!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

0 Μαζική εισβολή UFO αναμένεται προς τα τέλη του 2012

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEheEIyDzikuQx-Zva9npyVTLJ4rq1sCKbGjjBBQ-bvvnLCvmc694QDLE30mlKiZnyGcxk00zEEDDvQkkLln7tmkovtaPikgzDpyo-3SIFldvGSfzk3XVj_aF6BiytP-nnMUc3cmwIwJsA/s400/ufa1.jpg

Μαζική εισβολή UFO αναμένεται προς τα τέλη του 2012



"Η ΗΠΑ προειδοποιεί την Ρωσία για την έλευση εξωγήινων το 2012" αναφέρει ότι κύκλοι του Κρεμλίνου διαρρέουν ότι σε συνάντηση του Πρωθυπουργού Β. Πούτιν και του αντιπροέδρου τον ΗΠΑ Τζο Μπαΐντεν, ο Αμερικάνος αντιπρόεδρος ζήτησε την συγκατάθεση της Ρωσίας για την δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας για όλο τον πλανήτη μετά από τον εντοπισμό από αμερικάνικους δορυφόρους μιας "Μαζικής εισβολής αρμάδας εξωγήινων σκαφών" η άφιξη των όποιον αναμένεται προς τα τέλη του 2012.
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει με το συστημα "key to the extraterrestrial messages" επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν, είναι δύο διαφορετικά.
Ο αντιπρόεδρος Μπαΐντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι η κυβερνησή του εχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρομένων και μη, μικρών διστημοπλοίων, με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (το αμερικανικό ναυτικό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε μια επιτυχή δοκιμή όπλου με ακτίνες λέιζερ)
 http://empolemi-katastasi.blogspot.gr/2011/05/ufo-2012.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου