!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

0 Puppies Park στο Μαρούσι!!!

Το Puppies Park είναι ένας καινούριος χώρος παιχνιδιού, κοινωνικοποίησης, εκγύμνασης, κολύμβησης και εκπαίδευσης στο Μαρούσι Αττικής. Ο πρωτοποριακός αυτός χώρος, δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των αγαπημένων τετράποδων φίλων μας και των ιδιοκτητών τους. Στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο μας, κουτάβια και ενήλικα σκυλιά, μπορούν να παίξουν με ασφάλεια, να κολυμπήσουν να κάνουν νέους φίλους και να γυμναστούν υπό την επίβλεψη του έμπειρου προσωπικού.

Έχοντας προϋπηρεσία στην εκπαίδευση σκύλων από το 1992, ο Γιάννης Απόκοτος και ο Στέφανος Μυλωνάς, συνεχίζουν να απαντάνε στις καθημερινές προκλήσεις για τη ομαλή συμβίωση και την ορθή ανάπτυξη της προσωπικότητας των τετράποδων φίλων μας...

Στην προσπάθεια για σωστή κοινωνικοποίηση που αποτελεί βασικό στοιχείο για την διαμόρφωση του χαρακτήρα κάθε σκύλου, η ομάδα προχώρησε ένα βήμα παρακάτω και δημιούργησε το puppies park, το πρώτο κέντρο ψυχαγωγίας κουταβιών και ενήλικων σκύλων....
Βασικός σκοπός της δημιουργίας του puppies park, είναι η σωστή κοινωνικοποίηση και η εκπαίδευση κουταβιών και ενήλικων σκύλων σε ένα χώρο ασφαλή με τη συνεχή επίβλεψη από εκπαιδευτές και καταρτισμένο προσωπικό. Ο ιδιοκτήτης βρίσκει ένα χώρο φιλικό προς αυτόν και το σκύλο του με τη δυνατότητα παροχής συμβουλών και επίλυσης οποιασδήποτε απορίας σε σχέση με τον καλύτερό του φίλο.... Βασική επιδίωξη της ομάδας εκπαιδευτών του puppies park είναι η άψογη σχέση μεταξύ ιδιοκτήτη και σκύλου, η επίλυση καθημερινών προβλημάτων συμβίωσης καθώς και η σωστή ανάπτυξη της προσωπικότητας του σκύλου.

Στο χώρο του puppies park παρέχονται καθημερινά υπηρεσίες dog sitting, grooming καθώς και μεταφορά του σκύλου από και προς το χώρο σας.

Επιπλέον, αν επιθυμείτε να αποκτήσετε κουτάβι συγκεκριμένης φυλής μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιλογή του από τους συνεργαζόμενους εκτροφείς.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ, ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΑΣ!!

http://www.puppiespark.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου