!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

0 Νεαρό μοντέλο αυτοκτόνησε αφήνοντας πρώτα μήνυμα στο Facebook!

Νεαρό μοντέλο αυτοκτόνησε αφήνοντας πρώτα μήνυμα στο Facebook!
Τραγικό τέλος στη ζωή της έδωσε μία 16χρονη κοπέλα από τη Βρετανία πέφτοντας στις σιδηροδρομικές ράγες, έχοντας αφήσει λίγο νωρίτερα ένα μήνυμα στο facebook όπου εξηγούσε την πράξη της.
Το νεαρό μοντέλο Gabrielle Joseph, που περιγράφεται από όλους ως μια κοπέλα εξωστρεφής, χαμογελαστή και εύθυμη, αποφάσισε να αυτοκτονήσει τον περασμένο Απρίλιο επειδή το αγόρι της ακύρωσε το ραντεβού τους μέσω μηνύματος.
Η υπόθεση έρχεται ξανά στο φως αυτές τις μέρες καθώς έχει ξεκινήσει η δίκη για την υπόθεση. Όπως έγινε γνωστό, η Gabrielle είχε αφήσει ένα 3σέλιδο μήνυμα στους φίλους της στο Facebook κλείνοντας με τη φράση «Απόψε θα αυτοκτονήσω».
Το περιεχόμενο του μηνύματος δεν έγινε ολόκληρο γνωστό κατά τη διάρκεια της ακρόασης, όμως απ' ό,τι φαίνεται η κοπέλα αναστατώθηκε όταν ο φίλος της ακύρωσε μέσω μηνύματος στο κινητό το ραντεβού τους για σινεμά.

Η ώρα θανάτου της προσδιορίστηκε περίπου 75 λεπτά αφότου πόσταρε το μήνυμα στο facebook.
Λίγες εβδομάδες πριν το θάνατό της, ένα πορτρέτο του νεαρού μοντέλου είχε επιλεγεί ως η φωτογραφία της εβδομάδας για το περιοδικό «Digital Photographer», γεγονός, που όπως λέει η μητέρα της, την είχε κάνει τρισευτυχισμένη.
Κανείς από τους φίλους και το οικογενειακό της περιβάλλον δεν αναγνώρισαν σημάδια κατάθλιψης, καθώς όπως λένε φίλοι της από το πρακτορείο μοντέλων: «Την ξέραμε σαν ένα χαρούμενο κορίτσι, που λάτρευε τα πάρτι. Ήταν τέλεια, θα μας λείψει».
Το μόνο που θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως σημάδι ψυχολογικής κατάπτωσης ήταν ένα προηγούμενο ποστ στο Facebook που έλεγε: «Για να είσαι αναντικατάστατος, πρέπει να είσαι διαφορετικός».
Πάντως στις 22 Απριλίου, η Gabrielle έγραψε στο twitter της: «Ανυπομονώ τόσο πολύ για το καλοκαίρι που θα' ρθει».
Σε ανακοίνωση των γονιών της μετά το τραγικό συμβάν αναφέρεται:
«Δεχόμαστε απεριόριστη συμπαράσταση από συγγενείς και φίλους, στους οποίους θα είμαστε πάντα ευγνώμονες. Προσπαθούμε να προχωρήσουμε και να καταλάβουμε τι οδήγησε την Γκάμπι μας στην αυτοκτονία. Θέλουμε να πούμε σε όλους, ότι όλα τα προβλήματα έχουν λύση και ότι πρέπει όλοι να στρέφονται σε κάποιον της εμπιστοσύνης τους».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου