!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

0 Σπρέι για «τελειωμένους» αλκοολικούς - Φσιτ και άσπρο πάτο!




Η λύση για τους ανυπόμονους αλκοολικούς, αλλά και για όλους εκείνους που η κρίση πλέον δεν τους επιτρέπει να πιουν πάνω από ένα ποτό για να κάνουν κεφάλι, έρχεται από την εφεύρεση ενός Γαλλο-αμειρκανού επιστήμο
Ο Ντέιβιντ Έντουαρντς, δημιούργησε ένα σπρέι με την ονομασία WA|HH Quantum Sensations, το οποίο μπορεί να σε μεθύσει αμέσως μόλις εισπνεύσεις το περιεχόμενό του. Κάθε φορά που ο χρήστης ψεκάζει στο στόμα του, θα εισπνέει 0.075 ml αλκοόλ, η αίσθηση ωστόσο της ζάλης θα διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

«Πάντα ήθελα να μπορώ να έχω την ευχάριστη αίσθηση που σου δημιουργεί το αλκοόλ, χωρίς να πρέπει να μεθύσω και να υποστώ όλα τα αρνητικά παρελκόμενα. Τώρα, με την εφέυρεσή μου μπορώ να το πετύχω αυτό», δήλωσε ο Έντουαρντς από το Παρίσι όπου παρουσίασε το Quantum Sensations.

Ο Έντουαρντς έχει μάλλον μια αγάπη προς τα παράξενα σπρέι, καθώς στο παρελθόν έχει δημιουργήσει σπρέι που σου δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τη γεύση διάφορων φαγητών, χωρίς να χρειαστεί να τα βάλεις στο στόμα σου.
http://www.xodrobizeli.gr/2012/05/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου