!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

0 Δικαιώθηκε η ΑΕΚ!

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν λόγο να πανηγυρίζουν και να αισθάνονται δικαιωμένοι! Η ένσταση που είχαν καταθέσει κατά του Ηλυσιακού την Μεγάλη Τετάρτη, εκδικάστηκε σήμερα με τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να την κάνει δεκτή και να αποβάλει την ομάδα των Ιλισίων από το πρωτάθλημα!
Δικαιώθηκε η ΑΕΚ!
Η δικαίωση για την ΑΕΚ ήρθε σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ (την εκπροσώπησαν οι Σωκράτης Λαμπρόπουλος και οι Μπάμπης Καραμανλής και Δημήτρης Καρβέλας), όπου εκδικάστηκε η υπόθεση της ένστασης που είχε καταθέσει η ΚΑΕ κατά του Ηλυσιακού, λόγω της ιδιοκτησιακής σχέσης που είχε η ομάδα με τον ατζέντη παικτών, Τάσο Δελημπαλταδάκη. Ο δικαστής αφού εξέτασε όλα τα απαραίτητα στοιχεία, κατέληξε στο να αποβάλει τον Ηλυσιακό από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η απόφαση του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ έχει ως εξής: «Αποβάλλεται η Α.Ο. ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΕ από το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης ΕΣΑΚΕ Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (διατάξεις του άρθρου 69 του νόμου 2725/1999 παρ. 8, 9 και 12, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 17 του νόμου 3057/2002)».
Τα δεδομένα λοιπόν, αλλάζουν με την ΑΕΚ πλέον να βγαίνει από τον εφιάλτη του υποβιβασμού και με βάση την σημερινή απόφαση να παραμένει στην Α1, αντίθετα με τον Ηλυσιακό που αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα. Πάντως το θέμα δεν θεωρείται λήξαν, καθώς η ομάδα των Ιλισίων αναμένεται να κινηθεί δικαστικά με σκοπό της την αλλαγή της συγκεκριμένης απόφασης. 

πηγη:aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου