!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

0 Γυμνή ποδηλατοδρομία με guest star την Πετρούλα!

Η 4η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι γεγονός, με τους συμμετέχοντες να διέσχισαν τη Θεσσαλονίκη με ποδήλατα, φορώντας μόνο τα απολύτως απαραίτητα, ή και σε μερικές περιπτώσεις ούτε καν αυτά!
Περίπου 1.000 ποδηλάτες πήραν μέρος ενώ ξεκίνησαν από το Πάρκο Ξαρχάκου και κατευθύνθηκαν προς το δημαρχείο για μία αναμνηστική φωτογραφία.

Από τις 3 μετά το μεσημέρι, οι πιο τολμηροί είχαν συγκεντρωθεί στο Πάρκο Ξαρχάκου, για να βάψουν το σώμα τους και να γίνουν, όπως ανέφεραν, ζωντανά έργα τέχνης.

Η διαδρομή που ακολούθησαν περιλαμβάνει την Εγνατία, την Ίωνος Δραγούμη, τη Λεωφόρο Νίκης, μία στάση στον Λευκό Πύργο, παρέα με τους Αγανακτισμένους, πριν καταλήξουν και πάλι στο Πάρκο Ξαρχάκου όπου και ακολούθησε το πάρτι της εκδήλωσης με ζωντανή μουσική και διάφορες άλλες δράσεις.

Ο στόχος της Γυμνής Ποδηλατοδρομίας είναι η “προώθηση του ποδηλάτου ως μέσου μετακίνησης ενάντια στην κουλτούρα του αυτοκινήτου νκαι την ρύπανση που δημιουργεί, για την απεξάρτηση μας από το πετρέλαιο και τις μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, για την απ-ενοχοποίηση του φυσικού γυμνού μας σώματος.”

Εν τω μεταξύ, η Πετρούλα Κωστίδου επηρεάστηκε από τη γυμνή ποδηλατοδρομία στην Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να γδυθεί, να πάρει το ποδήλατο της και να κάνει τη δική της γυμνή διαμαρτυρία!

www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου