!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

0 Αληθεια η οχι ????




Είναι εκατοντάδες μίλια μακριά  από την Ελλάδα αλλά οι κάτοικοι της Pahang στην Μαλαισία υποστηρίζουν οτι βρήκαν μια γοργόνα όμοια με την Μέδουσα.

Το περίεργο αυτό πλάσμα έχει κεφάλι ανθρώπου,σώμα φιδιού και αναφέρεται πως βρέθηκε από ιθαγενείς στην Μαλαισία. Η ιστορία λέει ότι οι ιθαγενείς εντόπισαν δυο από αυτά τα μυστήρια πλάσματα ένα αρσενικό και ένα θηλυκό άλλα κατάφεραν να πιάσουν μόνο το δεύτερο.
Οι ιθαγενείς υποστηρίζουν πως το πλάσμα στην αρχή τους παρακάλεσε να το αφήσουν να επιστρέψει πίσω στο βουνό και άλλοι λένε πως καλούσε το αρσενικό να επιστρέψει για βοήθεια.
Κατά την ελληνική μυθολογία οι γοργόνες ήταν γυναίκες με ανθρώπινο κεφάλι (όπου αντι για μαλλιά υπήρχαν ζωντανά φίδια)και σώμα φιδιού,ήταν υποτακτικές της μέδουσας,λέγεται ότι όταν κάποιος τις κοιτούσε στα μάτια μετατρέπονταν σε πέτρα.
Το πλάσμα αυτό εκτίθεται στην Pahang φαίνεται ένα κουλουριασμένο σώμα πύθωνα και ένα μικροσκοπικό ανθρωπινό σώμα λίγο κοκαλιάρικο.
Όπως ήταν αναμενόμενο τα νέα  κυκλοφόρησαν γρήγορα στην περιοχή και οι άνθρωποι έσπευσαν να το δουν το θηρίο το οποίο δυστυχώς αποδείχθηκε πως ήταν νεκρό.
Φίδι,τέρας,γοργόνα μάλλον δεν θα μάθουμε πότε την αλήθεια.!!!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου