!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

0 Δείτε το video της πρώτης 3d ερωτικής ταινίας!


Διάφορα νέα:
Η πρώτη 3D ταινία πορνό προβάλλεται ήδη στους κινηματογράφους του Χονγκ Κονγκ. Η ερωτική κωμωδία έχει τίτλο «Sex and Zen: Extreme Ecstasy» και κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ εισπράξεων του Avatar στους κινηματογράφους της ασιατικής χώρας.  Η ταινία είναι ριμέικ μιας ταινίας με το ίδιο όνομα που προβλήθηκε το 1991 στο Χονγκ Κονγκ...

Κεντρικός ήρωας ένας σεξουαλικά ανικανοποίητος λόγιος στην αρχαία Κίνα, ο οποίος γνωρίζει έναν ευγενή και τελικά χάνεται στις απολαύσεις του χαρεμιού του. Η τρισδιάστατη ταινία σημείωσε εισπράξεις 2,72 εκ. δολαρίων Χονγκ Κονγκ (241.000 ευρώ) την ημέρα της πρεμιέρας της. Με την είσπραξη αυτή έσπασε το ρεκόρ που είχε κάνει το Avatar του James Cameron που είχε μαζέψει 2,63 εκ. δολάρια Χονγκ Κονγκ (233.000 ευρώ) την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της.
Το BBC ανέφερε στα ρεπορτάζ του ότι η πρεμιέρα του «Sex and Zen: Extreme Ecstasy» έφερε στο Χονγκ Κονγκ χιλιάδες θεατές από την ηπειρωτική Κίνα, όπου η ταινία δεν πρόκειται να προβληθεί επειδή οι ερωτικές ταινίες απαγορεύονται. Σύμφωνα με πληροφορίες, τρισδιάστατες ερωτικές ταινίες ετοιμάζουν τουλάχιστον δύο ακόμα στούντιο.
Το πρακτορείο AFP ανέσυρε δηλώσεις του σκηνοθέτη της ταινίας από την περίοδο των γυρισμάτων, σύμφωνα με τις οποίες: «Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας κινηματογράφου. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις». Την ίδια περίοδο η πρωταγωνίστρια Saori Hara, 22 ετών, είχε δηλώσει ότι τα γυρίσματα ήταν κουραστικά λέγοντας «Πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά για να μην απογοητεύσω το κοινό».
Όπως όλα δείχνουν το ελληνικό κοινό δεν θα πρέπει να ελπίζει σε μια προβολή της ταινίας σε κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας.
Δείτε το video trailer εδώ:
πηγή: e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου