!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

0 Οριστικά στη Football League ο Ηρακλής

Οριστικά στη Football League ο ΗρακλήςΑναμονή για τον Αστέρα Τρίπολης

Την ποινή του απευθείας υποβιβασμού επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας στον Ηρακλή για δυσφήμιση του αθλήματος, λόγω της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας.

Σύμφωνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο «Γηραιός» πρέπει να καταλάβει την τελευταία θέση και να υποβιβαστεί μαζί με Λάρισα και Πανσερραϊκό, πράγμα που -κατά τους Αρκάδες- συνεπάγεται τη δική τους παραμονή στην κατηγορία!

Τα πράγματα θα ήταν πιο απλά αν ο Ηρακλής είχε καταδικαστεί για διαστρέβλωση, οπότε θα είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση εφτά βαθμών και δεδομένα θα καταλάμβανε την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και θα υποβιβαζόταν.

Οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης υποστηρίζουν πως κάτι αντίστοιχο πρέπει να συμβεί και τώρα και να επικυρωθεί η βαθμολογία με τον «Γηραιό» στην 16η θέση. Δηλαδή, να μην υποβιβαστούν τέσσερις ομάδες στη Football League (Αστέρας, Λάρισα, Πανσερραϊκός) και Ηρακλής λόγω της απόφασης, αλλά μόνο τρεις.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται να τελεσιδικήσει η απόφαση, οπότε περιμένουμε να δούμε αν ο Ηρακλής υποβάλει έφεση ή όχι και στη συνέχεια η Σούπερ Λίγκα θα κληθεί να επικυρώσει την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Όπως είναι φυσικό, οι εξελίξεις αυτές έχουν ανεβάσει την αγωνία των ανθρώπων στα ύψη, με τους Αρκάδες να είναι αισιόδοξοι πως τελικά θα παραμείνουν στην κατηγορία.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου