!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

0 Ο Tom Hanks κάνει Πάσχα.. με τσάμικα και καλαματιανά! Δείτε φωτογραφίες


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει αποδείξει πως ότι έχει να κάνει με την Ελλάδα έχει γίνει γι΄αυτόν πλέον τρόπος ζωής ενώ πρωτοστατεί σε όλες τις εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας τηρώντας τα ήθη και έθιμα του τόπου μας.

Την Μεγάλη Παρακευή 22 Απριλίου 2011 το βράδυ, όλοι οι ομογενείς του Λος Αντζελες συγκεντρώθηκαν στην Saint Sophia Cathedral, για τη Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου. Μεταξύ αυτών και ο Τομ Χανκς με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον και την Νία Βαρντάλος και μάλιστα ο ηθοποιός ήταν και ένας από αυτούς που σήκωσαν τον Επιτάφιο.


Όπως δήλωσαν άνθρωποι του Ιερού Ναού ο Τομ Χανκς πηγαίνει στην Εκκλησία καθ’ όλη τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδος και από τότε που έγινε Χριστιανός Ορθόδοξος κάθε Πάσχα σηκώνει τον επιτάφιο.
Η Νία Βαρντάλος έγραψε στο twitter το βράδι της Ανάστασης. «Πως ξεχωρίζει ένας Έλληνας την Ανάσταση? Οδηγεί έχοντας στα πόδια του μια αναμμένη λαμπάδα προσέχοντας μη σβήσει.»!!

Ανήμερα του Πάσχα δε βρέθηκε με τη σύζυγό του στο σπίτι γνωστού ομογενή όπου ο ηθοποιός όχι μόνο χόρεψε με την ψυχή του τσάμικο και καλαματιανό αλλά έψησε αρνί, γλέντησε με μπουζούκι και τραγούδησε στα ελληνικά. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Ντέλα Ρούνικ η οποία φρόντισε όχι μόνο να τραβήξει φωτογραφίες από το γλέντι αλλά και να κάνει τα απαραίτητα σχόλια στο Facebook.

Όπως η ίδια αναφέρει ο ηθοποιός αποτέλεσε την έκπληξη του γλεντιού καθώς η γυναίκα του «τον έκανε πιο χριστιανό από εμάς». Πίσω από αυτά δεν κρύβεται τόσο η γυναίκα του, όσο η πεθερά του κυρία Ντόροθυ, μία «γνήσια Ελληνίδα μάνα της ξενιτιάς!».

Στο ίδιο γλέντι παραβρέθηκαν και άλλοι Έλληνες της διασποράς όπως η Κορίνα Τσοπέη και η Μελίνα Κανακαρίδης Το πασχαλινό αυτό γλέντι είναι κάτι σα θεσμός στην οικογένεια του Τομ Χανκς. Πέρσι το είχαν οργανώσει στο σπίτι τους ενώ πριν από δύο χρόνια στο γλέντι ήταν προσκεκλημένη η Αννα Βίσση αλλά και η Πατρίσια Φιλντ.

Άλλωστε όπως έχει ήδη δηλώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Greek Hollywood Reporter» «Αισθάνομαι 110% Έλληνας!!! Είμαι περισσότερο Έλληνας από τους Έλληνες. Πώς είναι δυνατόν να παντρεύεται κανείς Ελληνίδα, ιδίως εάν δεν είναι Έλληνας. Το να είσαι παντρεμένος με Ελληνίδα είναι φανταστικό. Είναι το λιγότερο απολαυστικό»!!
πηγή: agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου