!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

0 Τα πιο Περίεργα Πράγματα στον Κόσμο!!!


1. Παράγουν το μεγαλύτερο τηγανητό κοτόπουλο στον κόσμο




Παράγουν το μεγαλύτερο τηγανητό κοτόπουλο στον κόσμο με βάρος έως 2493,35 τόνους βρίσκονται στο Louisville, Kentucky, ΗΠΑ γιορτάζουν 70 χρόνια από KFC.


2. Μερικές φορές «Bong Νησί ανάχωμα» του κόσμου του μεγαλύτερου φυσικού



Αυτός ο τίτλος ανήκει στην κα Annie Χόκινς-Turner. Οι εικόνες της συνεχώς δημοσιεύτηκε στις μεγάλες περιοδικά. Annie Hawkins-Turner είχε μιλήσει στο αρχείο κατάλογο Giness του το 1999, επίσης, χάρη στην «μνημειώδη» και μερικές φορές "ύψωμα νησιά όγκος« φυσική, συνολικού βάρους έως και 28kg από μέσα της.


3. μεγαλύτερο κομμάτι σοκολάτας στον κόσμο



μεγαλύτερο κομμάτι σοκολάτας στον κόσμο από τον U. S. Candy της εταιρείας Grand παραγωγή 52com πάχους, 5,5 εκατ. τόνοι καιρό, 2,7 μέτρα πλάτος και ζυγίζει 5 κιλά.


4. Ζώα με τη μεγαλύτερη αρθρώσεις των ποδιών



Ιαπωνικά καβούρια αράχνη είναι ζώα με τον μεγαλύτερο αρθρώσεις των ποδιών. μακριά πόδια τους μέχρι 3,6 μ. Ωστόσο, αυτά τα ζώα συχνά ζουν σε περιοχές λιγότερο από 30 χιλιόμετρα πάνω από το έδαφος μπορεί να είναι δύσκολο να τους πιάσουν.


5. μεγαλύτερο χέρι στον κόσμο



Το χέρι του στο Ηνωμένο Liu, 24, ο οποίος Jiangsu, Κίνα. Με αυτό το χέρι ανωμαλία, συνάντησε δυσκολίες των ΗΠΑ στις καθημερινές δραστηριότητες.


6. μεγαλύτερο IPOD στον κόσμο


25-πόδι iPod εμφανίζεται στον τοίχο μιας τράπεζας στο Οχάιο, στις ΗΠΑ έγινε η πρώτη του κόσμου ipod μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Με ένα τεράστιο iPod, οι ντόπιοι μπορούν να απολαύσουν μουσική ή οποιεσδήποτε δραστηριότητες τέχνη, ψυχαγωγία εύκολα.


7. μεγαλύτερο ουράνιο τόξο στον κόσμο


18 Σεπτέμβρη 2004, για τον εορτασμό της 100ης επετείου των σχολείων, 31.000 μαθητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου των Φιλιππίνων, Industries έχει δημιουργήσει αυτό το ουράνιο τόξο. Επί του παρόντος, αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερος άνθρωπος σε έναν κόσμο ουράνιου τόξου-made.


8. μεγαλύτερο χρυσό Κυπρίνος κόσμο



Μάλλον δεν θα έχει ένα ενυδρείο το οποίο έχει επαρκή χώρο για χρυσόψαρα ισοδύναμο βάρους σε ένα 3-year-old παιδί (15kg).


9. Μωσαϊκό έργα η μεγαλύτερη στον κόσμο



Χρειάστηκαν 10 χρόνια, δύο νέοι Βρετανοί πολίτες έχουν τη δυνατότητα να επιτύχει αυτό το μοναδικό έργο. Με έκταση 14 m2, το προϊόν αυτό είναι που δημοπρατούνται με μια εκτίμηση για την τιμή έως και 25.000 λίρες.


10. μεγαλύτερους άμμου Carpet κόσμο



Μοναδική περιοχή χαλί άμμος είναι 12.000m2 προϊόντα τέχνης από 25 χώρες. Για να ολοκληρώσετε αυτό το προϊόν, ο καλλιτέχνης έχει συλλεχθεί πάνω από 70 δείγματα από διαφορετικά χρώματα της άμμου κατά μήκος του Κόλπου του Χορμούζ - δυτική Ασία.

πηγή(www.trieudo.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου