!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

0 Τα 10 καλύτερα gadgets για την τουαλέτα σας!

Για κάποιους η επίσκεψη στην τουαλέτα αποτελεί χαλάρωση, ενώ για άλλους άλλους είναι απλά ένα αναγκαίο κακό. Όπως και να το βλέπετε εσείς, σας παρουσιάζουμε τα 10 καλύτερα gadgets που υπόσχονται να κάνουν την εμπειρία της τουαλέτας πιο διασκεδαστική!

1. Τάπα «πνιγμένος»
Αν βαρεθήκατε τις συνηθισμένες μεταλλικές τάπες και θέλετε να δώσετε στυλ στο νεροχύτη ή στο μπάνιο σας, αυτό είναι το κατάλληλο gadget για εσάς.
Help! Drain Stopper- $8.95

2. Τρομακτική κουρτίνα
Μια ωραία επιλογή για τους λάτρεις των θρίλερ, αφού πέρα από την ανατριχιατική της εμφάνιση παίζει και τη μουσική της ταινίας “Ψυχώ” . Απαραίτητη προϋπόθεση να μην επισκέπτονται την τουαλέτα σας μικρά παιδιά.
Psycho Shower curtain- $15
3. Ψάρεμα τουαλέτας
Αν συνηθίζετε να περνάτε αρκετό χρόνο στην τουαλέτα και έχετε βαρεθεί τα παραδοσιακά περιοδικά, ήρθε το ψάρεμα τουαλέτας. Η συσκευασία περιέχει ένα καλάμι ψαρέματος, 4 ψαράκια και μια γίαλα για νερό. Σε περίπτωση που δεν είστε λάτρης του ψαρέματος, έχετε και την εναλλακτική του golf.
Ψάρεμα τουαλέτας- €20
4. Σαπούνι-χερια
Έχετε πλύνει ποτέ τα χέρια σας με … «άλλα χέρια»; Αν όχι, ήρθε η ώρα να πλυθείτε με χεράκια μωρών!
Handsoap Set (10 pieces) – $16
5. Πετσέτα Face-Butt
Το κατάλληλο gadget για όσους θέλουν να γνωρίζουν που ακριβώς ακουμπούσε την προηγούμενη φορά που έκαναν μπάνιο η πετσέτα τους.
Face-Butt Towel- $13.49
6. Οδοντόπαστες ζωάκια
Όσοι από εσάς κηνυγάτε κάθε βράδυ τα παιδιά σας για να πλύνουν τα δόντια τους, ήρθε το gadget που θα σας κάνει να ξενοιάσετε. Τοποθετείται στην κεφαλή της οδοντόκρεμας, μετατρέποντας τη σε ζωάκι και το σίγουρο είναι ότι όλα τα παιδιά (και όχι μόνο) θα το λατρέψουν.
Pet Vomit Toothpaste- $4.99
7. Σφουγγάρι-μικρόφωνο
Πάντοτε το «ψώνιο» σας ήταν να τραγουδάτε στο μπάνιο αλλά δεν είχατε μικρόφωνο; Μην ανησυχείτε πια, γιατί ήρθε για εσάς το σφουγγάρι μικρόφωνο!
Mic Sponge- $5.99
8. Ξύρισμα με … χάρακα!
Ένα gadget που απευθύνεται αποκλειστικά στους άντρες που τους αρέσει να προσέχουν την εμφάνιση τους, αλλά το χέρι τους δεν είναι και τόσο σταθερό! Όσοι , λοιπόν, από εσάς θαυμάζετε τα καλοσχηματισμένα μούσια των άλλων, αλλά όποτε προσπαθείτε, καταλήγετε είτε με στραβό μούσι είτε με «τρύπες», ήρθε το gadget που θα σας σώσει. Το Goatee Saver τοποθετείται εύκολα και προσαρμόζεται στο πρόσωπό σας, ανάλογα με το σχήμα που επιθυμείτε να δώσετε στο μούσι σας!
Goatee Saver- $19.99
9. Κρεμοσάπουνο «βγαλμένο από τη μύτη»
Με ένα πάτημα αυτής της γιγάντιας μύτης, θα έχετε την ευκαιρία να πλύνετε τα χέρια σας με το «πράσινο υγρό» που βγαίνει από το ρουθούνι!
Nose Gel Dispenser- $14.99
10. Χαρτί τουαλέτας που μιλάει
Τώρα μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα για όποιον χρησιμοποιήσει το μπάνιο μετά από εσάς, μιας και η αυτή η βάση χαρτιού σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα για τον επόμενο που θα τραβήξει το χαρτί. Έτσι, μπορείτε να υπενθυμίσετε τους κανόνες υγιεινής στους επισκέπτες της τουαλέτας σας ή απλά να τους τρομάξετε κάνοντάς τους να νομίζουν ότι η τουαλέτα σας είναι στοιχειωμένη.
Χαρτί τουαλέτας που μιλάει- €14.90


ΠΗΓΗ: Techgear.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου