!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

0 Μετρούν αντίστροφα οι Αγανακτισμένοι

Μεγάλη συγκέντρωση σήμερα

Μετρούν αντίστροφα οι Αγανακτισμένοι«Μπλόκο» στην ψήφο εμπιστοσύνης ετοιμάζονται να δώσουν σήμερα οι Αγανακτισμένοι στην πλατεία Συντάγματος, την ίδια ώρα που θα διεξάγεται στη Βουλή η ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 19:00, όπου οι Αγανακτισμένοι σκοπεύουν να αποκλείσουν τη Βουλή και να στήσουν τη δική τους κάλπη για να δώσουν μη ψήφο εμπιστοσύνης και να εκφράσουν, για 28η μέρα, την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική των σκληρών μέτρων.

«Την Tρίτη 21 Ιουνίου ο Πρωθυπουργός ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης για την "νέα" του κυβέρνηση. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι "φυλλοροούμε", αλλά εμείς κάθε Κυριακή γινόμαστε περισσότεροι. Την Τρίτη στις 19:00 δίνουμε και εμείς στην δική μας κάλπη του Συντάγματος ψήφο μη εμπιστοσύνης» αναφέρουν στο ψήφισμά μη εμπιστοσύνης.

Την ίδια ώρα συλλαλητήριο έχει διοργανώσει στο Σύνταγμα και η ΑΔΕΔΥ, ημέρα πανευρωπαϊκής δράσης των συνδικάτων, ενώ νωρίτερα θα κατατεθεί διάβημα διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα.
www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου