!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

0 Χτύπησαν στάνες φούρνους και την λαϊκή οι πεινασμένοι


«Έσφιξαν» οι πείνες και άρχισαν να χτυπούν όπου υπάρχει φαγώσιμο οι γνώριμοι «πεινασμένοι». Οι πιο βιαστικοί από αυτούς ήταν δυο Αλβανοί που τρύπωσαν στο ποιμνιοστάσιο ενός 46χρονου κτηνοτρόφου στο Νέο Όλβιο Ξάνθης και έσφαξαν επί τόπου ένα κατσικάκι. Οι άνδρες του αστυνομικού σταθμού Ευλάλου, όμως, τους συνέλαβαν στην περιοχή Δέκαρχο και βρήκαν το άτυχο ζώο στο αυτοκίνητό τους το οποίο κατασχέθηκε.

Στα Γιάλτρα Ευβοίας, άγνωστοι έβαλαν στόχο έναν φούρνο στον οποίο μπήκαν παραβιάζοντας το παράθυρο. Ο βασικός τους στόχος ήταν η ταμειακή μηχανή από την οποία άρπαξαν γύρω στα 500 ευρώ, αλλά φεύγοντας πήραν μαζί τους και μερικά τσουρέκια. Όταν ο ιδιοκτήτης πήγε να ανοίξει τον φούρνο, διαπίστωσε την διάρρηξη και ειδοποίησε το αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας.

Δυο 17χρονα κορίτσια από την Ρουμανία, λήστεψαν επιτέθηκαν σε μια γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής που επέστρεφε από την λαϊκή στην Πάτρα, την χτύπησαν και της άρπαξαν 50 ευρώ από την τσάντα της και τις σακούλες με τα ψώνια. Οι δυο ανήλικες συνελήφθησαν σε μικρή απόσταση, αλλά δυο ακόμη γυναίκες που ήταν μαζί τους πρόλαβαν να διαφύγουν και αναζητούνται από την Αστυνομία.

Πηγη...http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=118013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου