!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

0 Αναμένεται τυφώνας στο νότιο τμήμα της Ιαπωνίας

Το νότιο τμήμα της Ιαπωνίας αναμένεται να πληγεί από τον ισχυρό τυφώνα Σόνγκντα, ενώ εκδόθηκε έκτακτη προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή. Ο τυφώνας έχει ανέμους μέγιστης ταχύτητας 180 χιλιομέτρων την ώρα.

Αναμένεται τυφώνας στο νότιο τμήμα της Ιαπωνίας
Το νότιο τμήμα της Ιαπωνίας αναμένεται να πληγεί σήμερα από έναν ισχυρό τυφώνα, ανακοίνωσε η εγχώρια μετεωρολογική υπηρεσία.

Εκδόθηκε έκτακτη προειδοποίηση για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή καθώς ο τυφώνας Σόνγκντα, ο πρώτος που απειλεί την περιοχή εφέτος, αναμένεται να πλήξει τις νήσους Μιγιάκο και Ισιγκάκι από σήμερα το απόγευμα πριν περάσει από την Οκινάουα την Κυριακή.

Ο τυφώνας έχει ανέμους μέγιστης ταχύτητας 180 χιλιομέτρων την ώρα που παροδικά φθάνουν ως και τα 250 χ.α.ώ., σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία. Αναμένεται να προκαλέσει έντονες βροχοπτώσεις, έως και 60 χιλιοστά την ώρα.

Χιλιάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους στο ανατολικό τμήμα των Φιλιππίνων πριν από το πέρασμα του τυφώνα. Πάντως οι Φιλιππίνες δεν υπέστησαν σοβαρές ζημιές από το φαινόμενο, παρότι σημειώθηκαν έντονες βροχοπτώσεις σε τμήματά τους.
www.ant1online.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου