!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

0 ΤΟ zeitgeist ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ...ΟΧΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ....αν ειναι δυνατον....ΚΑΝΕΙ ΕΡΑΝΟΥΣ "ΥΠΕΡ ΑΝΕΓΕΡΣΕΩΣ"ΝΑΩΝ!

Παρατηρηση του απλου "επικολλητη"!Υπαρχουν και καποιοι....πως να τους πεις..."πλανεμενους"?..."κολλημενους"?...."ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ"...μαλλον!...οι οποιοι φορωντας τις ασημοστολιστες παρωπιδες του μαλακα νεοελληνα πιστευουν οτι θα σωσουν τον κοσμο απο τους "σαταναδες" και τους λαοπλανους σκηνοθετες!
Εγω απλα σας παρα θετω ενα link....χωρις δικες μου επισημανσεις και παρεμβολες,αν και......θα'κανα πολλες!Απλα για να ξερετε...οι συγγραφεις αυτων που θα διαβασετε ειναι μια (με τον σταυρο στο ζωναρι) ομαδα...φυσικα "ορθοδοξη...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....!

Ο.O.Δ.E. – blog (OΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΑΔΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ)
http://oode.wordpress.com/2008/09/03/zeitgeist
/



ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ" ΦΑΣΙΣΤΟΠΑΠΑΡΕΣ
ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ "ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ" ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ(Συμφωνα και με τα παλικαρια απο το site "The zeitgeist movement").......

To κίνημα Zeitgeist είναι μια εκστρατεία σε επίπεδο βάσης για να ενοποιήσει τον κόσμο μέσω μιας κοινής ιδεολογίας βασισμένης στις βασικές αρχές της ζωής και της φύσης.
Αυτή η μετακίνηση αγνοεί την πολιτική, τη θρησκεία και τα όμοιά τους, και προσπαθεί αντ' αυτού να διαδώσει πώς όλοι οι άνθρωποι είναι οι ίδιοι στο θεμελιώδες επίπεδο και πώς είναι χρόνος που αρχίζουμε να εργαζόμαστε μαζί σε μια παγκόσμια κλίμακα για να τελειώσουμε τη φαινομενικά διαρκή σύγκρουση και το βάσανο στην τρέχουσα παγκόσμια κοινωνία μας.
Το κίνημα zeitgeist είναι κατά κάθε μορφής βίας και προσυλητισμού...!!!
Αυτα!....Καλημερα σας!
Ταδε εφη...
JAZZY
Υ.Γ. Το συμβολακι διπλα απο το link μου βγηκε τελειως αυθορμητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου