!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

0 Με τρενάκι στη στέγη Καλατράβα....

Ανοιχτά στους τουρίστες, με την καταβολή ενός ελάχιστου χρηματικού αντίτιμου, προωθεί το υπουργείο Πολιτισμού. Στα σχέδια είναι η καθιέρωση τρένου που θα κάνει το γύρο της στέγης Καλατράβα. Εξετάζεται η χρήση του ΟΑΚΑ για τζόκιγνκ, όπου μαζί με το πάρκινγκ, θα έχει ελάχιστη χρέωση 3 ευρώ.
Perierga.gr - Με τρενάκι στη στέγη Καλατράβα

Το άνοιγμα των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, πολλές εκ των οποίων ρημάζουν, σχεδιάζει το υπουργειο Πολιτισμού με σκοπό την χρησιμοποίησή τους από τους πολίτες αλλά και την εισροή εσόδων μέσω της προσέλκυσης τουριστών.
Σύμφωνα με τα ΝΕΑ, η αρχή αναμένεται να γίνει αυτό το καλοκαίρι με το συγκρότημα του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι.
Μεταξύ των δράσεων που σχεδιάζονται είναι να μπορεί ο επισκέπτης να ανέβει με…τρενάκι στην περίφημη στέγη που σχεδίασε ο ισπανός αρχιτέκτων Σαντιάγκο Καλατράβα.
Στελέχη του υπουργείου και του ΟΑΚΑ εκτιμούν πάντως ότι ισως αυτό να μη είναι δυνατό για το φετινό καλοκαίρι, αλλά οι τουρίστες θα έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν στη στέγη με τα πόδια.
Επίσης, στις προθέσεις του υπουργείου είναι να ανοίξουν για το κοινό οι περισσότερες ολυμπιακές εγκαταστάσεις (Αγιος Κοσμάς, Σχινιάς κλπ) ώστε οι πολίτες να μπορούν να αθληθούν με μια μικρή οικονομική συμμετοχή. Στο ΟΑΚΑ, το αντίτιμο θα ανέρχεται στα 3 ευρώ, μαζί με το πάρκινγκ.

πηγή: news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου