!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

0 6 Κινήσεις που Πρέπει να Ξέρεις ότι Δεν θα Ερεθίσουν Καμία Γυναίκα!!!






Επειδή εσείς οι άντρες μερικές φορές έχετε παραπάνω αυτοπεποίθηση από όσο πρέπει και παρερμηνεύεται τα καλά μας σχόλια (για τον χορό σας π.χ) καλύτερα να διαβάσετε την παρακάτω λίστα:

  • Σέξι χορευτικές κινήσεις:Μην το επιχειρήσετε αν θέλετε να ανάψετε την κοπέλας σας εκτός και αν έχετε συγγένεια με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ!
  • Γυμνισμός:Αν θέλεις να κάνεις σεξ πρέπει να σκεφτείς κάτι καλύτερο από το να ξεβρακωθείς αμέσως,δεν υπάρχει σαφής εξήγηση αλλά το να σε βλέπει γυμνό δεν είναι ακριβώς το ίδιο σεξουαλικό με το να βλέπεις εσύ εκείνη..είμαστε εγκεφαλικά πλάσματα βλέπεις εμείς οι γυναίκες!
  • Mms:Το ίδιο ισχύει και για τα mms δεν είναι και ότι καλύτερο άσε που εμείς οι γυναίκες κοιτάμε η μια το κινητό της άλλης.Δεν θες να βγει το ΄΄λιλί΄΄ σου στην φόρα!
  • Βανδαλισμός:Το να σκίζεις τα εσώρουχα της κοπέλας σου μπορεί για σένα να είναι kinky αλλά εκείνη μόλις αντιληφθεί ότι είναι τα καλά της εσώρουχα που της στοίχισαν ένα σωρό και που είχε πιαστεί μαλλί με μαλλί για τα πάρει..μάλλον όλη η ατμόσφαιρα θα μοιάζει με πεδίο μάχης παρά με τις 9 1/2 βδομάδες!
  • Εισβολή:Υπάρχει ένα μέρος που και ο βασιλιάς πάει μόνος του!Όταν η πόρτα του μπάνιου είναι κλειστή υπάρχει λόγος,ακόμα και να ακούς το νερό να τρέχει ΜΗΝ εισβάλλεις ξαφνικά!!Αν ήθελε να πλατσουρίσετε με τον δικό της τρόπο θα στο έδειχνε..
  • Πορνό:Το να ενοικιάσεις ταινίες ερωτικού περιεχομένου και μάλιστα λεσβιακές δεν είναι και η πιο σέξι βραδιά για μια γυναίκα..Κατά κανόνα ανάβουν εσένα και όχι την κοπέλα σου.(εκτός και αν είσαι από τους τυχερούς).



Συντάκτρια:Βάλια Χειλά

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου