!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

0 Κλέβουν τους “Αγανακτισμένους” - Προσπάθησαν να τους διώξουν από το Σύνταγμα




Δεκάδες “αγανακτισμένοι” μικροπωλητές και καντινιέριδες βρήκαν την ευκαιρία να “βγάλουν” το κάτι τις παραπάνω από τους συγκεντρωμένους ανέργους, μαθητές, φοιτητές, εργαζόμενους.

Αισχοκέρδεια σε όλο της το μεγαλείο. Στα 4 – 5 ευρώ το σάντουιτς με καλαμάκι ή λουκάνικο δυο, τρεις φέτες ντομάτα και λίγο κρεμμυδάκι.

Όποιος διψάσει και κάνει το λάθος να αγοράσει μπίρα ή αναψυκτικό θα πρέπει να καταβάλει 2 ευρώ... και βέβαια ούτε λογος για απόδειξη ή αστυνόμευση από την δημοτική αρχή της εν λόγω κατάστασης.





Δίπλα στους “Αγανακτισμένους” καντινιέριδες παρατάχθηκαν και οι “θυμωμένοι” αλλοδαποί μικροπωλητές με απλωμένη στο πλακόστρωτο της πλατείας Συντάγματος την “μαϊμού” πραμάτεια τους.





Στη Θεσσαλονίκη οι “Αγανακτισμένοι” έδιωξαν τους μικροπωλητές πριν γίνει “πανηγύρι” η διαμαρτυρία.
Επεισοδιακή διανυκτέρευση στην πλατεία Συντάγματος
Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα οι "Αγανακτισμένοι" πλημμύρισαν στο Σύνταγμα.

Ο αριθμός των σκηνών πολλαπλασιάστηκε ενώ πολλοί έφεραν υπνόσακους και διανυκτέρευσαν εκεί ενόψει της  πανευρωπαϊκής κινητοποίησης κατα των μέτρων λιτότητας.

Το πρωί όμως τους ξύπνησαν παραγωγοί που είχαν προγραμματίσει έκθεση ελληνικών προιόντων στον ίδιο χώρο.

Μετά από αντεγκλήσεις οι ''αγανακτισμένοι'' αποφάσισαν να μην φύγουν από το Σύνταγμα που το μοιράστηκαν με τους παραγωγούς.


Ευρωπαίοι "Αγανακτισμένοι" στους δρόμους
 
Με σύνθημα “όχι κόμματα, αλλά πραγματική δημοκρατία” χιλιάδες ευρωπαίοι πολίτες κατεβαίνουν σήμερα στους δρόμους για την “Ευρωπαϊκή Επανάσταση της 29ης Μαΐου”. Οι πλατείες των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών πόλεων θα πλημμυρίσουν “Αγανακτισμένους” για τη λιτότητα που έχει επιβληθεί σε όλη την Ευρώπη, το κοινωνικό κράτος που έχει χτυπηθεί ανελέητα, την ανεργία που εκτοξεύεται παντού.

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου