!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

0 Παρέμβαση της Αντιτρομοκρατικής για τη συμπλοκή στην Πεύκη - Έσυραν τον αστυνομικό για να αρπάξουν το περιπολικό

ΦΩΤΟ NEWSIT Από το σημείο του αιματηρού περιστατικού

Συμπλοκή μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών έγινε πριν από λίγο στην περιοχή της Πεύκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων στο στήθος, αλλά και ένας ιδιώτης που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι πολίτης ή ένας εκ των κακοποιών. Ένας εκ των δύο αστυνομικών που χτυπήθηκε στο στήθος έχει ήδη διασωληνωθεί.


Δείτε στον χάρτη το σημείο της αιματηρής συμπλοκής




Όλα ξεκίνησαν όταν η Άμεση Δράση έλαβε μία κλήση για ένα ενοχλητικό άτομο στο πολιτιστικό κέντρο της Πεύκης και αμέσως έσπευσε ένα περιπολικό με το πλήρωμά του, από δύο άτομα.

ΦΩΤΟ NEWSIT Η αστυνομία έχει κατακλύσει την περιοχή
ΦΩΤΟ NEWSIT Η αστυνομία έχει κατακλύσει την περιοχή

Όταν έφθασε το περιπολικό πριν ακόμα προλάβουν να κατέβουν, οι αστυνομικοί δέχθηκαν πυρά από πιθανότατα δύο δράστες και ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Από τα πυρά, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στον δεξί ώμο και ο δεύτερος αν και φορούσε αλεξίσφαιρο τραυματίστηκε στο στήθος και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Από τα πυρά τραυματίστηκε και ένας ιδιώτης, για τον οποίο όμως ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν ήταν ένας εκ των δραστών ή ένας απλός πολίτης που περνούσε από το σημείο. Πάντως και οι δύο αστυνομικοί τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ, ενώ ο ιδιώτης μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα στον γλουτό και το χέρι.

Ο ιδιώτης που ενδεχομένως μπορεί να είναι και ένας εκ των δραστών είναι έλληνας ηλικίας κοντά στα 30 έτη και δεν είχε πάνω του κάποιο στοιχείο για να ταυτοποιηθεί ποιός είναι. Ωστόσο, βρέθηκε πάνω του ένα όπλο τύπου κλοκ και είχε και μία τσάντα μέσα στην οποία φαίνεται να υπάρχει ένα αμβλύ αντικείμενο.

Μετά το αιματηρό περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άνδρας άρπαξε το περιπολικό με το οποίο έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί και εξαφανίστηκε. Μάλιστα, φέρεται να έσειρε περίπου 500 μέτρα τον αστυνομικό, προκειμένου να καταφέρει να το αρπάξει. Πιθανότατα θεωρείται πως είναι ο δεύτερος κακοποιός. Ωστόσο, μετά από λίγα λεπτά το περιπολικό βρέθηκε σε δρόμο στην Κηφισιά. Μέσα μάλιστα στο περιπολικό βρέθηκε και το πιστόλι των αστυνομικών.

Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε και μηχανή η οποία όπως αποδείχθηκε είχε κλαπεί πριν από 3 ημέρες από την περιοχή της Κυψέλης, ενώ βρέθηκε και ένα μπιτόνι βενζίνης.

ΦΩΤΟ NEWSIT To σημείο όπου βρέθηκε παρατημένο το περιπολικό
ΦΩΤΟ NEWSIT To σημείο όπου βρέθηκε παρατημένο το περιπολικό

Όλα τα ενδεχόμενα για την αστυνομία είναι ανοιχτά ακόμα και εκείνο της τρομοκρατίας ή και το ενδεχόμενο της ενέδρας αν και κάτι τέτοιο δεν έχει πολλές πιθανότητες μιας οι δράστες σε μία τέτοια περίπτωση θα ήταν πιο προσεχτικοί.

www.newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου