!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

0 Cameron Diaz «Το αγαπημένο μου άθλημα είναι το σεξ»



diaz
Γνωστή για την αγάπη της στα σπορ είναι η πάντα γυμνασμένη και σε φόρμα Cameron Diaz. Κατά καιρούς έχει δηλώσει ότι της αρέσει το σερφ ή ακόμη και το τζόκινγκ. Αλλά ποτέ έως σήμερα δεν είχε αποκαλύψει το πλέον αγαπημένο της άθλημα... το σεξ!

Σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα «News Of The World», όπως δημοσιεύει η Daily Mail, δηλώνει: «Το σεξ είναι το αγαπημένο μου σπορ. Και ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να αποκτήσω διάθεση; Είμαι πάντα σε διάθεση!» απαντά αστειευόμενη. Κι αν υπήρχαν φήμες ότι μόλις χώρισε με τον αγαπημένο της Alex Rodriguez, οι κοινές εμφανίσεις τους –τρεις την τελευταία εβδομάδα– διαψεύδουν την είδηση.
diaz

Αντί να τις πάρει σοβαρά, σύμφωνα με αναφορές από τις ΗΠΑ, η 38χρονη σταρ γελά με τις φήμες: «Αν θέλω να διαβάσω κουτσομπολιά, διαβάζω για τη ζωή κάποιου άλλου. Δεν ανησυχώ για το τι λένε οι άλλοι άνθρωποι. Μπορείς να λες ό,τι θέλεις για τη ζωή μου αρκεί να μην γνωρίζεις τι πραγματικά συμβαίνει στη ζωή μου!», όπως είχε επισημάνει στο αμερικανικό τηλεοπτικό σόου Extra.

Στη συνέντευξή της στη «News Of The World» η Diaz εκθέτει την άποψή της για τον γάμο, τον οποίο χαρακτηρίζει ως παλαιά παράδοση: «Δεν πιστεύω ότι πρέπει να ζούμε τη ζωή μας με σχέσεις βασισμένες σε απαρχαιωμένες παραδόσεις που δεν ταιριάζουν με τον σύγχρονο κόσμο μας! Θεωρώ πως πολλοί άνθρωποι είναι παντρεμένοι με κάποιους με τους οποίους δεν έχουν κανένα ρομαντικό δεσμό πια. Πρέπει να φτιάξουμε τους δικούς μας όρους. Απλώς δεν παντρεύτηκα κανέναν από τον οποίο θα έπρεπε να πάρω διαζύγιο μετά. Απλώς χωρίζουμε. Προχωράμε!».
diaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου