!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

0 Σκύλος επιτέθηκε σε αγοράκι 3 ετών!!(οι εικόνες είναι σκληρές)



epitheshΤίποτα δεν προμήνυε ότι η συνηθισμένη τους βόλτα στο πάρκο θα είχε άσχημη κατάληξη. Ο μικρός Logan Trim συνοδευόμενος από τη μητέρα του, τον παππού και την γιαγιά του, έκαναν πικ νικ στο πάρκο του Poole Harbor στο Dorset. Εκεί ένα μαύρο Λαμπραντόρ επιτέθηκε στο μικρό Logan τραυματίζοντας τον σοβαρό στο πρόσωπο, γεγονός που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση μιας και η συγκεκριμένη ράτσα θεωρείται από τις πλέον φιλικές και κατάλληλες για οικογένειες με μικρά παιδιά.


Η μητέρα περιγράφει το περιστατικό τονίζοντας ότι ο μικρός δεν προκάλεσε καθόλου το σκύλο. Η ίδια είχε παρατηρήσει μια σχετικά μεγάλη κυρία που καθόταν παραδίπλα τους, η οποία είχε για συντροφιά ένα κουτάβι και το μαύρο Λαμπραντόρ. Το κουτάβι κίνησε τη περιέργεια του μικρού και όταν κάποια στιγμή διασταυρώθηκαν τα βλέμματά τους και η κυρία χαμογέλασε. Έτσι βρήκε ευκαιρία η μητέρα να πλησιάσει μιας και ο Logan θα ήθελε να χαϊδέψει το κουτάβι. Εξάλλου κυκλοφορούσαν πολλά παιδιά στο πάρκο και μιας και το Λαμπραντόρ ήταν χωρίς λουρί και δεν είχε δώσει δείγματα νευρικού σκυλιού θεώρησε ασφαλές να το πλησιάσουν. Καθώς πλησίασαν ο σκύλος μύρισε το χέρι της μητέρας και αυτή προχώρησε να χαϊδέψει το κουτάβι. Ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι δεν άκουγε καθόλου τον μικρό, ενώ μετά από μερικά δευτερόλεπτα άκουσε κραυγές και θόρυβο πίσω από την πλάτη της.

Γυρνώντας αντίκρισε μία πολύ σκληρή εικόνα, αυτή των σαγονιών του σκυλιού πάνω στο πρόσωπο του παιδιού. Άμεσα κινητοποιήθηκε και κατάφερε να γλυτώσει περαιτέρω τραυματισμούς, ενώ παρεβρισκόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο. Στο νοσοκομείο του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, καθώς και χρειάστηκε να του κάνουν ράμματα. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του, το τραύμα θα επουλωθεί σχετικά γρήγορα, όμως είναι σίγουρο ότι θα αφήσει κάποιο σημάδι. Ακόμα και τώρα ο μικρός ξυπνάει στον ύπνο του από εφιάλτες και φωνάζει να πάρουν από πάνω του το σκύλο του.
epithesh
epithesh
epithesh
epithesh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου