!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

0 Ο Ρίτσαρντς, ο Ακαλέ και οι υπόλοιποι

Δείτε ποιες ομάδες "χτύπησαν" στο τελευταίο 24ώρο της μεταγραφικής περιόδου και ποια είναι τα καινούργια μέλη της Superleague σε ένα από τα πιο φτωχά παζάρια όλων των τελευταίων ετών.

Μεταγραφές με το σταγονόμετρο ανακοίνωσαν οι ομάδες της Superleague το τελευταίο 24ωρο της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.


Αναμφισβήτητα η έλευση του Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς στον Ολυμπιακό ήταν και η σπουδαιότερη προσθήκη στο ελληνικό πρωτάθλημα αυτή την περίοδο, με τους ερυθρόλευκους να αφήνουν ανοιχτό παράθυρο και για τον Αλεξάντρ Χλεμπ, μεταγραφή η οποία την Τετάρτη (1/2) θα ξεκαθαρίσει αν θα γίνει.
 
Πέρα από τον Καζίμ, ξεχωρίζει φυσικά και η έλευση στον Παναιτωλικό του επιθετικού από την Ακτή Ελεφαντοστού, Κανγκά Ακαλέ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής με πλούσια θητεία στο γαλλικό πρωτάθλημα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο Αγρίνιο και την επόμενη σεζόν.

Νέο ξεκίνημα στην καριέρα του θα κάνει ο Φρεντερίκ Νιμανί στον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος επιθετικός, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη πριν από μερικά χρόνια, ανυπομονεί να κάνει το ντεμπούτο του ενώπιον των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Από τη μεριά του ο Πανιώνιος προχώρησε σε διπλό χτύπημα καθώς προχώρησε στην απόκτηση των Καλέμπ Φόλαν και Βιτορίνο Αντούνες, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 25χρονος επιθετικού Φαμπρίτσιο Τζαμπρέλα.

Εν τω μεταξύ ο Νίκολα Μπέλιτς... υποβιβάστηκε στη Football League, καθώς ο Ατρόμητος τον παραχώρησε δανεικό στον Πανθρακικό. Κάτοικος Κομοτηνής για τους επόμενους έξι μήνες ο Μπέλιτς λοιπόν.

Τέλος όσον αφορά τον Κόκε, η μεταγραφή του στον Άρη ναυάγησε όπως τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής των "κιτρίνων" Γιάννης Κόντης.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου