοβερή Ελεονώρα!
 
 
 

0 Νέα πρόκληση της Contostavlos μετά την sex-tape: Κινηματογραφήστε με με το κινητό σας!

Νέα πρόκληση της Contostavlos μετά την sex-tape: Κινηματογραφήστε με με το κινητό σας!
Συνεχίζει να προκαλεί η Tulisa Contostavlos και αυξάνονται οι υποψίες ότι τελικά η περίφημη διαρροή της sex tape της μόνο τυχαία δεν ήταν.
Μετά το προκλητικό βίντεοκλιπ της, η ελληνοβρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε στο Twitter της ότι έκλεισε συμφωνία με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, για έναν διαγωνισμό ο νικητής του οποίου θα μπορέσει να τραβήξει βίντεο με ένα κινητό, με πρωταγωνίστρια την Contostavlos!
Φυσικά πρόκειται για ένα διαφημιστικό τρυκ που εκμεταλεύεται στο έπακρο το θόρυβο που προκάλεσε η sex tape, η οποία παρουσίαζε την Tulisa και τον πρώην φίλο της σε ιδιαίτερα προσωπικές στιγμές...

0 Πέτερ Στάιν: Σε λίγα χρόνια οι Γερμανοί, θα ζητήσουμε βοήθεια από τους Ελληνες

Πέτερ Στάιν: Σε λίγα χρόνια οι Γερμανοί, θα ζητήσουμε βοήθεια από τους ΕλληνεςΟ διάσημος Γερμανός σκηνοθέτης, που ανακηρύχθηκε πρόσφατα επίτιμος διδάκτορας θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πέτερ Στάιν, μίλησε στο κυριακάτικο Βήμα με σκληρά λόγια για τους συμπατριώτες του και παρουσίασε μια διαφορετική πραγματικότητα απ'αυτήν που δίνουν οι Γερμανοί ...
''Να με θυμηθείτε: σε δύο τρία χρόνια η Γερμανία θα βρεθεί ενώπιον μεγάλων, πολύ μεγάλων προβλημάτων, και τότε θα ζητήσουμε βοήθεια από τους Ελληνες''.
''Μη γελάτε, αυτό θα συμβεί'', συνέχισε ο σκηνοθέτης εξηγώντας το γιατί..
''Εχουμε προβλήματα σε μικρότερο βαθμό, αλλά δεν τα αντιμετωπίζουμε: διαφθορά και φτώχεια. Δεν είμαστε καλύτεροι, απλώς προς το παρόν αντιμετωπίζουμε καλύτερα τα προβλήματα''...
Στη συνέντευξη ο σκηνοθέτης τόνισε ακόμη ότι οι Έλληνες πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα για να ξεπεράσουν την κρίση.
www.mediagate.gr