!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

0 Οι 10 πιο κακοντημένες γυναίκες του Hollywood!!

1.BRITNEY SPEARS

H Britney Spears όσο περίεργο και αν σας φαίνεται έχει στυλίστα!!!Ο Βritt Bardo ,που εκτός από την Britney ασχολείται και με τις Kate Hundson, Jennifer Lopez, Eva Mendes,δήλωσε οτι δεν έχει καμία σχέση με τις εμφανίσεις της Britney!! Παραδέχτηκε οτι την ντύνει και τη φτιάχνει,αλλά με το που φεύγει αυτός, η Britney φοράει πάντα ”τα δικά της” !!


2.JESSICA SIMPSON

Πόσο τραγική ειρωνεία είναι να είσαι σχεδιάστρια…να σχεδιάζεις απίστευτα κομμάτια,….αλλά εσύ να ντύνεσαι τελείως αδιάφορα????Η Jessica Simpson το κατάφερε και είναι για άλλη μία φορά μία από τις πιο κακοντυμένες celebrities!


3.MADONNA

Arianne Phillips είναι το όνομα που κρύβεται πίσω από τα Pop Tours της Madonna τα τελευταία δέκα χρόνια!!Φυσικά και δεν κατηγορούμε τον Phillips για τις εμφανίσεις της σταρ ,καθώς οι εμφανίσεις της στις συναυλίες είναι πάντα ανατρεπτικές!!!Εμείς ρίχνουμε το φταίξιμο στην Pop Queen Madonna….που στα 50 της ακόμα δεν έχει μάθει να ντύνεται!!Aπό το 2001 και μετά η Madonna αποφάσισε επιτέλους να κρατήσει το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και να σοβαρέψει στιλιστικά!!!Μία πρόοδος έγινε,δεν αμφιβάλλουμε…αλλά ακόμα περιμένουμε πολλά…από μία γυναίκα…που σίγουρα έχει βαρεθεί να κάνει το ένα στιλιστικό στραβοπάτημα μετά το άλλο!!!



4.MARY KATE OLSEN

Οι περισσότεροι στιλίστες που σχολιάζουν την Olsen γνωρίζουν πολύ καλά την αξία των ρούχων και των παπουτσιών της αλλά δυστυχώς ανορεξία και μόδα δεν πάνε μαζί εκτός και αν είσαι η Victoria Beckham….





5.KYLIE MINOGUE

Στις εμφανίσεις της on stage…μας κόβει κυριολεκτικά την ανάσα..!!
Στη ζωή ,απλά δεν προσπαθεί ιδιαίτερα!!Δε μπορούμε να πούμε ότι είναι κακόγουστη…απλά μόνο λίγο αδιάφορη και μουντή!!

6.MARIAH CAREY

Πώς γίνεται όλες αυτές οι κακοντυμένες σταρ στις φωτογραφήσεις και στα διαφημιστικά ή στις ταινίες και τα videoclip να δείχνουν αψεγάδιαστες και υπέροχες και στην καθημερινή ζωή ή στα διάφορα events να είναι από αδιάφορες μέχρι και υπερβολικά κακόγουστες???Άλλο ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η Mariah Carey…Δυστυχώς κάποιος πρέπει να πληροφορήσει την Mariah Carey οτι ο νέος χρυσός κανόνας της μόδας είναι LESS IS MORE!!!Το να δείχνεις πόδια,κοιλιά,στήθος και πλάτη ..όχι μόνο δεν είναι chic αλλά από την άλλη δείχνει και πολύ φτηνό!!Αν το τολμήσεις αυτό…φρόντισε να έχεις τα κατάλληλα προσόντα και να δείχνεις ένα σημείο του σώματος κάθε φορά!!

7.PARIS HILTON

Μπορεί να βγάζει εκατομμύρια κάθε χρόνο …αλλά δυστυχώς συνεχίζει να είναι εντελώς αδιάφορη στιλιστικά!!!Συνηθίζει να φοράει πανάκριβα ρούχα ,κοσμήματα και παπούτσια αλλά και πάλι δε διαθέτει ούτε στο ελάχιστο το ταλέντο που έχουν άλλες σταρ ,να κάνουν ένα μέτριο σύνολο…πολύ εντυπωσιακό και chic!!
Στην Αυστραλία που βρέθηκε η Paris πριν μία εβδομάδα ,ξόδεψε 3.844 US $ μέσα σε σαράντα λεπτά σε κατάστημα ρούχων!!!Τι να το κάνεις αυτό όμως όταν δεν έχεις καθόλου γούστο!!!Τα λεφτά χάνουν την αξία τους ενώ η Paris εξακολουθεί στα μάτια μας να φαίνεται κάπως φτηνή!!


8.ΜISCA BARTON

Συνήθως οι καλοντυμένοι σταρ όσο περνάνε τα χρόνια γίνονται όλο και καλύτεροι!!!Όσον αφορά τη Misca Barton,δυστυχώς ο χρόνος δε λειτούργησε και με τον καλύτερο τρόπο!!!Πριν 1-2 χρόνια θεωρούνταν fashion icon!!!
2 χρόνια μετά…η διάσημη πρωταγωνίστρια της αμερικάνικης σειράς The O.C έχει χάσει λίγο από τη λάμψη της…Κατά την προσωπική μου άποψη…είδαμε και πολύ χειρότερες εμφανίσεις από αυτές της Misca Barton…ωστόσο στο Ηollywood τείνουν να καταδικάζουν πολύ εύκολα celebrities που έχουν κάνει κάποια μεμονωμένα στιλιστικά λάθη!Εγώ απλά έβαλα τις χειρότερες εμφανίσεις που μπορούσα να βρω ….αν και η Mischa υπήρξε τις περισσότερες φορές πολύ κομψή!!


9.SOLANGE KNOWLES

Μπορεί η αδερφή της Solange, να είναι η Beyonce,η οποία θεωρείτε από τις πιο καλοντυμένες σταρ στην Αμερική (προσωπικά διαφωνώ κάθετα) ωστόσο η μικρή Solange…είναι ακόμα χειρότερη και από την αδερφή της!!Δεν έχει γούστο..δεν έχει άποψη …θα μπορούσαμε να πούμε οτι αγγίζει τις περισσότερες φορές τα όρια της κακογουστιάς!!



10.ΑUBREY O’DAY

Οι περισσότεροι από εσάς θα αναρωτιέστε ποια είναι η Aubrey O’Day??  H Aubrey O’Day έπαιξε σε πάρα πολλά ,από τα πιο γνωστά μιούζικαλ όπως τη Dorothy στο The Wizard of Oz, την Carmen στο Fame, την Sandy στο Grease καθώς και σε πολλά άλλα!!Επίσης πρωταγωνίστησε στο ριάλιτι MTV’s making the band ενώ έχει δικιά της σειρά με ρούχα!!Όσον αφορά βέβαια τη μόδα…μπορεί το playboy να της πρόσφερε 1 εκατομμύριο δολάρια για να ποζάρει γυμνή αλλά η Aubrey δυστυχώς είναι μία ακόμα διάσημη που δε ξέρει που να αξιοποιήσει τα λεφτά της….ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ???Καταστροφικό…..
Ζούμε στην εποχή της προβολής και της υπερβολής…γι’αυτό βάλε τα δυνατά σου ..ξεκίνα με μικρά βήματα..και κάποια στιγμή θα καταφέρεις να μπαίνεις σε ένα χώρο και να γυρνάνε όλοι να σε κοιτάξουν!!!!ΌΧΙ επειδή είσαι γυναίκα…ούτε επειδή είσαι όμορφη και έχεις καταπληκτικό σώμα…Αλλά επειδή πολύ απλά έχεις στυλ!!!!Και αν έχεις στυλ…όλες οι άλλες αδυναμίες παραβλέπονται!!!!Ελπίζω το 2009 να σας φέρει πολύ έμπνευση ,δημιουργικότητα και καλό γούστο!!!Και μη ξεχνάτε πως…

πηγή(fashionway.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου