!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

0 Πώς να ξεφορτωθείς ένα one night stand



Αν υπήρχε Όσκαρ καλύτερης βραδιάς, θα ‘πρεπε να την πάρει η χτεσινή, γιατί τα είχε όλα. Φοβερή μουσική, αναλόγων διαστάσεων κέφι, ποτά που δεν ήταν μπόμπες κι ένα σωρό fuckable τύπισσες που λες και σε είχαν βάλει στο μάτι.
Απ’ όσο μπορείς να θυμάσαι (ήσουν λίγο λιώμα, παραδέξου το), όλη η παρέα σε χειροκροτούσε από μακριά (ή μήπως σου σφύριζε κοροϊδευτικά;) καθώς απομακρυνόσουν με το ξανθό αντικείμενο του πόθου όλου του club για μια νύχτα γεμάτη υποσχέσεις. Αυτά όλα βέβαια ίσχυαν μέχρι τη στιγμή που ξύπνησες σήμερα.

Έτσι είναι τα one night stands. Ποτέ δεν είσαι σίγουρος την επομένη αν έκανες το σωστό. Ποτέ μια ξανθιά δεν είναι ακριβώς η ίδια δέκα σφηνάκια μετά. Από εκεί που σου φαινόταν Πάμελα Άντερσον, σήμερα αποδεικνύεται πως δε διαφέρει και πολύ από την κυρία που πούλαγε τσιγάρα στις τουαλέτες.
Όσο εύκολο και αν φαίνεται μια «ξεπέτα», δεν παύει να αποτελεί μια ευκαιρία με αναπάντεχες εκπλήξεις και συχνά δυσάρεστες επιπλοκές.
Anyway, ας επικεντρωθούμε τώρα στο πρόβλημα μας. Μόλις έχει ολοκληρώσει το έργο σου. Η παρτενέρ σου εξαντλημένη μοισοκοιμάται στο κρεβάτι της. Από εδώ και μπρος αρχίζουν τα δύσκολα. Πρέπει να την ξεφορτωθείς όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Όσο γρηγορότερα και πιο ανώδυνα γίνεται. Ήρθε ώρα για δράση και ο πανικός είναι πάντα κακός σύμβουλος.
Σε κάθε περίπτωση η αρχή είναι κοινή: Ντύνεσαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα και στέλνεις SMS σε ένα φίλο να σου τηλεφωνήσει σε δέκα λεπτά.
Περίπτωση 1: «Καλοί τρόποι»
Επειδή είσαι ευγενικός και μοιραστήκατε τουλάχιστον το βράδυ, της προσφέρεις ένα ποτήρι καφέ για να ανοίξει το μάτι. Προσοχή όμως. Σε καμιά περίπτωση δεν ανοίγεις συζήτηση. Τον προσφέρεις με ένα ουδέτερο και ελαφρώς κρύο ύφος, αυτό που οι Αμερικανοί λένε «το πρόσωπο του χαρτοπαίκτη» (poker face, θα χρειαστείς ίσως πιο πριν κάποιες πρόβες στον καθρέφτη του μπάνιου). Της περνάς έτσι το μήνυμα ότι ευγενικός μεν, αλλά τα πολλά θάρρητα κομμένα. Της λες ότι πέρασες πολύ ωραία μαζί της, οτι δεν αναζητείς δεσμεύσεις και κλείνεις λέγοντας οτι έχεις να πας σε ένα οικογενειακό τραπέζι ή οτι έχεις να κάνεις μια επείγουσα δουλειά που είχες ξεχάσει.
Τι πετυχαίνεις: Της δίνεις να καταλάβει οτι αναζητούσες μόνο μια βραδιά σεξ και τίποτα παραπάνω. Πιθανότατα θα σε αφήσει στην ησυχία σου, αφού υπήρξες κύριος. Extra bonus: Να κερδίσεις δωρεάν διαφήμιση στις φίλες της, οι οποίες ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να είναι οι επόμενες...
Ο κίνδυνος: Να αρχίσει να σε ερωτεύεται. Διαθέτεις άλλωστε το πακέτο. Ευγενικός, cool (λόγω παγερού ύφους) και... μετρ της ηδονής.
Περίπτωση 2: «δεν έχω χρόνο»
Δεν ξυπνάει με τίποτα. Δεν μπορείς να περιμένεις άλλο. Την ξυπνάς ευγενικά (εκτός αν από τα σφηνάκια έχει πέσει σχεδόν σε κώμα, οπότε την ταράζεις στο σκούντημα γιατί έχουμε και δουλειές) και της εξηγείς φορώντας το “poker face” σου ότι έχεις μια δουλειά και πρέπει να φύγεις. Στο καπάκι χτυπάει το τηλέφωνο του συνεννοημένου φίλου και υποκρίνεσαι μια βιαστική συνομιλία, χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου «έλα, ναι, sorry που σ’ έστησα, φεύγω σε λίγο» κλπ.
Τι πετυχαίνεις: Την αποχαιρετάς με συνοπτικές διαδικασίες αλλά δεν «κλείνεις εντελώς την πόρτα». Αφήνεις μια μικρή πιθανότητα να ξαναβρεθείτε, αν κρίνεις πως ήταν τόσο καλή στο κρεβάτι που αξίζει να την μετατρέψεις σε fuck buddy.
Ο κίνδυνος: Να μη μασήσει και να τα πάρει στο κρανίο για το απότομο «άδειασμα». Υπομονή. Είναι μέσα στα βαρέα και ανθυγιεινά του επαγγέλματος.
Περίπτωση 3: Στα επείγοντα
Αν όλα τα παραπάνω δεν πετύχουν, τότε αναγκαστικά επιστρατεύουμε την έσχατη λύση: Έχεις πρόβλημα υγείας. Δεν έχει σημασία ποιο πρόβλημα, αρκεί να παίξεις θέατρο καλά. Για να πετύχει στα σίγουρα, «παίξε» καλύτερα το πρόβλημα που χρησιμοποιείς για να πάρεις αναρρωτική από τη δουλειά. Βαρύ κρύωμα; Πονοκέφαλος; Διάρροια; Επιληψία; Δικό σου θέμα.
Τι πετυχαίνεις: Να χαλάσει η ατμόσφαιρα και να ξενερώσει.
Ο κίνδυνος: Να είναι νοσοκόμα και να θελήσει να βοηθήσει τηλεφωνώντας σε συνάδελφό της στα επείγοντα.
Περίπτωση 4: Τελευταία έξοδος
Όλα τα παραπάνω έχουν αποτύχει, δεν το κουνάει από δίπλα σου και ήδη έχει αρχίσει να κάνει σχέδια για το μέλλον, προτείνοντάς σου ρομαντικά δείπνα, εκδρομές και δε συμμαζεύεται. Σόρι φίλε, τα ‘θελε. Επιστρατεύεις τον όποιο φαλλοκρατισμό διαθέτεις και της ξεκαθαρίζεις πως σε ενδιέφερε να την πηδήξεις και μόνο, καθώς της δίνεις τα παπούτσια στο χέρι και της δείχνεις την πόρτα.
Τα πετυχαίνεις: Να τελειώνεις μια κι έξω.
Ο κίνδυνος: Να επιστρατεύσει το απόλυτο γυναικείο όπλο: Να βάλει τα κλάματα. Το ξέρουμε, αυτό δεν αντέχεται με τίποτα…
Προσοχή:
Σε ένα one night stand απαγορεύεται να λες πολλά για τον εαυτό σου.
Σε ένα one night stand αποφεύγεις να τη φέρεις σπίτι σου.
Σε ένα one night stand έχεις πάντα έτοιμη μια «δικαιολογία διαφυγής» - καλό θα είναι να την έχεις αναφέρει το προηγούμενο βράδυ (δουλεύω αύριο, έχω ταξίδι κ.λπ.) ώστε να φαίνεται πιστευτή την επομένη.
Αν τελικά την έφερες σπίτι σου, πριν την συνοδεύσεις στην εξώπορτα τσεκάρεις όλο το σπίτι μήπως άφησε κάτι δικό της. Είναι η καλύτερη δικαιολογία για να σε ξαναδεί…
πηγη:sexaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου