!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

0 Νύχτα τρόμου για την τηλεοπτική νοικοκυρά Τζο Τόγκου!

Στιγμές τρόμου και αγωνίας πέρασε η τηλεοπτική νοικοκυρά του Ant1, Τζο Τόγκου, η οποία πριν από λίγες μέρες ήρθε αντιμέτωπη με ληστές που προσπάθησαν -ανεπιτυχώς ευτυχώς- να μπουν στο σπίτι της στο Πανόραμα της Βούλας.

Όπως περιέγραψε η ίδια στην εφημερίδα “Espresso”, πριν λίγες μέρες γύρω στις τρεις τα χαράματα άκουσε το σκύλο της να γαβγίζει δυνατά, αλλά το μυαλό της δεν πήγε στο κακό. Σηκώθηκε να δει τι συμβαίνει και τότε πάγωσε. Κατάλαβε ότι κάποιοι ή κάποιος είχε μπει στον κήπο και επιχειρούσε να μπει στο σπίτι. Αυτό που την τρόμαξε περισσότερο ήταν ότι στο ισόγειο του σπιτιού κοιμόταν ο γιος της.


Παρά το γεγονός, όπως λέει, ότι άναψε τα φώτα, ο δράστης συνέχισε να παραβιάζει την πόρτα και μάλιστα δεν δίστασε να πετάξει και ένα αντικείμενο στη τζαμαρία του σπιτιού για να τη φοβίσει.

Τελικά, τέλος καλό όλα καλά για τη γνωστή σχεδιάστρια, αφού ο άγνωστος ή οι άγνωστοι αποφάσισαν να φύγουν.

Η Τζο που θυμάται ακόμα αυτό που της συνέβη και ανατριχιάζει εξομολογείται ότι: «φοβήθηκα για τη ζωή του παιδιού μου και τη δική μου. Δεν υπήρχε ένας άντρας μέσα στο σπίτι για να μας προστατέψει».

Από τότε... «έχω αλλάξει τον συναγερμό και έχω βάλει άλλα μέτρα ασφαλείας. Και κάθε βράδυ περνάνε οι άνθρωποι από την εταιρία security και ελέγχουν το σπίτι».
πηγη:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου