!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

0 Ποδοσφαιριστής 1,5 ετών!


Perierga.gr - Ποδοσφαιριστής ετών 1,5Η νέα τεχνολογία και το Internet έχουν βοηθήσει πολλούς ποδοσφαιριστές ανά τον κόσμο να κάνουν γνωστά τα προσόντά τους. Ενα βίντεο είναι πλέον αρκετό. Όταν όμως μιλάμε για ένα ταλέντο ηλικίας 18 μηνών κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον ενδιαφέρον.

Τα κατορθώματα του θαυματουργού πιτσιρικά Baerke van der Meij έγιναν γνωστά στη διοίκηση της VVV Venlo, που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Ολλανδίας, μέσω του διαδικτύου. Οι ιθύνοντες του συλλόγου κινήθηκαν αστραπιαία και εξασφάλισαν την υπογραφή του Baerke σε συνβόλαιο διάρκειας 10 ετών. Η κίνηση βέβαια είναι συμβολική και μάλλον για διαφημιστικούς λόγους, ωστόσο οι ικανότητες του Ολλανδού μπόμπιρα είναι απίστευτες για την ηλικία του, όπως βλέπουμε και στο βίντεο.
Ο μικρός ζει μόνιμα στην πόλη του Φένλο ενώ ο παππούς του έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής της ομάδας. Το τελετουργικό της υπογραφής δεν διέφερε από αυτά που βλέπουμε συνήθως στις κανονικές μεταγραφές. Ο Baerke υπέγραψε, με μία δυσκολία είναι η αλήθεια, και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του με φανερή την ικανοποίηση στο πρόσωπό του.
πηγη:perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου