!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

0 To sex tape της Belen Rodriguez (video + photos)


H Belen Rodriguez γεννήθηκε στην Κόρδοβα, την Αργεντινή. Η μητέρα της είναι ιταλικής καταγωγής, που είναι η κόρη των...
μεταναστών από τη Λα Σπέτσια . Άρχισε τη σταδιοδρομία στην ηλικία των 17, ενώ φοιτούν ακόμα γυμνάσιο. Εκτός από την Αργεντινή, εργάστηκε επίσης στο Μαϊάμι και το Μεξικό, πριν μετακομίσει στην Ιταλία το 2005...

Έχει εργαστεί ως μοντέλο, και το 2007, έκανε τηλεοπτικό ντεμπούτο σε ένα μικρό τοπικό δίκτυο, Teleboario, και στη συνέχεια μισθώθηκε για να φιλοξενήσουν από κοινού την ποικιλία του προγράμματος La Tintoria στο Rai Tre, το τρίτο κανάλι του εθνικού τηλεοπτικού δικτύου της Ιταλίας.

Φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Max τον Ιούνιο του 2008, και το φθινόπωρο του ίδιου έτους, εμφανίστηκε στην L'isola dei famosi, η οποία μεταδόθηκε από Rai Due .

Το 2009 και το 2010, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές διαφημίσεις, διαφήμιση ενός δικτύου κινητής τηλεφωνίας.

Η Belén ήταν προσκεκλημένη και στο περίφημο, τηλεοπτικό ιταλικό διαγωνισμό τραγουδιού, το Μουσικό Φεστιβάλ Σαν Ρέμο , όπου τραγούδησε ένα ντουέτο με τον τραγουδιστή Toto Cutugno στις 18 Φεβρουαρίου 2010.


Στο τέλος του 2010, έκανε το ντεμπούτο της ως πρωταγωνιστρια στην ταινία Sudafrica (Χριστούγεννα στη Νότια Αφρική). Τον Φεβρουάριο του 2011 φιλοξένησε από κοινού το Μουσικό Φεστιβάλ Σαν Ρέμο με Gianni Morandi και Elisabetta Canalis.

Το γνωστό μοντέλο μας έχει καταπλήξει με τις φωτογραφίες της που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, και τάραξε τα ήσυχα νερά της show bizz όταν διαπιστώθηκε ένα «γνήσιο» sextape που κυκλοφόρησε, αφήνοντας άφωνους του θαυμαστές της..

Πατήστε εδώ: belen-rodriguez-sextape









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου