!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

0 McLaren MP4-12C Spider. Έρχεται και προκαλεί


Η νέα McLaren MP4-12C Spider, είναι έτοιμη. Και κρίνοντας από το φωτογραφικό υλικό που έδωσε στην δημοσιότητα η βρετανική φίρμα για το νέο της, ανοικτό supercar, η MP4-12C Spider καλύπτει και με το παραπάνω τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν όλο το διάστημα της αναμονής για την παρουσίασή της.
Μετά από μήνες και μήνες αναμονής, μια σειρά από κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ και ένα πολύ ειδικό τρέιλερ, η McLaren Automotive παρουσίασε τελικά την MP4-12C Spider. Και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ένα είναι το βέβαιο. Η αναμονή άξιζε τον κόπο.

Η MP4-12C Spider διαθέτει όλα τις τελευταίες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις που έχουν γίνει στην MP4-12C Coupe και αυτό που υπόσχεται (η Spider) είναι να γίνει το αντίπαλο δέος για την  Ferrari 458 Italia Spyder και από κοινού με την τελευταία βα συμβάλουν στην αναζωογόνηση της αγοράς των σπορ αυτοκινήτων υψηλών επιδόσεων.
Όπως θα περιμένατε, η MP4-12C Spider είναι ουσιαστικά ίδια με το αδελφό  το coupe. Κάτι που σημαίνει ότι έχει κάνει χρήση του μονοκόκ από ανθρακονήματα σασί. Παρά το πρόσθετο βάρος των ηλεκτρονικών συστημάτων που απαιτούνται για να ανοίξει και να κλείσει την οροφή, το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί μόλις κατά 88 κιλά.
Η νέα MP4-12C Spider προσφέρεται με τον  ίδιο κινητήρα με την ενημερωμένη έκδοση της MP4-12C Coupe: έναν 625 ίππων, 3,8-λίτρων V8 Twin Turbo. Το μοτέρ συνδυάζεται με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα ενώ αναπτύσσει τελική ταχύτητα 329 χλμ./ώρα
www.auto24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου