!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

0 Δολοφονία 44χρονου αστυνομικού μέσα στο σπίτι του στο Αιγάλεω



άγριο έγκλημα σημειώθηκε στο Αιγάλεω με θύμα 44χρονο που δολοφονήθηκε μέσα στο ίδιο του το σπίτι
Νεκρός με τραύμα στο λαιμό από πυροβολισμό βρέθηκε στις 5 το πρωί ένας 44χρονος μέσα στο σπίτι που διέμενε με την σύζυγο και τους δύο γιους του, στην οδό Δούρου στο Αιγάλεω.
Το θύμα βρέθηκε στο κρεβάτι του, ενώ η σύζυγος του ήταν σε άλλο δωμάτιο, όπου την είχε πάρει ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο ένας του γιος ξύπνησε από έναν δυνατό θόρυβο, βρήκε τον πατέρα του νεκρό και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια Αττικής.

0 Η πιο αργή Ferrari στον κόσμο είναι...ποδήλατο

Το ευφάνταστο Fahrradi Farfalla FFX έχει αναπτυχθεί από την ιδέα της μίμησης ενός σπορ αυτοκινήτου και δεν είναι ένα αντίγραφο ενός υπάρχοντος μοντέλου. Και αν με την εξωτερική του εμφάνιση σας ξεγελά, ανοίγοντας την πόρτα διαπιστώνετε ότι έχετε να κάνετε με ένα ποδήλατο

είναι η πιο αργή Ferrari στον κόσμο. Και το  όνομά της τα λέει όλα, αφού στην γερμανική γλώσσα  η λέξη  «Fahrrad» σημαίνει «ποδήλατο».
ια όσους δεν έχουν … μπει ακόμη στο νόημα να σημειώσουμε ότι το δημιούργημα είναι ένα ποδήλατο, με την εξωτερική εμφάνιση μιας Ferrari.   Το δεύτερο όνομά του αυτοκινήτου «farfalla» μεταφράζεται σε «πεταλούδα» στα ιταλικά .
Το όλο σχέδιο αναπτυχθεί από την ιδέα της μίμησης ενός σπορ αυτοκινήτου και δεν είναι ένα

0 iOS 6: Επίσημη παρουσίαση στο WWDC 2012


iOS 6 features
Το Keynote του WWDC 2012 ξεκίνησε με τα απαραίτητα στατιστικά του App store, συνεχίστηκε με την παρουσίαση των νέων MacBook Air και του εκπληκτικού Next Generation MacBook Pro, πέρασε στην ενημέρωση γύρω από το επερχόμενο OS X Mountain Lion, και ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση του πολυαναμενόμενoυ iOS 6!

0 Terry Gou (CEO της Foxconn): Το iPhone 5 θα ντροπιάσει το Samsung Galaxy S III


Σε βαρυσήμαντες δηλώσεις προέβη ο CEO της Foxconn, Terry Gou, κατά την ετήσια συνάντηση των μετόχων που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Hon Hai Precision.
Σύμφωνα με δημοσιεύμα του Focus Taiwan, ο Terry Gou ανέφερε ότι “έχει κάνει σκοπό της ζωής του να νικήσει τη Samsung, μια εταιρεία που έχει παρελθόν στο να προδίδει τους ανταγωνιστές της”. Η δήλωση αυτή αφορά το 2010 όταν η Samsung κατέδωσε στην Ευρωπαϊκή επιτροπή τέσσερις ταϊβανέζικες εταιρείες για πείραγμα τιμών στη βιομηχανία flat panels προκειμένου η ίδια να εξαιρεθεί της έρευνας.
Συνεχίζοντας, προέτρεψε τους καταναλωτές να περιμένουν το iPhone 5 λέγοντας ότι το “το επόμενο μοντέλο θα ντροπιάσει το Samsung Galaxy S III”.
Επιπλέον, ο Terry Gou ισχυρίστηκε ότι “το εργοστάσιο της Foxconn στο Sakai έχει αποκλειστική συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία κατασκευής γυαλιού Corning Inc. για μεγάλη προμήθεια οθονών”και ότι “οι ανταγωνιστές του δε θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν τέτοιου είδους υλικό όσο και αν το θελήσουν”.

0 Το tablet της Microsoft... κόλλησε στην παρουσίαση!


Δεν υπάρχει χειρότερο από το νέο προϊόν να ''κολλήσει'' στην πρώτη επίσημη παρουσίαση.Αυτό συνέβη στην παρουσίαση του μεγάλου αντιπάλου του iPad, Surface tavblet, από τον πρόεδρο της Microsoft Steve Sinofksy.












Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

0 Σπρέι για «τελειωμένους» αλκοολικούς - Φσιτ και άσπρο πάτο!




Η λύση για τους ανυπόμονους αλκοολικούς, αλλά και για όλους εκείνους που η κρίση πλέον δεν τους επιτρέπει να πιουν πάνω από ένα ποτό για να κάνουν κεφάλι, έρχεται από την εφεύρεση ενός Γαλλο-αμειρκανού επιστήμο

0 Ο Γκρας υπερασπίζεται την Ελλάδα και λεει «Ντροπή στην Ευρώπη»


Μετά το αμφιλεγόμενο ποίημα του για το Ισραήλ, ο γερμανός νομπελίστας Γκίντερ Γκρας με νέο έργο του υπερασπίζεται την Ελλάδα απέναντι στην υπόλοιπη Ευρώπη. «Το λίκνο της Δημοκρατίας δεν επιτρέπεται να διαπομπεύεται» γράφει ο πολυβραβευμένος ποιητής στο νέο του δημιούργημα «Ντροπή στην Ευρώπη».

Ο Γκίντερ Γκρας κατηγορεί την Ευρώπη για την σκληρή πολιτική της απέναντι την Ελλάδα. Το ποίημα που δημοσιεύεται το Σάββατο στην «Süddeutsche Zeitung», έχει τίτλο «Ντροπή στην Ευρώπη».

0 Τα 10 πιο περίεργα σπορ του καλοκαιριού


Τα 10 πιο περίεργα σπορ του καλοκαιριού (2)
Φέτος το καλοκαίρι μπορείς να είσαι ένας από εκείνους τους βαρετούς τύπους που παίζουν τάβλι, βόλεϊ ή ρακέτες στην παραλία. Μπορείς, όμως, και να μην είσαι.
Αν θέλεις το φετινό καλοκαίρι σου να μην έχει καμιά σχέση με τα προηγούμενα, πρέπει να δοκιμάσεις τα παρακάτω σπορ.

0 Τα 10 πιο ανατριχιαστικά τατουάζ σε βλέφαρα ματιών!



Όλο και περισσότεροι άνθρωποι κάθε ηλικίας, σκέφτονται να "στολίσουν" το σώμα τους με ένα τατουάζ. Παλαιότερα το τατουάζ  είχε "κακή φήμη" καθώς έκαναν κυρίως οι φυλακισμένοι, οι ναυτικοί και οι ναρκομανείς αλλά πριν από λίγα χρόνια, που το τατουάζ έγινε μόδα, απενοχοποιήθηκε και όλο και περισσότερος κόσμος το δοκιμάζει σαν αισθητική παρέμβαση στο σώμα του.

Όταν μιλάμε όμως για τατουάζ στο...

0 Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....



1.   Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί
 (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου 
(περιλαμβανομένης 
της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι 
με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού
 χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2.   
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000

 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις 

στην Ελβετία.

4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον 

χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

0 Οι 10 πιο περίεργες έρευνες για το χρήμα



Καλώς ή κακώς η ζωή μας εξαρτάται από τα χρήματα σε μεγάλο βαθμό. Όλα στρέφονται γύρω από αυτό και κάνουμε τα πάντα για να έχουμε και να τα αυξήσουμε όσο γίνεται αυτή την εποχή…
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις 10 πιο παράξενες έρευνες που έχουν πραγματοποιηθεί σε σχέση με το χρήμα για να δούμε αν όντως επαληθεύονται…

0 Δείτε τον Αλέξη Τσίπρα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών



Συριζα χαλαράαααα...Άμα ψάχνεις στο youtube μπορείς να βρείς πολλά και για πολλούς....Δείτε ένα βίντεο με τον Αλέξη Τσίπρα υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών  στη καλήτερη κομάτια στο ποτό....Αν και δύσκολο.













0 Η τελευταία ευκαιρία να μάθουμε που είναι ο Άλεξ…


Περισσότερα από έξι χρόνια μετά οι αναμνήσεις από τον τραγικό χαμό του μικρού Άλεξ από την Βέροια αναμένεται να ζωντανέψουν και πάλι καθώς ξεκινά τις επόμενες ημέρες η δίκη του παππού των δύο, από τα συνολικά πέντε κατηγορούμενων αγοριών.

Ο 64χρονος σήμερα άνδρας κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία καθώς ισχυριζόταν πως τα παιδιά βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης και κάποιοι τον θεωρούν ως τον ιθύνοντα νου πίσω από την εξαφάνιση του άψυχου σώματος του μικρού παιδιού.

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

0 Η Χριστίνα Παππά ποζάρει by the pool πιο σέξι από ποτέ! (φωτό)

Με τις πρώτες κιόλας ζέστες, η Χριστίνα Παππά δεν άφησε τον χρόνο να πάει χαμένος.
Αφού επέστρεψε από ένα σύντομο ταξίδι της από την Ιταλία όπου είχε βρεθεί για δουλειές, η ηθοποιός έφυγε για το αγαπημένο της νησί, τη Μύκονο όπου και την έβγαλε για πολλές ώρες στην πισίνα πολυτελούς σπιτιού. Η Χριστίνα πιο σέξι από ποτέ και με μαγιό που την κολάκευε και αναδείκνυε τις τέλειες καμπύλες της, πόζαρε μπροστά στον φωτογραφικό φακό πολύ δικού της ανθρώπου και ύστερα ανέβασε τις φωτογραφίες της στο twitter της. Φυσικά, εννοείται πως πέρασε υπέροχα τις λίγες μέρες που έμεινε στη Μύκονο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή χαλάρωσης που περνούσε εκεί.

0 Σοκ στο YouTube με τη νέα αηδιαστική μόδα

Σοκ στο YouTube με τη νέα αηδιαστική μόδα

Η νέα αηδιαστική μόδα ονομάζεται ''robotripping''.
Νέοι πίνουν μεγάλες ποσότητες σιροπιού για το βήχα (DXM ή dextromethorphan), και μετά κάνουν εμετό μην μπορώντας να το ελέγξουν.
Τα αηδιαστικά βίντεο έχουν προκαλέσει πολλές αρνητικές αντιδράσεις στις ΗΠΑ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

0 Η Βουλγαρική τηλεόραση ξεφτιλίζει τους Σκοπιανούς για τη γελοιότητα περί Μακεδόνων


0 Εγχώριο καυτό κορμί από τον χώρο του αθλητισμού σε γυμνές πόζες που θα σας κάνουν να ιδρώσετε! (sexy pics)




Μπορεί να είναι αθλήτρια, ωστόσο αυτό δεν της έχει κοστίσει απολύτως τίποτα σε θυληκότητα και αισθησιασμό...
και για του λόγου το αληθές... απολαύστε την κορμάρα της μπασκετμπολίτριας, Ασημίνας Κουτσουνούτη!


0 Η τουρίστρια ουρεί δημόσια κι ο παππούς τι κάνει;;



Η Αγγλίδα τουρίστρια κάνει την ανάγκη της δημόσια έχοντας ανεβάσει την μίνι τζιν φούστα της και με το στήθος φόρα παρτίδα έξω από το μπλουζάκι!
Ο παππούς που έρχεται από πίσω όμως και την βλέπει σε αυτή τη φάση, κάνει αυτό που ένιωσε αυθόρμητα... Της δίνει μία και μένει να τον κοιτάει η κοπέλα!

Μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις!

0 Οι καλλίγραμμες κοπέλες φοράνε τα μπικίνι τους και ξετρελαίνουν το ανδρικό κοινό (hot video)






Ένας διαγωνισμός για την καλύτερη διασκευή του τραγουδιού «Call Me Maybe» του Carly Rae αποτέλεσε αφορμή για τις cheerleaders της ομάδας ράγκμπι Miami Dolphins....


Έτσι φόρεσαν τα μπικίνι τους και ρίχτηκαν στο… τραγούδι!

Οι καλλίγραμμες κοπέλες φαίνεται να τα πήγαν περίφημα και πιθανότατα το ανδρικό κοινό θα συμφωνήσει. Γιατί όπως γίνεται φανερό και από το βίντεο που ακολουθεί, τα προσόντα των cheerleaders δεν είναι μόνο φωνητικά…

0 Έζησε από θαύμα: Ψάρι σπαρταρούσε επί ώρες μέσα στον …πνεύμονα του! (video)



Μια απίστευτη εμπειρία είχε 12χρονος Anil Barela που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή…
Ττην ώρα που έπαιζε στο ποτάμι μαζί με τους φίλους του στην περιοχή Khargone της Ινδίας, κατάπιε ένα ψάρι, το οποίο αντί να καταλήξει στο στομάχι του σφηνώθηκε στον πνεύμονά του.

0 Δείτε την ελληνίδα πορνοστάρ σε παραλία της Μυκόνου (hot video)


Στα γνωστά της… μυκονιάτικα λημέρια βρέθηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος....
Η πορνοστάρ, εκμεταλλευόμενη την καλοκαιρία επισκέφτηκε κοσμική παραλία του νησιού, ανταλλάσσοντας καυτά φιλιά με το συνοδό της, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα.

Στην σεζλόνγκ είχε παρέα και την αγαπημένη της σκυλίτσα.

0 Ξυλοφόρτωσαν ξένο ανταποκριτή που έκανε ρεπορτάζ για την «Χρυσή Αυγή»


Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε την Τρίτη ο ρεπόρτερ της Jerusalem Post, Gil Shefler, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα για ρεπορτάζ με θέμα την «Χρυσή Αυγή».

Ξυλοφόρτωσαν ξένο ανταποκριτή που έκανε ρεπορτάζ για την «Χρυσή Αυγή»

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

0 Ξέχασε το μωρό της στην οροφή του αυτοκινήτου


Απίστευτο περιστατικό στις ΗΠΑ. Διαβάστε για τη μητέρα, η οποία άφησε το παιδί της στην... οροφή του αυτοκινήτου της και ξεκίνησε για τον προορισμό της! (Vid)
Μια γυναίκα που κάπνιζε μαριχουάνα συνελήφθη το  στο Φοίνιξ επειδή κατά λάθος οδήγησε το αυτοκίνητό της έχοντας ξεχάσει τον μόλις πέντε εβδομάδων γιό της δεμένο στο παιδικό του κάθισμα πάνω στην οροφή του αυτοκινήτου, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Το βρέφος έπεσε από το αυτοκίνητο στη μέση μιας διασταύρωσης και βρέθηκε άθικτο και δεμένο ακόμα στο κάθισμά του, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Τζέιμς Χολμς.

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

0 Το κοριτσάκι που έχει τρελάνει το διαδίκτυο!!!



Η Adele είναι μόλις 2 ετών και έχει κλέψει τις εντυπώσεις μέσα απο το διαδίκτυο..
Η μελωδική φωνή αλλα και η γλυκύτητα της έχουν απογειώσει σε προβολές το βίντεο της στο youtube!! Δείτε την να ερμηνεύει το γνωστό τραγούδι "Someone like you"..

0 Video: Το Fifth Gear τρακάρει ένα Ford Focus σε έναν τοίχο με 192 χλμ/ώρα


Γιατί; Απλά γιατί μπορούν και γιατί ήθελαν να μας δείξουν τι γίνεται όταν ένα καθημερινό αυτοκίνητο τρακάρει κινούμενο με τέτοια ταχύτητα. Απλά δεν θα ήθελα να βρίσκομαι στην θέση των ανδρίκελων. Προσοχή, η ταχύτητα σκοτώνει. Βλέποντας τέτοια video το συνειδητοποιείς






www.autoblog.gr

0 Εύστοχα συνθήματα σε τοίχους! ( PHOTOS)




0 Η γυμνή, ματωμένη κοπέλα με την ελληνική σημαία που κάνει το γύρο του Facebook



Η γυμνή, ματωμένη κοπέλα με την ελληνική σημαία που κάνει το γύρο του Facebook
Μια πραγματικά συγκλονιστική και καθηλωτική φωτογραφία κάνει την τελευταία ώρα το γύρο του Facebook.
Η φωτογραφία είναι δημιούργημα του χρήστη με το όνομα "Dimitris DaAthens" ο οποίος αρχικά την ανέβασε στο blog του, το dimitristheathens.blogspot.grγράφοντας το εξής κείμενο:

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

0 Τα γυμνά της Στέισι Ντας! (pics,vid)

Η Στέισι Ντας ήταν και εξακολουθεί να είναι το πρώτο και μεγαλύτερο σεξ σύμπολ των αφροαμερικανίδων. Ηθοποιός με μεγάλη καριέρα, μοναδική ομορφιά και εκπληκτικό σώμα για τα μάτια σας μόνο!
 ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ : )

0 Τρίχρονη διαβητική είναι ζωντανή λόγω του σκύλου της

Πρόκειται για μια πραγματικά συγκλονιστική ιστορία η οποία αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την ευφυία των σκύλων και την σχέση αγάπης που δημιουργούν με τους ανθρώπους.

Τρίχρονη διαβητική είναι ζωντανή λόγω του σκύλου της

0 Τεράστιο κύμα ηλιακού ανέμου κατευθύνεται προς την Γη



Το Solar Dynamics της NASA φωτογράφησε μια τεράστια "στεφανιαία τρύπα"
κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 1η Ιουνίου, η έκρηξη...
αυτή διασκόρπισε μεγάλη κύμα από ηλιακό άνεμο που από την ατμόσφαιρα του ήλιου στρέφεται προς τη Γη.
Οι Στεφανιαίες τρύπες είναι περιοχές όπου το μαγνητικό πεδίο του ήλιου ανοίγει και επιτρέπει στον ηλιακό άνεμο να ξεφύγει.
Το ρεύμα του ηλιακού ανέμου που ταξιδεύει από αυτή την στεφανιαία τρύπα που άνοιξε υπολογίζεται πως θα φτάσει στη Γη στις 5 - 7 Ιουνίου ενδεχομένως ανακατεύοντας γεωμαγνητικές καταιγίδες.
Οι γεωμαγνητικές καταιγίδες καταιγίδες είναι γνωστό πως προκαλούν προβλήματα της τηλεπικοινωνίες αλλά και επηρεάζουν την σεισμική δράση.

0 «Πέταξαν» τρίχρονο από το αεροπλάνο γιατί έκανε φασαρία!


Ένα τρίχρονο αγόρι βρήκαν τα μέλη του πληρώματος αεροπορικής εταιρίας να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους, όταν εκείνο δεν ήθελε να μείνει δεμένο με τη ζώνη ασφαλείας.

Εντάξει, είναι θέμα ασφάλειας. Σωστό. Αλλά φτάνεις στο σημείο να βγάλεις ένα τρίχρονο από το αεροπλάνο γι’ αυτό; Φτάνεις, όπως αποδείχθηκε.
Ο πιτσιρίκος είχε... τα νεύρα του και δεν ήθελε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις της αεροσυνοδού. Να καθίσει ήσυχος στο κάθισμά του, με τη ζώνη ασφαλείας δεμένη δηλαδή.
Ο μικρός Ντανιελ με την οικογένειά του θα ταξίδευαν από το Σιάτλ στο Μαϊάμι με πτήση της Alaska Airlines. Όταν το αεροσκάφος μπήκε στο διάδρομο για να ξεκινήσει η διαδικασία της απογείωσης, ο μικρός δεν ήθελε να κάτσει σε θέση του αλλά να πάει στον μπαμπά του. Ο οποίος βρισκόταν στο ακριβώς διπλανό κάθισμα.
«Ήταν νυσταγμένος. Άρχισε να φρικάρει και να κλαίει», είπε στο kirotv.com ο πατέρας του, Μαρκ Γιαντσουκ.

0 Η σέξι Γεωργία Σάλπα δροσίζεται και «ανάβει» φωτιές ! (pics)

Η Γεωργία Σάλπα ψηφίσθηκε ως η πέμπτη πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο από το περιοδικό FHM και δεν χάνει ευκαιρία να μας θυμίσει το γιατί...
Από την Ισπανία, όπου κάνει τις βουτιές της, η Γεωργία Σάλπα, η πρώην παίκτρια του Big Brother, ανάβει φωτιές λόγω του μικροσκοπικού μπικίνι της...
Δείτε τις φωτογραφίες που αναδημοσιεύονται σήμερα από τα διεθνή μέσα:

0 Δεν θα πιστεύεις τι γιορτάζουμε παραμονή των εκλογών! (pic)

Δεν θα πιστεύεις τι γιορτάζουμε παραμονή των εκλογών! (pic)

0 Facebook: Έρχονται νέες αλλαγές στις σελίδες

Facebook: Έρχονται νέες αλλαγές στις σελίδες
Σε μια σημαντική αλλαγή σχετικά με τη διαχείριση των σελίδων προχωρά το Facebook, βελτιώνοντας την χρηστικότητα τους.
Όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία, θα υπάρχουν πλέον διάφορα είδη διαχειριστών σελίδων, με τον καθένα  να μπορεί να κάνει διαφορετικά πράγματα.
Μέχρι τώρα ο κάθες διαχειριστής σελίδας είχε πλήρη δικαιώματα. Είχε δηλαδή τη δυνατότητα να διαγράψει ακόμα και τον δημιουργό της σελίδας.
Με τις νέες ρυθμίσεις του Facebook όμως, υπάρχουν πέντε διαφορετικά επίπεδα διαχειριστών. Το καθένα από αυτά έχει διαφορετικά δικαιώματα. Μπορεί δηλαδή από το να κάνει δημοσιεύσεις και να προσθέτει και να αφαιρεί άλλους διαχειριστές μέχρι να έχει μόνο το δικαίωμα να βλέπει τα στατιστικά της.
Η αλλαγή αυτή δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη μιας σελίδας να προσθέσει άφοβα επιπλέον διαχειριστές χωρίς να φοβάται ότι από κάποιο λάθος τους ή κακόβουλη χρήση θα χάσει τον έλεγχό της
www.mediagate.gr

0 Φρικτός θάνατος: Νεκρή 27χρονη με 18 μαχαιριές στην Κάλυμνο

thanatos
Φρικτό θάνατο βρήκε 27χρονη κοπέλα από τη Ρόδο, η οποία μεταφέρθηκε το πρωί στο Νοσοκομείο της Καλύμνου με 18 μαχαιριές στο κεφάλι, στο στήθος και στην κοιλιακή χώρα.
Το νοσοκομείο το ειδοποίησε ο 42χρονος σύζυγος της που ισχυρίζεται ότι η 27χρονη αυτοκτόνησε.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα με πιθανότερο αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

πηγή: http://www.tuned.gr

0 ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ληστές χτύπησαν άγρια ηλικιωμένο

sok
Σοκάρει η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από έναν ηλικιωμένο ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στο ίδιο του το σπίτι από ληστές.
Οι δράστες μπούκαραν στο σπίτι του ανήμπορου ηλικιωμένου, στο Νέο Κρίκελο κοντά στη Λαμία, γύρω στις 4.00 τα ξημερώματα για να του κλέψουν τις οικονομίες ενώ με πρωτοφανή αγριότητα ταυτόχρονα τον χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές σε όλο του το σώμα προκειμένου να τους μαρτυρήσει που έχει τα λεφτά.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

0 Γυμνή Barca-προεδρίνα!

Συνημμένη Εικόνα: image130.jpeg.png




Ξεχάστε για λίγο τα άσχημα και διασκεδάστε Χαμός στην Ισπανία, το βίντεο σπάει τα κοντέρ.



Η γυναίκα του προέδρου της Barcelona, του Juan Laporta, που έφερε τους παικταράδες στη Βαρκελώνη, Maria Lapiedra, παρουσιάζει εκπομπή, όταν ένας τύπος πηγαίνει πίσω της και της βγάζει το φόρεμα, αφήνοντάς την γυμνή !