!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

0 Η πιο αργή Ferrari στον κόσμο είναι...ποδήλατο

Το ευφάνταστο Fahrradi Farfalla FFX έχει αναπτυχθεί από την ιδέα της μίμησης ενός σπορ αυτοκινήτου και δεν είναι ένα αντίγραφο ενός υπάρχοντος μοντέλου. Και αν με την εξωτερική του εμφάνιση σας ξεγελά, ανοίγοντας την πόρτα διαπιστώνετε ότι έχετε να κάνετε με ένα ποδήλατο

είναι η πιο αργή Ferrari στον κόσμο. Και το  όνομά της τα λέει όλα, αφού στην γερμανική γλώσσα  η λέξη  «Fahrrad» σημαίνει «ποδήλατο».
ια όσους δεν έχουν … μπει ακόμη στο νόημα να σημειώσουμε ότι το δημιούργημα είναι ένα ποδήλατο, με την εξωτερική εμφάνιση μιας Ferrari.   Το δεύτερο όνομά του αυτοκινήτου «farfalla» μεταφράζεται σε «πεταλούδα» στα ιταλικά .
Το όλο σχέδιο αναπτυχθεί από την ιδέα της μίμησης ενός σπορ αυτοκινήτου και δεν είναι ένα
αντίγραφο ενός υπάρχοντος μοντέλου αυτοκινήτου. Αντίθετα εκφράζει τις προσδοκίες για ένα κορυφαίο σπορ μοντέλο το οποίο ίσως θα μπορούσαμε να δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον.
Το κέλυφος του οχήματος είναι ελαφρύ ενώ το κάτω μέρος είναι ανοικτό. Έτσι μπορεί να αερίζεται ο ποδηλάτης, κάτι που θα το χρειασθεί ειδικά τις μέρες που κάνει ζέστη.
 Είναι άγνωστο αν ποτέ θα δούμε την Ferrari ποδήλατο στους δρόμο. Ένα είναι πάντως το σίγουρο. Ότι πρόκειται για ένα από τα πιο πρωτότυπα δημιουργήματα που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Και μέχρι τις 4 Ιουλίου εκτίθεται  στο Μουσείο Αυτοκινήτου στο Λιντς στην Αυστρία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου