!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

0 Έρευνες στη θάλασσα για το 8χρονο αγόρι

Έρευνες στη θάλασσα για το 8χρονο αγόριΝαυάγιο στα ανοικτά της Πρέβεζας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Πρέβεζας για τον εντοπισμό ενός 8χρονου αγοριού που αγνοείται μετά το ναυάγιο λέμβου στο όρμο της Νικόπολης στην θέση Κανάλι. Ο δίδυμος αδελφός του και ένας άνδρας ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα.

Στις έρευνες συμμετέχουν επίσης και σκάφη από τα Λιμεναρχεία της Κέρκυρας και της Ηγουμενίτσας, καθώς και αλιευτικά σκάφη .

Μέσα στη λέμβο επέβαιναν 25 λαθρομετανάστες- ανάμεσα τους και τέσσερα παιδιά- και ο 51 χρόνoς Έλληνας δουλέμπορος ο οποίος και συνελήφθη.

Όσοι λαθρομετανάστες χρειάζονταν βοήθεια καθώς και τα δύο παιδάκια μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λαθρομετανάστες έφτασαν στην Πρέβεζα από την Αθήνα με κάποιο φορτηγό αργά χθές το βράδυ. Στην ακτή του όρμου της Νικόπολης επιβιβάστηκαν στην λέμβο με προορισμό την Ιταλία. Όμως το σκάφος ήταν μικρό για να χωρέσει 25 άτομα και τον κυβερνήτη και λίγα λεπτά αργότερα, όταν δηλαδή ανέπτυξε ταχύτητα ανετράπη.

Στη 01.00 τα ξημερώματα κάποιοι από τους ναυαγούς που είχαν κολυμπήσει έως την ακτή έφτασαν στην εθνική οδό Ηγουμενίτσας-Πρέβεζας και ζήτησαν βοήθεια από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας και του Λιμενικού ήταν άμεση.

www.newsbeast.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου