!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

0 Lucky 7(τρόφες που μας βοηθούν να αδυνατίσουμε)

Το καλοκαίρι πλησιάζει όμως πριν από αυτό είναι το Πάσχα που όλες μας τρομοκρατεί και λογικό,πως να αντισταθείς στα κοψίδια που μετά από περίοδο νηστείας έρχονται για να μας κολάζουν και πέφτουμε με τα μούτρα....!Υπάρχουν πολλές τροφές που είναι ΄΄έξυπνες΄΄ κρατάνε το στομάχι μας γεμάτο αλλά και μας κάνουν καλό!Μετά από μια ματιά στο διαδίκτυο σας παρουσιάζω την λίστα ΄΄Lucky 7΄΄ των τροφών.
  •  Αυγά: κ όμως κυρίες μου τα αυγά έχουν αρκετή πρωτεΐνη η οποία μας κάνει να νιώθουμε χορτασμένες για περισσότερη ώρα.
  • Σαλάτα: όλες έχουμε φάει πολλούς τόνους λαχανικών για να αποτοξινωθούμε και αυτό μας βγάζει ασπροπρόσωπες.Σύμφωνα με έρευνα η σαλάτα μπορεί να μειώσει την κατανάλωση επόμενων πιάτων κατά 12%.
  • Ξηροί καρποί: παρότι έχουν πολλές θερμίδες είναι και λίγο παρεξηγημένοι γιατί τους τρώμε πάντα λάθος ώρες και όπως όλοι ξέρουμε το τσιμπολόγημα είναι το χειρότερο.Έρευνα αποδεικνύει ότι τρώγοντας 500 θερμίδες από φιστίκια μας κάνουν να τρώμε λιγότερο στα επόμενα γεύματα.Επίσης αυξάνουν τον μεταβολικό ρυθμό όταν βρίσκεται σε ηρεμία κατά 11%.Άρα καίμε αρκετές θερμίδες ενώ καθόμαστε!
  • Κανέλα: Μια έρευνα που έγινε στο Αμερικανικό Υπουργείο Γεωργίας έδειξε ότι λίγη κανέλα βοηθά στην εξισορρόπηση της ινσουλίνης μετά από το γεύμα μειώνοντας έτσι το αίσθημα πείνας!
  • Ελαιόλαδο: το ελαιόλαδο μειώνει τα παχάκια της μέσης ηλικίας σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε γυναίκες από την Αυστραλία με εμμηνόπαυση.
  • Δημητριακά με ίνες: είναι ένα πλούσιο πρωινό που μπορεί να μειώσει την όρεξη σας μέσα στην μέρα άρα τρώγοντας ένα πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες θα φάτε λιγότερα μετά!
  • Πράσινο τσάι: από τα πιο γνωστά γι αυτή την δουλειά πλούσιο σε κατεχίνες και αντιοξειδωτικές ουσίες καθώς και διουρητικό βοηθά τον μεταβολισμό μας και την λιποδιάλιση σύμφωνα με Ιάπωνες διατροφολόγους !
Αυτό που χρειαζόμαστε λοιπόν είναι να ενημερωνόμαστε σωστά για τις τροφές και μαζί με σωστή άσκηση θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα!!
  
valia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου