Έχουμε δει πολλά να γίνονται στην Κίνα αλλά αυτό ξεπερνάει τη φαντασία. Χρησιμοποιώντας ένα σκεύασμα μετατρέπουν το χοιρινό κρέας σε βοδινό!
Το «μαγικό» αυτό προϊόν έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε μικρά εστιατόρια στις πόλεις Hefei, Fujian, Jianxi και αλλού. Καθόλου παράξενο, αν αναλογιστούμε ότι η τιμή του βοδινού κράτος είναι τουλάχιστον τετραπλάσια από την τιμή του χοιρινού στην Κίνα.
Μετά την αυαξανόμενη φημολογία για τη χρήση του σκευάσματος, ένας ρεπόρτερ καταφερε να το εντοπίσει και να καταγράψει τη διαδικασία μετατροπής σε εικόνες. Ανακάλυψε ότι πράγματι γίνεται χρήση του μείγματος αυτού και ότι μετά από 90 λεπτά ένα κομμάτι χοιρινού έχει την όψη και την οσμή μοσχαρίσιου
κρέατος. Το κρέας γίνεται σκουρόχρωμο, και ο ρεπόρτερ ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αντιληπτή διαφορά ανάμεσα στο πραγματικό βοδινό και το επεξεργασμένο χοιρινό κρέας.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι εστιάτορες γεμίζουν τις τσέπες τους, αλλά οι γιατροί προειδοποιούν ότι μακροχρόνια κατανάλωση του πρόσθετου έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία , όπως παραμορφώσεις και καρκίνο.
πηγη:www.perierga.gr
Το «μαγικό» αυτό προϊόν έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές σε μικρά εστιατόρια στις πόλεις Hefei, Fujian, Jianxi και αλλού. Καθόλου παράξενο, αν αναλογιστούμε ότι η τιμή του βοδινού κράτος είναι τουλάχιστον τετραπλάσια από την τιμή του χοιρινού στην Κίνα.
Μετά την αυαξανόμενη φημολογία για τη χρήση του σκευάσματος, ένας ρεπόρτερ καταφερε να το εντοπίσει και να καταγράψει τη διαδικασία μετατροπής σε εικόνες. Ανακάλυψε ότι πράγματι γίνεται χρήση του μείγματος αυτού και ότι μετά από 90 λεπτά ένα κομμάτι χοιρινού έχει την όψη και την οσμή μοσχαρίσιου
κρέατος. Το κρέας γίνεται σκουρόχρωμο, και ο ρεπόρτερ ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει αντιληπτή διαφορά ανάμεσα στο πραγματικό βοδινό και το επεξεργασμένο χοιρινό κρέας.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι εστιάτορες γεμίζουν τις τσέπες τους, αλλά οι γιατροί προειδοποιούν ότι μακροχρόνια κατανάλωση του πρόσθετου έχει σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία , όπως παραμορφώσεις και καρκίνο.
πηγη:www.perierga.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου