!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

0 Κάνε το πρώτο ραντεβού μοναδικό αλλιώς κάτσε και δες μπάλα

Μπορεί να έχεις κανονίσει τι θα φορέσεις, που θα την πας, να έχεις έτοιμες και δυο-τρεις ατάκες που πάντα πιάνουν, αλλά αυτά από μόνα τους δεν είναι αρκετά. Ίσως να είναι οκ για ένα πετυχημένο ραντεβού, αλλά όχι για ένα αξέχαστο. Ώρα να μάθεις όλα τα μυστικά.


 
Τα πρώτα ραντεβού είναι μεγάλη παγίδα και κουβαλάνε συνήθως πολύ άγχος για σένα. Πρέπει βλέπεις να είναι όλα τέλεια. Γιατί αυτό είναι το σημείο που ή την κερδίζεις ή αλλάζει τόσο πολύ η γνώμη της για σένα που μέχρι και τον αριθμό του κινητού της θ' αλλάξει. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί τρόποι για να της μείνεις αξέχαστος, αλλά μόνο μερικοί δοκιμασμένοι για να το καταφέρεις με την καλή του έννοια πάντα.

Καλή αρχή

Γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Αν κλείσεις το ραντεβού σωστά, έχεις ήδη κάνει την πρώτη εντύπωση. Τηλεφώνησέ της 2 μέρες μετά αφότου πήρες τον αριθμό της, αλλά μην σπαταλήσεις πολύ χρόνο στο τηλέφωνο. “Γεια, δεν έχω πολύ χρόνο είμαι στο γραφείο. Έτσι πήρα να πω ένα γεια. Έχω πολύ δουλειά σήμερα και αύριο θα σχολάσω αργά. Τι λες λοιπόν μεθαύριο να πιούμε έναν καφέ;” Τόσο απλά. Έχει ήδη την εντύπωση ότι είσαι ένας πολυάσχολος άντρας και ότι θα πρέπει να καταβάλει προσπάθεια για πάρει μια θέση στο πρόγραμμά σου.

Κι αν σου πει όχι;

Κανένα πρόβλημα. Η καλή σου Θεία έχει και πάλι την λύση. “Ωραία ιδέα αλλά δυστυχώς έχω κανονίσει”. Η απάντηση είναι απλή. “Ακύρωσε το! Ένα ραντεβού μαζί μου έχει πολύ περισσότερη πλάκα απ' ότι σχέδια κι αν έχεις”. Ακόμα και αν δεν ακυρώσει(το όποιο είναι και δεκτό, δεν είναι αυτός ο σκοπός), θα γελάσει και θα σκεφτεί ότι είσαι άντρας με αυτοπεποίθηση. Απλά σε περίπτωση που ακυρώσει τα σχέδιά της, φρόντισε ν' αξίζει τον κόπο.

Άφησέ την μόνη της

Όταν θα είστε έξω, δώσε της λίγο χρόνο και άφησέ την για λίγο μόνη της. Για παράδειγμα εκεί που περπατάτε στο δρόμο για να πάτε στο καφέ, εκείνη σταματά να χαζέψει μια βιτρίνα. Προχώρα λίγο και σταμάτα στην επόμενη που είναι με αντρικά ρούχα. Δεν χρειάζεται να είσαι συνέχεια δίπλα της. Είναι σαν να της λες “Έχω αυτοπεποίθηση και είμαι ανεξάρτητος. Δεν χρειάζεται να είμαι συνέχεια δίπλα σου για να ξέρω τι κάνεις και να παίρνω την επιβεβαίωσή μου από σένα”. Μόνο μην το παρακάνεις και νομίζει ότι αδιαφορείς.

Μην είσαι και τόσο καλός

Είναι μια τάση που την έχετε εσείς οι άντρες να παρά-είστε καλοί στο πρώτο ραντεβού. Για να σου δώσουμε το οκ, την έγκριση, το παρακάνεις λίγο. Το ότι το κάνουν όλοι δεν σημαίνει ότι δουλεύει κιόλας. Κάνε την διαφορά και δείξε ότι δεν χρειάζεσαι την προσοχή της για να επιβεβαιωθείς.

Μην δίνεις την απάντηση που θέλει

Σίγουρα στο πρώτο ραντεβού θα αρχίσουν οι ερωτήσεις. Είτε ρωτάει από ευγένεια, είτε θέλει να μάθει κάτι για σένα, δεν χρειάζεται να δίνεις ακριβής απαντήσεις. “Θες να καθίσουμε εδώ;” “Μπααα, ας καθίσουμε εδώ δίπλα”, για παράδειγμα. “Πως σου φαίνεται το καινούριο μου φόρεμα;” “Δώσε μου λίγο ακόμα χρόνο να το παρατηρήσω”. Απλά να είσαι απρόβλεπτος και να σκέφτεσαι τι θέλει ν' ακούσει εκείνη.

Να είσαι cool

Πρώτο ραντεβού είναι, σίγουρα θα σε τεστάρει. Ότι ερώτηση κι αν σου κάνει, όποιο παιχνιδάκι κι αν πάει να παίξει, φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Έχε στο μυαλό σου τον James Bond, τον George Clooney στο Ocean’s 11 ή και τον Clark Gable στο Gone with the Wind. Αυτοί οι τύποι, ότι και να συμβεί, είναι πάντα cool. Κι αυτό μετράει.

Κάνε την κίνησή σου

Δυστυχώς ή ευτυχώς, εσύ είσαι αυτός πρέπει να κάνεις την κίνηση. Εκείνη την στιγμή βέβαια σε πιάνουν οι φόβοι σου, σε λούζει κρύος ιδρώτας και τελικά... δεν κάνεις τίποτα. Λάθος. Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό ακριβώς περιμένει από σένα. Όσο απελπισμένη κι αν είναι, δεν πρόκειται να κάνει εκείνη την πρώτη κίνηση. Κι αν δεν την κάνεις οκ, απλά θα καταλάβει ότι δεν είσαι αυτός που ψάχνει. Όποτε την κάνεις και πίστεψέ με, είναι αυτό ακριβώς που θέλει.

Κάνε το την πρώτη της φορά

Θυμάσαι την πρώτη φορά που έκανες ποδήλατο; Την πρώτη σου κοπέλα; Ευτυχώς έχουμε την τάση να θυμόμαστε κάτι που μας συμβαίνει πρώτη φορά. Εκμεταλλεύσου το, μάθε κάτι που δεν το έχει ξανακάνει, και ενσωμάτωσε το στο ραντεβού σας. Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό, όπως το αγαπημένο σου κοκτέιλ που δεν έχει δοκιμάσει. Το θέμα είναι ότι δεν πρόκειται να το ξεχάσει, όπως δεν πρόκειται να ξεχάσει και εσένα.

Όλα είναι θέμα έλξης

Εδώ είναι το σημείο που πρέπει να καταλάβεις την διαφορά της έλξης και του ελκυστικού. Δεν μοιάζεις με τον George Clooney, θεωρείς ότι δεν είσαι ελκυστικός εμφανισιακά άρα νομίζεις ότι το έχεις χάσει το παιχνίδι. Κι όμως υπάρχει και η έλξη, που είναι συναίσθημα. Και στις γυναίκες δεν έχει να κάνει με τόσο με την εμφάνισή σου, αλλά με τον τρόπο που επικοινωνείς και με την προσωπικότητά σου. Τώρα λοιπόν που σου αποκάλυψα πως λειτουργεί ο γυναικείος “μηχανισμός έλξης” μάθε να τον χρησιμοποιείς.
http://www.men24.gr/html/ent/080/ent.116080.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου