!--COMMENT-BUBBLES-STARTS-->

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

0 Ξεκινα το Ψαρεμα ....


Μη μένεις άλλο στο φάτε μάτια ψάρια. Η παραλία είναι γεμάτη καυτά κορμιά, έτοιμα να δαγκώσουν το δόλωμα που θα ρίξεις. Εννιά στις δέκα είναι ανοιχτές στο ενδεχόμενο να γνωρίσουν κάποιον στην παραλία, σύμφωνα με γκάλοπ στο οποίο συμμετείχαν 2.257 γυναίκες. Δεν θα χρειαστεί καν να της βγάλεις τα ρούχα. Θα το αφήσεις ανεκμετάλλευτο;
Μείνε στην ψάθα
Χορεύοντας πάνω στο μπαρ με κολλητό φωσφοριζέ μαγιό σίγουρα θα σε προσέξει. Θα σε δείξει όμως στις φίλες της για να γελάσουν παρέα. Βρες διακριτικούς τρόπους για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Αν υπάρχει ένα ύψωμα στην παραλία, κάτσε εκεί. Δεν έχει σημασία αν θα έχεις την κλασική ψάθα ή μονόχρωμη πετσέτα για να ξεχωρίσεις. Μόνο άκου τη συμβουλή του ειδικού στην ερμηνεία της γλώσσας του σώματος Marc Salem και απόφυγε πετσέτες με ρίγες ή σχέδια με παιδιά. Αλλιώς, εσύ θα κοιτάς το στήθος της κι εκείνη θα βλέπει στα μάτια σου τον πατέρα των παιδιών της.

Κάλυψέ την
Πολλές φορές δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να της κάνεις καλή εντύπωση. Αρκεί να της φανείς χρήσιμος. Πρόσφερέ της αντηλιακό, ρακέτα ή ένα ποτήρι παγωμένο νερό από το θερμός σου. Αν δεν κάνει ηλιοθεραπεία, στάσου μπροστά της, σε σημείο που να  κρύβεις τον ήλιο.
Πάρε άριστα στη φυσική
Εκείνη με κρίκους και έντονο μακιγιάζ σου φαίνεται σέξι. Εσύ δείχνεις πιο σέξι όταν είσαι ατημέλητος. «Σε περνάει για απεγνωσμένο όταν πηγαίνεις στην παραλία μπανιαρισμένος και με μαλλί κοκαλωμένο από το πολύ ζελέ» λέει η Brittany Besler, σέρφερ και πρώην ναυαγοσώστρια. Το 68% των γυναικών θεωρεί σημαντικότερο να έχεις αυτοπεποίθηση παρά να είσαι φέτες.
Βρες το χρόνο
Αν δεν θες να ανοίξει εκνευρισμένη τα μάτια της για να δει ποιος ανόητος της κρύβει τον ήλιο, πρέπει να ψάξεις την κατάλληλη στιγμή για να την πλησιάσεις. Η Kate Wachs, Ph.D., συγγραφέας του Relationship for Dummies, σε συμβουλεύει να πεις ένα απλό γεια ενώ περιμένει να παραγγείλει καφέ. Αμέσως επόμενη επιλογή σου είναι να της μιλήσεις ενώ βολτάρει στην παραλία.
Μπικιναϊκός πολιτισμός
Το μαγιό της μπορεί να σου αποκαλύψει χρήσιμα στοιχεία για το χαρακτήρα της, αρκεί να μάθεις να το αποκωδικοποιείς. Ενα μπικίνι με τιγρέ σχέδιο και κεντημένα Swarovski δείχνει ότι πεθαίνει για τα βλέμματα των άλλων. Αν φοράει κάποιο ολόσωμο μαγιό, η συγγραφέας του Confessions to a Sexologist, Ava Cadell, Ph.D., εξηγεί ότι πρόκειται για γυναίκα σοφιστικέ. Αν προτιμά μαγιό, που το κάτω είναι σορτσάκι ή το πάνω φανελάκι, φαίνεται ότι έχει διάθεση για αποκαλύψεις, αλλά νιώθει ανασφαλής με το σώμα της.
Με τον καλό το λόγο
Οκτώ στις δέκα γυναίκες δέχονται ευχαρίστως ένα ωραίο σχόλιο για το σώμα τους. Καλύτερα όμως άκου τον Jamie Dunn, που είναι ναυαγοσώστης στο Nιού Τζέρσεϊ, και «απόφυγε να γίνεις πιο συγκεκριμένος». Μην της πεις ότι από πίσω σού θυμίζει το πουφ στο δωμάτιό σου κι ανυπομονείς να κάτσεις πάνω της για να δεις αν είναι εξίσου μαλακό. Προτίμησε να σχολιάσεις την καλή φυσική κατάστασή της ενώ παίζετε ρακέτες ή καθώς αποκρούει ένα δύσκολο σερβίς στο beach-volley.

www.menshealth.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου