!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

0 Πρόταση-μαμούθ ετοιμάζει η Λίβερπουλ για Μιραλάς

Επιμένουν οι Άγγλοι για Μιραλάς με το τελευταίο δημοσίευμα να μιλάει για πρόταση της Λίβερπουλ που υπερβαίνει κατά πολύ την ρήτρα που υπάρχει για τον Βέλγο επιθετικό.

Την Δευτέρα (16/07) η "www.dailystar.co.uk" σε άρθρο της υποστηρίζει πως "Η Λίβερπουλ στοχεύει τον άσο του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς".
Ωστόσο οι Άγγλοι μοιάζουν λίγο ανενημέρωτοι, καθώς κάνουν λόγω για αποζημίωση 10.000.000 λιρών στους ερυθρόλευκους (περίπου 12.760.000 ευρώ), ποσό που υπερβαίνει τα 8.000.000 της ρήτρας του Βέλγου διεθνή επιθετικού
 
"Το αφεντικό της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, παρακολουθεί τον Κέβιν Μιραλάς σύμφωνα με τα πρόσφατα ρεπορτάζ.
Ο 24χρονος άσος μοιάζει να είναι πρόθυμος για μια μετακίνηση στην Premier League, με το Άνφιλντ να είναι ο προορισμός που προτιμά.
Ο Ρότζερς έχει στόχο τον Βέλγο διεθνή, που μπορεί να παίξει είτε στα άκρα είτε στο κεφάλι της επίθεσης, θέλοντας να ενισχύσει την γραμμή κρούσης.
Ο Ολλανδός Ντιρκ Κούιτ άφησε το Μερσεσάιντ αυτό το καλοκαίρι, με τους Μάξι Ροντρίγκεζ και Άντι Κάρολ να είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ο Μιραλάς, που σκόραρε το εντυπωσιακό 20 γκολ σε μόλις 25 αγωνιστικές πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, είναι σίγουρα ικανός να παρέχει τη δύναμη πυρός που ψάχνουν στην Λίβερπουλ.
Το πρώην αστέρι της Σεντ Ετιέν, που επίσης παρακολουθείται από την Άρσεναλ, εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος για 10 εκ. λίρες", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου